- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 37
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Hayır ailenizi aramamış olmasına takıldım ben sizi arasın gunde bir kere tamam, ama sonradan gezmeye gitmesi de garip geldi bilemiyorum ya.. Erkekler garip ayrılmayı düşünmeyin am soguk davranınAynısını yapmama müsade edeceğini hiç sanmıyorum ve ben gerçekten çok soğudum ayrılmayı dahi düşünüyorum
Hayır aramadı ve ben bu durumdan ötürü çok soğudumEsın annenızı aradıysa gecmıs olsun dıye ayıp etmıs
Sizin için bu kadar önemli olduğunu anlamamış olabilir .yani hiç hoş olmamasına rağmen çok yaşlı biriyse bizde Rabbim hayırlı ölüm nasip etsin denir ya da çok hasta acılı bir süreç geciriyorsa söylenir. Neticede eşiniz onun ne kadar zorlu bir hayat yaşadığını bilmiyor sizin onu ne kadar sevdiginizi bilmiyor olabilir ve siz biraz sitemkar konuşunca da tavır yapmış olabilir . Tabiki haklı değil ama yüzyüze gelmeden içinizde ofkenizi kaylamayin. Umarım konuşup aşarsınız.Geçen hafta Pazartesi günü anneannem rahatsızlanmış. Annemle birlikte Salı günü otobüse bindik memlekete gittik. Annem hastanede kaldı ben teyzemlerde 6 yaşındaki kardeşimle ilgilendim ve sürekli hastaneye gittim geldim. Psikolojik olarak çok yoruldum. Hem hastane ortamı hemde anneannemi acılar içinde görmek yedi bitirdi beni. Çünkü genç yaşında dedemi kaybedip 8 çocuğuna çalışmış bakmış çilekeş bi kadın ve hepimizin yanında yeri çok farklı.
Eşim bu süreçte hiç yanımda olmadı. Günde bir kez aradı hiç ilgilenmedi. Evet oda haklı yoğun çalışıyor ama gözlerim hep onun desteğini aradı en azından akşamları birkaç teselli cümlesine ihtiyacım vardı. Bunu dile getirince hemen tartıştı benimle ve gelince oturup konuşucaz diye mesaj yazmış o derdimin arasında içime sıkıntı soktu.
Bugun memleketten döndük. Kardeşimin okulu var annem bir yandan üzgün onu teselli ettim hep. Eşim arkadaşlarıyla başka bir ilçeye gezme ayarlarmış geziyo story atıyo. Ben ablamdayım oda yalnız eniştem görevde 1 hafta yok. Ablama dönüşte eve geçerken alırım demiş ama yol boyunca ben mesaj attı ne aradı. Çok üzgünüm, soğudum iyiyken iyiyiz zor günümde neden yok
Aynısını yapmama müsade edeceğini hiç sanmıyorum ve ben gerçekten çok soğudum ayrılmayı dahi düşünüyorum
Sız deseydınız ya dusıncelı degılse bı ara annemı dıye. Bıraz erkekler dusuncesız oluyor tabı kendı aılesıne karsıda oyleyse normal ama bısey olsa kendı aılesıne senden ıster mı aramanı gotmenı daha yenı evlısın oturur zamanla basta boyle seyler normal sevgılık donemın kısaysa daha flort donemındesınızHayır aramadı ve ben bu durumdan ötürü çok soğudum
Hepsini geçtim bu süreçte gezmesi çok ayıp bari paylaşma..Geçen hafta Pazartesi günü anneannem rahatsızlanmış. Annemle birlikte Salı günü otobüse bindik memlekete gittik. Annem hastanede kaldı ben teyzemlerde 6 yaşındaki kardeşimle ilgilendim ve sürekli hastaneye gittim geldim. Psikolojik olarak çok yoruldum. Hem hastane ortamı hemde anneannemi acılar içinde görmek yedi bitirdi beni. Çünkü genç yaşında dedemi kaybedip 8 çocuğuna çalışmış bakmış çilekeş bi kadın ve hepimizin yanında yeri çok farklı.
Eşim bu süreçte hiç yanımda olmadı. Günde bir kez aradı hiç ilgilenmedi. Evet oda haklı yoğun çalışıyor ama gözlerim hep onun desteğini aradı en azından akşamları birkaç teselli cümlesine ihtiyacım vardı. Bunu dile getirince hemen tartıştı benimle ve gelince oturup konuşucaz diye mesaj yazmış o derdimin arasında içime sıkıntı soktu.
