Eşim zor günümde yanımda olmadı

Aynısını yapmama müsade edeceğini hiç sanmıyorum ve ben gerçekten çok soğudum ayrılmayı dahi düşünüyorum
Hayır ailenizi aramamış olmasına takıldım ben sizi arasın gunde bir kere tamam, ama sonradan gezmeye gitmesi de garip geldi bilemiyorum ya.. Erkekler garip ayrılmayı düşünmeyin am soguk davranın

Sizin için bu kadar önemli olduğunu anlamamış olabilir .yani hiç hoş olmamasına rağmen çok yaşlı biriyse bizde Rabbim hayırlı ölüm nasip etsin denir ya da çok hasta acılı bir süreç geciriyorsa söylenir. Neticede eşiniz onun ne kadar zorlu bir hayat yaşadığını bilmiyor sizin onu ne kadar sevdiginizi bilmiyor olabilir ve siz biraz sitemkar konuşunca da tavır yapmış olabilir . Tabiki haklı değil ama yüzyüze gelmeden içinizde ofkenizi kaylamayin. Umarım konuşup aşarsınız.

Aynısını yapmama müsade edeceğini hiç sanmıyorum ve ben gerçekten çok soğudum ayrılmayı dahi düşünüyorum

Soyle icindekileri anlatan guzel bir mektup veya mesaj yaz.Yuzyuze gelince muhtemelen savunmaya gececek kavga edeceksiniz.Duygularini beklentilerini tatli dille bir soyle bakalim anlayabilecek mi? Uste mi cikacak?

Mesela; " Biz birbirimizin dostu gonul arkadasi sevgilisiyiz.Birimize bir sey olsa ikimizde uzuluruz.Suan zor bir donemden geciyorum.Manevi olarak sana ihtiyacim var.Ailemi arayip gecmis olsun demedigin icin mahcup oldum.Uzuntumu anlamani ve yanimda olmani isterdim."

Hayır aramadı ve ben bu durumdan ötürü çok soğudum
Sız deseydınız ya dusıncelı degılse bı ara annemı dıye. Bıraz erkekler dusuncesız oluyor tabı kendı aılesıne karsıda oyleyse normal ama bısey olsa kendı aılesıne senden ıster mı aramanı gotmenı daha yenı evlısın oturur zamanla basta boyle seyler normal sevgılık donemın kısaysa daha flort donemındesınız

Hepsini geçtim bu süreçte gezmesi çok ayıp bari paylaşma..

Benimde o telasede hiç aklıma gelmedi. Annem gönül koymuştur muhtemelen ama oda birşey demedi zaten demezde. Kendi ailesi olsa tutumu çok farklı olurdu

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim anlayacağını da hiç sanmıyorum

Hayır durumunu ağır olduğunu biliyor hatta fotoğraf falan göndermiştim güya çok üzülmüştü. Ama sözde.

Hayır ailenizi aramamış olmasına takıldım ben sizi arasın gunde bir kere tamam, ama sonradan gezmeye gitmesi de garip geldi bilemiyorum ya.. Erkekler garip ayrılmayı düşünmeyin am soguk davranın
Cİddi anlamda düşünüyorum hem soğudum hemde hazmedemiyorum

Ya ben senin eski konularını da biliyorum. Genel olarak eşin sana karşı çok soğuk. Yani hep sen bir şeyler paylaşıyorsun, duygularını döküyorsun ama eşin duvar gibi sana karşı. Bilmiyorum böyle nereye kadar gider, senin adına gerçekten üzülüyorum.

Çok ayıp ve düşüncesiz bi hareket. Yeni evlilik kararı almış biri olarak, ben karşımdaki insani aileme değer verdiğini görünce daha çok seviyorum. Üzüntüyü sevinci ortak yaşamayacaksak, çokta manası yok evlenmenin

Evet bende yaptığınız mantıklı yorumlardan sizi tanıyorum teşekkür ederim. Ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum artık.

Çok doğru yazmışsınız

Hayır durumunu ağır olduğunu biliyor hatta fotoğraf falan göndermiştim güya çok üzülmüştü. Ama sözde.
Ne biliyim ben yine de ılımlı yaklaşmaya çalıştım. Belki o da siz uzaktayken bazı sorunlar yaşamıştır ve sizin bir de bu yüzden canınız sıkılmasın diye anlatmak istememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…