- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.865
- 898
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Cherry cim sen bi fark gördün mü ?
Adamın umrunda değil hala 2 çocuğunu yanına almak zor olmasa gerek diye düşünüyor konu sahibi
Kocasıyla iş yapan kardeşinin karısı bile gitti İstanbul'aKonu sahibesinin onceki konularini hatirladim.
Ne yazik ki durumda hicbir ilerleme yok. Onceki konulara da ayni sey yazildi cizildi, adam orada baska biriyle dosta hayati yasiyor genel kani bu yondeydi.
Sana burda defalarca bin defa soyleik o adamin orda hayati var dava ac dedik. ALLAH askina bosanmayacaksan bosuna konu aciyoran artik. Iyiki adam aciyor davayi cunku sen hala beklemeye devam edeceksin.Mrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
Normal şartlarda yol bu şekilde izlenebilir ama benim okuduklarımdan konu sahibi hakkında edindiğim fikirler şöyle: eğer yanlışsam elbette düzeltebilir. Kendisi bizlerin çoğunun aşina olduğu kültürden tamamen farklı bir ortamda yetişmiş ve buna alışmış. Tek başına bir hayat kurmaktan korkuyor. Onun için önemli olan adamın hayatlarını maddi anlamda idame ettirmesi. Elbette aldatılıyorsa incinir fakat bu çoğumuzun asla geri dönüşü yok diyeceği bir incinme değil. Yani konu sahibini kendi doğrularımızla değil, onun doğrularıyla değerlendirmemiz gerek. Şuan bizler için en doğal şey olan çocuklarını alıp evine gitmek bile onun için büyük bir devrim. Çünkü herkesi çiğnemiş oldu, büyük hata etti ( Kendi sınırları içinde)Neden hala bu adamöa devam ettirtmeye diretiyorsunuz ????
Resmen adamin egosunu tatmin ediyorsunuz direterek..
Bosanin ..
Nafakanizi alin..
Sizde calisin daha guzel bir hayatiniz olur en azindan..
Normal şartlarda yol bu şekilde izlenebilir ama benim okuduklarımdan konu sahibi hakkında edindiğim fikirler şöyle: eğer yanlışsam elbette düzeltebilir. Kendisi bizlerin çoğunun aşina olduğu kültürden tamamen farklı bir ortamda yetişmiş ve buna alışmış. Tek başına bir hayat kurmaktan korkuyor. Onun için önemli olan adamın hayatlarını maddi anlamda idame ettirmesi. Elbette aldatılıyorsa incinir fakat bu çoğumuzun asla geri dönüşü yok diyeceği bir incinme değil. Yani konu sahibini kendi doğrularımızla değil, onun doğrularıyla değerlendirmemiz gerek. Şuan bizler için en doğal şey olan çocuklarını alıp evine gitmek bile onun için büyük bir devrim. Çünkü herkesi çiğnemiş oldu, büyük hata etti ( Kendi sınırları içinde)
Gunahini almak istemem ama bu adamin baska bir aile hayati olmasin?Mrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
İstanbulda yaşayan biri olarak söylüyorum. Eşinin evinde başka bir eşi daha var emin ol.çok ca görüyoruz burda.Doğulu erkeklerin yanında rus tipi kadınlar.çocukları var kimisinin.ve her istediklerini aldırıyorlar.sen orda sıkıntı çek yol gözle adam harem kuruyo.takip et.sosyal medyasını falan. Olmadı takip ettirMrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
Yok mu senin abin baban şu kocanı tenhada sıkıştırıp pataklayacak..Mrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
Allah dağına göre kar verirmiş ayrıca hiçbirimiz sınanmadığımız durum ile ilgili ne yapacağımızı kestiremeyiz diye düşünüyorumŞu konuları okuyunca Allah ım ne sabırlı kadınlar var diyorum.
Konunuzu okumuştum, haber vermeden baskın yapın , benim eşim 2 gün annemde kalsam her akşam oraya gelir yemeyi yer bizi görür geri gider eve . Adam ailesini yanında ister ,yanıma gelirsen seni bosarim demez . Bu çok mide bulandırıcı açıkçası , almanyaya gidip orda yeni eş, yeni çocuklar yapan gurbetçi kokusu geliyor burnaMrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
İstanbul'a gitmeliydiniz.Mrb onceki konumu bilen bilir eşim 1.5 yildirr ıstanbul da yaşıyordu işi için bizde vanda kendi evimiz olduğu halde onun babası ve uvey annesiyle yaşıyorduk 2 cocugumla göçebe siginti gibi..esimin durumu maddi olarak çok iyi abileriyle ortak çalışıyordu diğer 2 abisi evini oraya yerlestirince eşim bu durumdan sonra bişey yapmayınca bendeki ipler koptu.sabrettik ama sonuç sıfır.en son abisinin düğünü için geldi yine çıkıp gidince bende artık evimde kalicam diye diretip evde çocuklarımla kalıyorum.evde kaldım diye o beni bosayacakmis kendisi orda yaşadığı bekar evini 2 sene bizi sahipsiz bırakmasını sadecce bayram olunca gelmesini hesaba katmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?