Eşim yokken annemlerde kalmıyorum diye bana surat asıyor

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
Mrb arkadaşlar benim sorunum ailemle ve eşimle.eşim işi gereği şehir dışında çalışıyor ve ancak 2 haftada bir eve gelebiliyor o olmadığı zamanda evde kalmamı istiyor kendi evini bil einde otur diyor annenede gidip kalabilirsin ama hep değil bi iki gün kal sonra evine gel diyor oturduğumuz yerde annemlerin arka sokağında ama annem evde yalnız kalma gelip yanımınzda kal diye ısrar ediyor bende eşimle aramda sorun çıkmasın diye kendi evimde kalmak istiyorum bu seferde annem bana surat asıyo acayip laflar sölüyor canımı sıkıyor ne yapmalıyım yorumlarınız için teşekkürler

iyide kendisi ewde yok senin annenlerde yakinmis nie boyle dior anlamadim sacmalamis yani zaten ewini biliorsun yanliz kalacagina ailenle kalman daha dogru...:nazar:

acaba misafir gelir diemi ole dior kendi annesi felan gelirse die ???:nazar:

Mrb arkadaşlar benim sorunum ailemle ve eşimle.eşim işi gereği şehir dışında çalışıyor ve ancak 2 haftada bir eve gelebiliyor o olmadığı zamanda evde kalmamı istiyor kendi evini bil einde otur diyor annenede gidip kalabilirsin ama hep değil bi iki gün kal sonra evine gel diyor oturduğumuz yerde annemlerin arka sokağında ama annem evde yalnız kalma gelip yanımınzda kal diye ısrar ediyor bende eşimle aramda sorun çıkmasın diye kendi evimde kalmak istiyorum bu seferde annem bana surat asıyo acayip laflar sölüyor canımı sıkıyor ne yapmalıyım yorumlarınız için teşekkürler

yeni mi evlisin
eğer yeni evliysen eşin haklı annenin yanında sürekli kalman evine alışmanı zorlaştırır

6 aylık evliyim.herkes evde yalnız klıyo diyor sende kal alış diyor.

acaba misafir gelir diemi ole dior kendi annesi felan gelirse die ???:nazar:

yok misafirin gelmesinden deil sadece evde kalmamı istiyor bizimkilerde 5 kişi evinde otur rahat et diyor tam olarak ne amaçla kal dediğini işte hala anlayamadım:26:

annen zorlaştırmış durumu . sınır çiz ne kadar annen de olsa artık ondan ayrı yaşantın var . eşin haklı :34::34:

Annen yakınmış canım aslında hani korkuyosanda yakın olduğunun düşün ama annende kalmana memnun ola bilir ama çok uzun sürece olunca istemiyo sanırsam

Annenize bu durumu güzel bir şekilde izah etmeye çalışın ve asla eşinizle bu konuda zıtlaşmayın bence..

Bir iki gün kalıp gelin eşinizin dediği gibi..

Zaten ister istemez zamanla herşey oturacaktır , hem eşiniz bu konuya farklı bakacaktır hem aileniz..Bu yüzden zamana bırakın ama zamana bırakırken eşinizin isteğini göz ardı etmeyin derim kesinlikle.

annem dibimde oturuyorken neden evde yapayalnız kalayım ki ?
eşiniz ne sebeple bunu söylüyor anlayamadım ama evde yalnızken deprem olsa, gece yarısı zil çalsa, kapı zorlansa vs.. korkmaz mı insan? eşime bu olasılıklardan korktuğumu söyler, ailemin yanında kalırdım yerinde olsam..
:80:

eşi askeri personel olan biri olarak ve sürekli görevde olan biri olarak söylüyorum, 5 sene olacak evleneli, evlendiğimizden beri iki kere gitmişimdir eşim yokken memlekete. evine alışman gerekiyor doğru söylemiş eşin. aileler burada olsaydı da evimden gitmezdim başka ev .ailem dahi olsa. çünkü evlenmişim artık, nadiren olur belki ama sürekli olmaz. e bunun hastalığı var başka şeyi var. sürekli bir yerlerde geçiremezsin. bence de evine alışman gerekiyor.ileride anne olacaksın o zaman ne yapacaksın.ben şuanda anneyim hala eşim yok hala yalnızım koca evde.

Genel de koca tarafı annenizin yaptıgını yapıyor.
Onlarda vakit gecirmenizi isterler. Sizin durum tam tersi olmus.
Valla anneme o kadar yakın olsam bende giderdim evimden nasıl ayrılırım onuda bilmiyorum zaten. :25:
Nasıl istiyorsanız öyle yapmalısınız su dogrudur , bu yanlıstır diye bir sey yok. Bende sizin gibi yapardım calısmıyorsam ne yapıcam bütün gün evde isler de biter tek kisinin ne isi olacak zaten. Böyle bir durum da ben annem de kalırdım zaten yalnızlıktan da korkarım. :24:

