Teşekkür ederim çok sağolYani objektif olmaya çalışıyorum tamamen üçüncü göz olarak bakıyorum ilişkinize. Ne senin ne de onun tarafından değerlendirmiyorum hiçbir şeyi. Öncelikle yaşadıkların çok ard arda ağır yükler bindirmiş omuzlarına. Çok geçmiş olsun. Oğlununda sosyalleşerek daha da düzeleceğine inanıyorum :)
Zaman zaman hepimizin hayatında çöküş noktaları vardır. Bittiğimiz, her şeyi unuttuğumuz ve hatta unutulduğumuzu düşündüğümüz. Kötü olaylar dur durak bilmeden bazen üstümüze gelir biz duvarlar örsek bile yıkılır duvarlarımız. Kötü günler yavaş yavaş eskide kalıyor bak senin için. Su akıp yolunu buluyor. Erkekler böyleler. Tabiki böyle kabul etmek zorunda kalma. Şöyle düşün, en azından sana açıkça isteklerini belirtmiş, neler düşündüğünü söylemiş. Kaba davranmış tabi orası ayrı. Sende bi başla bakalım şöyle saçlarını yaptır, güzel kıyafetlerini giy, bakabildiğin ve elinden geldiğince kendine bak. Erkekler kadınlardan daha düz düşünürler. Bunu da aklından çıkarma. Sen bi masayı mavi, işlemeli, üzeri açık mavi çizgili diye tasfir ederken, onlar 4 ayaklı masa diye anlatırlar. Kırılsan bile bu sefer umursamazca kendine bakmaya başla. O zaman daha güzel olucak herşey. Sen çok güçlü bir kadınsın :)
Ayyy canım benim eşimde kel ve göbekli nerden anladınay böyle kocalara çok sinirleniyorum. o kadar çocuk doğur uğraş tonla iş yap sonra vay efendim ışıkta yüzünde kıllar var. bidaha öyle bişey derse kalbini kır. senin göbek de iğrenç duruyo, kelinden kendimi görüyorum komik olmuşsun vs. bidaha senin görünüşün hakkında rahatlıkla konuşamasın
Bende onun takıntıları yüzünden bu hale geldim ama anlamıyorYa böyle insanlarla aynı evde yaşamak çok zor gerçekten, hadi sınıfta gördüğün arkadaş falan laf eder takmazsın sonuçta haftada belli günler görür seni. Benim anneannem böyleydi, sivilcelerime laf ederdi düşüncesizce, yok yüzün çarşamba pazarı, yok buran kızarmış, bi susmazdı. Takıntı yaptırırdı bana da, evde fondotenle dolaşırdım ya laf etmesin, kırmızılığı görmesin diye. Oysa evde yüzümün hava alması lazım gerekirken dırdırından dolayı yaptığım şeye bakın.
Tamam canım sileceğim teşekkür ederimResminizi kaldırın isterseniz 10 dakika sonra mesaj düzenleme suresi doluyor gerçi 5 dk niz kaldı.
Hayatim valla o kadar anlattin anlattin bu erkekler nereleriyle bakiyolar anlamiyomda resimde bile olsa ne yüzünde bi püruz ne rahatsiz edici belli edici tüy bisey varEki Görüntüle 1794722 çirkin bir kadınmıyım neden bu takıntısı
Saçımı kestirmemide o istedi ,iltifatın için çooook sağolHayatim valla o kadar anlattin anlattin bu erkekler nereleriyle bakiyolar anlamiyomda resimde bile olsa ne yüzünde bi püruz ne rahatsiz edici belli edici tüy bisey var
Gayet hoş bi bayansin tüm samimiyetimle söylüyorum
Kendinde illa bi değişiklik yapmak istiyorsan saçını biraz uzatip boyatabilirsin güzelliğine güzellik katarsin
Ne demek canim emin ol iltifat etmek için değildiSaçımı kestirmemide o istedi ,iltifatın için çooook sağol
Onun dediği ile ne yapıyorsun ki? Bence de çok hoş bir bayansin, git saçını boyat azıcık da makyaj allık, temiz temizde giyin, onu alttan alttan beğenmediğini hissettirir bakalım nasıl hissediyor mussun anlasin.Saçımı kestirmemide o istedi ,iltifatın için çooook sağol
Çok şanslısın 3 yıldır taktı,dışarı açık havaya çıkmaya korkar oldum ,hemen kıllar belli oluyor konuşup duruyorValla canim benimde lazer belasi yuzunden cene ve cene altimda killar cikti. Su an agdaya gidiyorm valla benimki nerdeyse yanaklarima kadar sicrayacak. Adi üstünde istenmeyen tuyler kim ister boyle olmayi. Benim eşim pek sorun etmiyo ya da ne bileym bana belli etmiyo belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?