Bugun memleketten döndük. Kardeşimin okulu var annem bir yandan üzgün onu teselli ettim hep. Eşim arkadaşlarıyla başka bir ilçeye gezme ayarlarmış geziyo story atıyo. Ben ablamdayım oda yalnız eniştem görevde 1 hafta yok. Ablama dönüşte eve geçerken alırım demiş ama yol boyunca ben mesaj attı ne aradı. Çok üzgünüm, soğudum iyiyken iyiyiz zor günümde neden yok
Benimde o telasede hiç aklıma gelmedi. Annem gönül koymuştur muhtemelen ama oda birşey demedi zaten demezde. Kendi ailesi olsa tutumu çok farklı olurduSız deseydınız ya dusıncelı degılse bı ara annemı dıye. Bıraz erkekler dusuncesız oluyor tabı kendı aılesıne karsıda oyleyse normal ama bısey olsa kendı aılesıne senden ıster mı aramanı gotmenı daha yenı evlısın oturur zamanla basta boyle seyler normal sevgılık donemın kısaysa daha flort donemındesınız
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim anlayacağını da hiç sanmıyorumSoyle icindekileri anlatan guzel bir mektup veya mesaj yaz.Yuzyuze gelince muhtemelen savunmaya gececek kavga edeceksiniz.Duygularini beklentilerini tatli dille bir soyle bakalim anlayabilecek mi? Uste mi cikacak?
Mesela; " Biz birbirimizin dostu gonul arkadasi sevgilisiyiz.Birimize bir sey olsa ikimizde uzuluruz.Suan zor bir donemden geciyorum.Manevi olarak sana ihtiyacim var.Ailemi arayip gecmis olsun demedigin icin mahcup oldum.Uzuntumu anlamani ve yanimda olmani isterdim."
Hayır durumunu ağır olduğunu biliyor hatta fotoğraf falan göndermiştim güya çok üzülmüştü. Ama sözde.Sizin için bu kadar önemli olduğunu anlamamış olabilir .yani hiç hoş olmamasına rağmen çok yaşlı biriyse bizde Rabbim hayırlı ölüm nasip etsin denir ya da çok hasta acılı bir süreç geciriyorsa söylenir. Neticede eşiniz onun ne kadar zorlu bir hayat yaşadığını bilmiyor sizin onu ne kadar sevdiginizi bilmiyor olabilir ve siz biraz sitemkar konuşunca da tavır yapmış olabilir . Tabiki haklı değil ama yüzyüze gelmeden içinizde ofkenizi kaylamayin. Umarım konuşup aşarsınız.
Cİddi anlamda düşünüyorum hem soğudum hemde hazmedemiyorumHayır ailenizi aramamış olmasına takıldım ben sizi arasın gunde bir kere tamam, ama sonradan gezmeye gitmesi de garip geldi bilemiyorum ya.. Erkekler garip ayrılmayı düşünmeyin am soguk davranın
Normalde de böyle midir yoksa bu ilk miydiCİddi anlamda düşünüyorum hem soğudum hemde hazmedemiyorum
İlk defa bir yakınımız rahatsızlandı ve böyle davrandı. Geçen rahatsılandıgında benimle memlekete gelmişti ziyaret etti ama bu sefer anneannemin durumu çok farklıNormalde de böyle midir yoksa bu ilk miydi
Evet bende yaptığınız mantıklı yorumlardan sizi tanıyorum teşekkür ederim. Ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum artık.Ya ben senin eski konularını da biliyorum. Genel olarak eşin sana karşı çok soğuk. Yani hep sen bir şeyler paylaşıyorsun, duygularını döküyorsun ama eşin duvar gibi sana karşı. Bilmiyorum böyle nereye kadar gider, senin adına gerçekten üzülüyorum.
kimsede manevi duygular kalmadı... arkadaşlık, komşuluk, eşlik eskidenmiş doğrusu...artık kimse ne hastalığa, ne ölüme
üzülmüyor bile...cenazelerde bile herkes gülüyor, şakalaşıyor, pidesini yiyip gidiyor...bence beklentinizi indirin...
Ne biliyim ben yine de ılımlı yaklaşmaya çalıştım. Belki o da siz uzaktayken bazı sorunlar yaşamıştır ve sizin bir de bu yüzden canınız sıkılmasın diye anlatmak istememiştirHayır durumunu ağır olduğunu biliyor hatta fotoğraf falan göndermiştim güya çok üzülmüştü. Ama sözde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?