bende kendi evimde kalmak istiyorum aslında yalnızım kafamı dinliyorum rahatım anneme güzel dille anlatıyorum anlamıyor birde biz ilk evlendiğimizde baya sorunlar yaşadık eşim agresif ve içki içip hep sorunlar yaptı annemde ona karşı pek iyi şeyler hissetmyr sevgisini yitirdi annemin.şöyle bir durumda var eğer ben annemde kalırsam eşim bu sefer git bizimkilerin yanındada kal dicek kayınpederimde bazen içer ne zaman içeceği belli olmaz ve içipte beni terslemesinden korkuyorum çünkü içki onada yaramıyor bu yüzden kendi evimde kalmakistiyorum en azından eşim gidip onlarda kalmamı istemez ama annemler bunu anlamıyor bende açıkca böle söleyemiyorum az öncede aradı benmle tartıştı moralimi bozu offff of

bende kendi evimde kalmak istiyorum aslında yalnızım kafamı dinliyorum rahatım anneme güzel dille anlatıyorum anlamıyor birde biz ilk evlendiğimizde baya sorunlar yaşadık eşim agresif ve içki içip hep sorunlar yaptı annemde ona karşı pek iyi şeyler hissetmyr sevgisini yitirdi annemin.şöyle bir durumda var eğer ben annemde kalırsam eşim bu sefer git bizimkilerin yanındada kal dicek kayınpederimde bazen içer ne zaman içeceği belli olmaz ve içipte beni terslemesinden korkuyorum çünkü içki onada yaramıyor bu yüzden kendi evimde kalmakistiyorum en azından eşim gidip onlarda kalmamı istemez ama annemler bunu anlamıyor bende açıkca böle söleyemiyorum az öncede aradı benmle tartıştı moralimi bozu offff of

...........................................

Son düzenleme:

Ya anneniz neden bu kadar ısrarcı?
Ya tamam elbette ister evladını yanında ama artık evlisiniz siz. Eviniz de kalmak istiyormussunuz cok zor valla.
Konusmaktan da anlamadıgını söylemissiniz daha ne denir ki?:26:

Ya anneniz neden bu kadar ısrarcı?
Ya tamam elbette ister evladını yanında ama artık evlisiniz siz.
Konusmaktan da anlamadıgını söylemissiniz daha ne denir ki?:26:

bilmiyorum benim kötülüğümü istediğini düşünmüyorum korkuyor tedirgin oluyor yalnız kalıcam diye ama tedirgin olacak bişey olmadığını dillendiriyorum sonuçta kapımı kilitler uyurum kim gelecek kim rahatsız edecek sanki.kocan izin vermiyo biliyorum diyor yok diyorum bende evde kalmak istiyorum diyorum bu seferde bizi görmek istemiyosun diyor.evli olsam bile orda kaldığımda eşimle telefonda rahat konuşamıyorum evde biraz kalaabalık kardeşlerim var odalar dolu konuşşacak yer de pek kalmıyor :50:

kayinvalidenize 5 dk mesafede oturmus olsaydiniz, onada hergun gitmek istiyecekmiydiniz?

annenizde niye surat yapiyor aceba? sizin artik kendi hayatiniz var, anlamiyorum eli kolu muhtac olmayan insanlarin evlilikten sonrada anne babalarina yapisip kalmalarini. haftada 1.2 ziyarete tamam diyecemde hergun hergunde olurmu?

kayinvalidenize 5 dk mesafede oturmus olsaydiniz, onada hergun gitmek istiyecekmiydiniz?

annenizde niye surat yapiyor aceba? sizin artik kendi hayatiniz var, anlamiyorum eli kolu muhtac olmayan insanlarin evlilikten sonrada anne babalarina yapisip kalmalarini. haftada 1.2 ziyarete tamam diyecemde hergun hergunde olurmu?

eşim anneme gitmeme bişey demiyor bi iki gün kalmamada birşey demiyor ama hergn gidip kalmama karşı kendi annesine yakın oturmuş olsaydıkta istemezdi hergün onlara gitmemi bende istemiyorum zaten anne işte ana yüreği ama beni anlamıyor bekarkende tartışırdı annem benmle şimdide öyle beni hiç anlamadı :43::59:

eşim anneme gitmeme bişey demiyor bi iki gün kalmamada birşey demiyor ama hergn gidip kalmama karşı kendi annesine yakın oturmuş olsaydıkta istemezdi hergün onlara gitmemi bende istemiyorum zaten anne işte ana yüreği ama beni anlamıyor bekarkende tartışırdı annem benmle şimdide öyle beni hiç anlamadı :43::59:

Bir yakın arkadaşınız yok mu sizinle bazen kalabilecek, en azından anneniz bu şekilde çağrımaz sizi..Ya da kızkardeşiniz ?

canım benm de eşim asker olduğu için haftaiçleri yalnızım evde genelde, ailemle de aynı sitede oturuyoruz. onlar kal burda boşuna soğuk eve gitme diyorlar çalışıyorum zaten gündüzleri. ama ben hep evimde kalırım. sadece hasta olduğum zamanlarda kalıyorrum annemlerde o da çok kötüysem yani. evimde hep yalnızım ben de ama benim evim. artık ben de rahat edemiyorum zaten evli barklı kadın olarak babamın evinde. ne bileyim evimi özlüyorum hem benimsemek açısından önemli bence. eşlerimiz zaten evde yok biz de olmazsak kötü hissederler ikimz de evde deiliz bu nası evlilik diye.

Back
X