eşim...

Cherry cim sen bi fark gördün mü ?
Adamın umrunda değil hala 2 çocuğunu yanına almak zor olmasa gerek diye düşünüyor konu sahibi

Konu sahibesinin onceki konularini hatirladim.
Ne yazik ki durumda hicbir ilerleme yok. Onceki konulara da ayni sey yazildi cizildi, adam orada baska biriyle dosta hayati yasiyor genel kani bu yondeydi.

Konu sahibesinin onceki konularini hatirladim.
Ne yazik ki durumda hicbir ilerleme yok. Onceki konulara da ayni sey yazildi cizildi, adam orada baska biriyle dosta hayati yasiyor genel kani bu yondeydi.
Kocasıyla iş yapan kardeşinin karısı bile gitti İstanbul'a

Sana burda defalarca bin defa soyleik o adamin orda hayati var dava ac dedik. ALLAH askina bosanmayacaksan bosuna konu aciyoran artik. Iyiki adam aciyor davayi cunku sen hala beklemeye devam edeceksin.

Neden hala bu adamöa devam ettirtmeye diretiyorsunuz ????
Resmen adamin egosunu tatmin ediyorsunuz direterek..

Bosanin ..
Nafakanizi alin..
Sizde calisin daha guzel bir hayatiniz olur en azindan..

Bence senin dışında herkes eşinin başka biriyle ilişkisi olduğunu biliyor.O kişiye de kendisini bekarım diye tanıttı belki de.Şimdi boşanmak istiyor ki bekar gibi o kişiyle evlenebilsin.Evet arkadaşım insanlar böyle.Direkt acı gerçekleri yazdım ama artık iyiye yorma hiçbir şeyi.Uyan.Eşin seni boşamadan sen ondan ayrıl ve delil topla ki nafaka velayet konularında sana sıkıntı çıkaramasın.

Seni bir kere İstanbul'a götürmemiş , çocuklarını da.Sizi yok sayıyor , çünkü başka biriyle birlikte.Bazen her şey göründüğü gibidir.Her şey bu kadar açıkken görmemenin anlamı ne ? Lütfen kendine gel ve zaman harcama bu adamı bekleyerek.O orda hayatını yaşarken senin gençliğin gidiyor.Adam zaten çocuklarıyla da ilgilenmiyor , boşanırsan onun anne babasına bakmaktan kurtulursun bari.

Neden hala bu adamöa devam ettirtmeye diretiyorsunuz ????
Resmen adamin egosunu tatmin ediyorsunuz direterek..

Bosanin ..
Nafakanizi alin..
Sizde calisin daha guzel bir hayatiniz olur en azindan..
Normal şartlarda yol bu şekilde izlenebilir ama benim okuduklarımdan konu sahibi hakkında edindiğim fikirler şöyle: eğer yanlışsam elbette düzeltebilir. Kendisi bizlerin çoğunun aşina olduğu kültürden tamamen farklı bir ortamda yetişmiş ve buna alışmış. Tek başına bir hayat kurmaktan korkuyor. Onun için önemli olan adamın hayatlarını maddi anlamda idame ettirmesi. Elbette aldatılıyorsa incinir fakat bu çoğumuzun asla geri dönüşü yok diyeceği bir incinme değil. Yani konu sahibini kendi doğrularımızla değil, onun doğrularıyla değerlendirmemiz gerek. Şuan bizler için en doğal şey olan çocuklarını alıp evine gitmek bile onun için büyük bir devrim. Çünkü herkesi çiğnemiş oldu, büyük hata etti ( Kendi sınırları içinde)

Dogru söyuyorsunuz kesinlikle ..

Gunahini almak istemem ama bu adamin baska bir aile hayati olmasin?
Oteki turlu evli bir adam maddi durumu iyi olmasina ragmen, neden esini yanina almasinki degilmi?burda oturmayan taslar var,bir arastir bakalim sor sorustur illaki bir pislik cikacak ortaya..
Bana gore hic arastirmaya da gerek yok beni yaninda istemeyen kocayi ben hiicc istemem!ne hali varsa gorsun,ev hanimisin galiba?madem eve gectin artik cocuklarinla cok da mantikli iyi yapmissin,kendine is bak calisman gerek cunku,ne zaman ayaklarin uzerinde durur kimseye muhtac olmassin istee o zaman bosarsin..

Zaten uzun zamandır ayrısınız böyle evlilik mi olur? Kocanız işine geldiği gibi hareket ediyor. Size bile bile zulmediyor! Kurtulun bence ...

O ev sizinde eviniz öyle kolundan tutup sokağa atıcam demekle atılmıyor !

Kararından dönme , ya birlikte İstanbul’a dönün ya da evinizde çocuklarınızla yeni bir yaşama başlayın .. bu bir milyonuncu konunuz.. giriş aynı , gelişme farklı , sonuç yine aynı !!!

İstanbulda yaşayan biri olarak söylüyorum. Eşinin evinde başka bir eşi daha var emin ol.çok ca görüyoruz burda.Doğulu erkeklerin yanında rus tipi kadınlar.çocukları var kimisinin.ve her istediklerini aldırıyorlar.sen orda sıkıntı çek yol gözle adam harem kuruyo.takip et.sosyal medyasını falan. Olmadı takip ettir

Yok mu senin abin baban şu kocanı tenhada sıkıştırıp pataklayacak..
Bu nasıl bir şey böyle sizi bırakmış gitmiş. Para kazandığı da yok ..
Evinde ol gitme bir yere bu yüzden boşayasaksa bosasın.

Önceki konularınızdan farklı yanıtlar, farklı öneriler gelmeyecek. Boşanma davası açması faydanıza. Hatta ondan önce siz açsanız keşke. Haklı bir gerekçesi olmadığı için tazminatınızı, nafakanızı alır, çocuklarınızla rahat bir yaşam sürersiniz en azından. Dava dilekçesine “İki senedir ortak yaşam kurmadım. Babamla yaşamadığı için de boşanmak istiyorum.” yazacak hali yok.

Şu konuları okuyunca Allah ım ne sabırlı kadınlar var diyorum.
Allah dağına göre kar verirmiş ayrıca hiçbirimiz sınanmadığımız durum ile ilgili ne yapacağımızı kestiremeyiz diye düşünüyorum

Konunuzu okumuştum, haber vermeden baskın yapın , benim eşim 2 gün annemde kalsam her akşam oraya gelir yemeyi yer bizi görür geri gider eve . Adam ailesini yanında ister ,yanıma gelirsen seni bosarim demez . Bu çok mide bulandırıcı açıkçası , almanyaya gidip orda yeni eş, yeni çocuklar yapan gurbetçi kokusu geliyor burna

İstanbul'a gitmeliydiniz.
Zaten bahane arıyordu, o kozu vermiş oldunuz.
Sizi boşar bence de.
Adam yükten kurtulur, siz çocuklarla kalakalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…