- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Evet bende yaptığınız mantıklı yorumlardan sizi tanıyorum teşekkür ederim. Ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum artık.
Ben sizin yerinizde olsam bu evliliği etraflıca bi gözden geçirirdim.. Hadi günde 1 aradı da arkadaşlarıyla gezmeye gidip hikaye paylaşmak resmen "umrumda bile değilsin" in kanıtı. İnsanda önce biraz saygı olur yaa. Eşimin geçenlerde çok yakın arkadaşlarından birinin doğum günü eğlencesi vardı ama d.günü tam gününde değil de haftasonu kutlanacaktı ve benim eşimin sadece resimlerini gördüğü 14 yıl önce vefat eden kuzenimin ve dayımın ölüm yıldönümüne denk geliyodu. Bunu farkedince gidemeyiz doğru olmaz dedi. İnsanların üzüntüsüne saygı duymak gerek. Hele ki bu üzüntü eşine aitse kimse gezip tozup eğlenemez.Kusura bakmayın ama eşinize çok sinirlendim.Geçen hafta Pazartesi günü anneannem rahatsızlanmış. Annemle birlikte Salı günü otobüse bindik memlekete gittik. Annem hastanede kaldı ben teyzemlerde 6 yaşındaki kardeşimle ilgilendim ve sürekli hastaneye gittim geldim. Psikolojik olarak çok yoruldum. Hem hastane ortamı hemde anneannemi acılar içinde görmek yedi bitirdi beni. Çünkü genç yaşında dedemi kaybedip 8 çocuğuna çalışmış bakmış çilekeş bi kadın ve hepimizin yanında yeri çok farklı.
Eşim bu süreçte hiç yanımda olmadı. Günde bir kez aradı hiç ilgilenmedi. Evet oda haklı yoğun çalışıyor ama gözlerim hep onun desteğini aradı en azından akşamları birkaç teselli cümlesine ihtiyacım vardı. Bunu dile getirince hemen tartıştı benimle ve gelince oturup konuşucaz diye mesaj yazmış o derdimin arasında içime sıkıntı soktu.
Bugun memleketten döndük. Kardeşimin okulu var annem bir yandan üzgün onu teselli ettim hep. Eşim arkadaşlarıyla başka bir ilçeye gezme ayarlarmış geziyo story atıyo. Ben ablamdayım oda yalnız eniştem görevde 1 hafta yok. Ablama dönüşte eve geçerken alırım demiş ama yol boyunca ben mesaj attı ne aradı. Çok üzgünüm, soğudum iyiyken iyiyiz zor günümde neden yok
Evet ya erkekler ondan anlamaz, duygusal değil vs.diye diye adamların yaptığı yanlışlara kılıf buluyoruz sadece ve kadınlar olarak kendimizi kandırıyoruz. Eşim benden daha duygusal ve hassastır her konuda, erkekler gercekten değer veriyorsa bir kadın kadar hassas olur gayette.annem böbrek ameliyatı oldu bir iki ay önce. babamdan daha çok destek gösterdi. bilmiyorum, bu detaylar önemlidir bence. erkekler duygusal değil,e rkekler böyle vs diye genellemesin millet. benim yanımdaki erkek gayet duygusal gayet ilgili mesela.
Siz söylediniz mi annemi ara canım diye?? Benim de annemin halası vefat etmişti. Eşime ara dedim, annemden ziyade babamı sevdiği için onu aramış başsağlığı dilemiş :) ben böyle yapacağını tahmin ettiğim için annemi araması gerektiğini söyledim de aradı. Velhasılkelam eşiniz de olsa ateş düştüğü yeri yakar. Sizin ruh halinizi tahlil edememiş belli kiNe annemi ne babamı bi kez aramadı. Kendisi çok istedi evlenmeyi neden zorla olsun
annem böbrek ameliyatı oldu bir iki ay önce. babamdan daha çok destek gösterdi. bilmiyorum, bu detaylar önemlidir bence. erkekler duygusal değil,e rkekler böyle vs diye genellemesin millet. benim yanımdaki erkek gayet duygusal gayet ilgili mesela.
Cok abartmıssınız bence. Gunde bır kere konusmanız yeterlı. Sen cok uzgunsun dıye o da olacak dıye bırsey yok. Erkekler duygusal seylerı sevmıyor. Bız esımle benzer durum yasadık yanyana gelınce kucuk bır trıp attım oda gecıstırdı
Canım benım kı bana bayılırSeninki de seni sevmiyor anlamadın mı?
Konu sahibi haklısın.
Canım benım kı bana bayılıraz kosmadı pesımde. Bence senın kı senı sevmıyor
Ozel bır durum vardı canm sana saatlerce acıklama yapamam demı baska yorumlrımı okursan görürsün bak hıc konu acmıy mıyım esımle alakalı fılan. Sankı senden yorum ıster gıbı senınkı de senı sevmıyor demıssın. Konu sahıbı degılım farkındaysan. Lüzümsüzlügüna lüzümsüzlükla cevap vermek ıstedım belkı anlarsın dıyeAhahshs o kadar koşmuş ki seni geçmiş ondan zor gününde yanında da olmuyor herhaldehe benimki beni sevmiyo he
Ozel bır durum vardı canm sana saatlerce acıklama yapamam demı baska yorumlrımı okursan görürsün bak hıc konu acmıy mıyım esımle alakalı fılan. Sankı senden yorum ıster gıbı senınkı de senı sevmıyor demıssın. Konu sahıbı degılım farkındaysan. Lüzümsüzlügüna lüzümsüzlükla cevap vermek ıstedım belkı anlarsın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?