Eşim zor günümde yanımda olmadı

Evet bende yaptığınız mantıklı yorumlardan sizi tanıyorum teşekkür ederim. Ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum artık.

Çift terapisi belki faydalı olabilir. Her zaman son çözüm ayrılmak değil ama terapinin faydalı olabilmesi için iki tarafın da istekli olması lazım. Eşin bu anlamda beni biraz düşündürüyor.

Canim ben senin eski konularini da biliyorum. Eşinin sana karşi ilgisiz, aileci, yeri geldiginde sorumsuz bir insan oldugunu sezinlemistim.

Seninle.hemen hemen ayni evliligimz,.bende 6 7 aylik evliyim.

Sizin surekli bir sorun war..
O zamanda dedim suanlar cicim aylariniz asil şuanda eşin sana deger verip, el ustunde tutmasi gerekirken.
Seni çok boşluyor sanki 40 yillik evlsiniz gibi ki, 40 yillik evlilerin bile suanda maşallahi war yani .

Aileni aramamasi aşiri yanliş, birde siz eşinle normalde gun icinde 1 kere mi konusuyorsunuz yoksa oraya gidince mi ole oldu.

Birde sizin böle.bir uzuntulu ve stresli zamaninda vurdumduymaz bir sekilde gezmesi story atmasi ayri SAYGISIZLIK..

Burnundan fitil fitil getir...

Ben sizin yerinizde olsam bu evliliği etraflıca bi gözden geçirirdim.. Hadi günde 1 aradı da arkadaşlarıyla gezmeye gidip hikaye paylaşmak resmen "umrumda bile değilsin" in kanıtı. İnsanda önce biraz saygı olur yaa. Eşimin geçenlerde çok yakın arkadaşlarından birinin doğum günü eğlencesi vardı ama d.günü tam gününde değil de haftasonu kutlanacaktı ve benim eşimin sadece resimlerini gördüğü 14 yıl önce vefat eden kuzenimin ve dayımın ölüm yıldönümüne denk geliyodu. Bunu farkedince gidemeyiz doğru olmaz dedi. İnsanların üzüntüsüne saygı duymak gerek. Hele ki bu üzüntü eşine aitse kimse gezip tozup eğlenemez.Kusura bakmayın ama eşinize çok sinirlendim.

Ben biraz kindar bir insanımdır. Doğru bir şey değil belki ama aynısını yapardım maalesef. Dünya bir günlük değil. Elbet hastalık,hoşluk herkesin başında.
Ben sizin yerinizde olsam darıldım gücendim bekledim falan demezdim. Ama unutmazdım da.

Konularınızı az,çok biliyorum,
çok üzgünüm ama bu evlilik olmadı sanki.
Büyüğünüze acil şifalar diliyorum.

annem böbrek ameliyatı oldu bir iki ay önce. babamdan daha çok destek gösterdi. bilmiyorum, bu detaylar önemlidir bence. erkekler duygusal değil,e rkekler böyle vs diye genellemesin millet. benim yanımdaki erkek gayet duygusal gayet ilgili mesela.

Evet ya erkekler ondan anlamaz, duygusal değil vs.diye diye adamların yaptığı yanlışlara kılıf buluyoruz sadece ve kadınlar olarak kendimizi kandırıyoruz. Eşim benden daha duygusal ve hassastır her konuda, erkekler gercekten değer veriyorsa bir kadın kadar hassas olur gayette.

Ne annemi ne babamı bi kez aramadı. Kendisi çok istedi evlenmeyi neden zorla olsun
Siz söylediniz mi annemi ara canım diye?? Benim de annemin halası vefat etmişti. Eşime ara dedim, annemden ziyade babamı sevdiği için onu aramış başsağlığı dilemiş :) ben böyle yapacağını tahmin ettiğim için annemi araması gerektiğini söyledim de aradı. Velhasılkelam eşiniz de olsa ateş düştüğü yeri yakar. Sizin ruh halinizi tahlil edememiş belli ki

biraz abartı gibi geldi. günde bir kez aramış en azından. yoğun çalışıyormuş üstelik. yoğun çalışmanın ne demek olduğunu bildiğim için anlıyorum. hiç aramasa haklısınız derdim ama günde bir defa aramış

Aynen bendeki de ayni şekilde duygusal ve ilgili.
Bende genellemeye karşiyim..

Anneannenizin sizin için kıymetli olduğunu biliyorsa ve ciddi bir durumu varsa bence de hem sizin ailenizi geçmiş olsun için aramalı hem de size daha çok destek olmalıydı diye düşünüyorum. Ama çok da büyütmeyin erkekler bazen fazla düşüncesiz ve hoyrat oluyorlar.

Seninki de seni sevmiyor anlamadın mı?

Konu sahibi haklısın.

bugun cok sevdigim komsumun anneis vefat etti.kadini hic gormedim tanimadim ama komsum icin cok agladim.onun uzuntusuyle uzuldum.esinizde bunu yapabilirsi kaldi ki bide yabanci degil en yakininiz

Bence senin bu yaşadığın çok ağır ve tam bir hayal kırıklığı. Şimdi bu insana nasıl güveniceksin ki , yaptığı büyük saygısızlık. O üzülmeyebilir ama senin acına saygı duymalı. Gezip tozması çok yanlış

Ahahshs o kadar koşmuş ki seni geçmiş ondan zor gününde yanında da olmuyor herhalde he benimki beni sevmiyo he
Ozel bır durum vardı canm sana saatlerce acıklama yapamam demı baska yorumlrımı okursan görürsün bak hıc konu acmıy mıyım esımle alakalı fılan. Sankı senden yorum ıster gıbı senınkı de senı sevmıyor demıssın. Konu sahıbı degılım farkındaysan. Lüzümsüzlügüna lüzümsüzlükla cevap vermek ıstedım belkı anlarsın dıye

Konu sahibi değilsin ama yanlış yönlendirme yapıyorsun. Erkekler öyle duygusallıklara gelemez demen tamamen kendi eşinin ilgisizliği ve sevgisizliği. Trip attım, geçiştirdi demen bile bana göre çok çirkin. Sen normal görüyorsun ve irdelemiyorsun. Bütün kadınlar senin gibi olsa bdvde konu kalmaz inan. Hadi iyi akşamlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…