- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Bence yanlış yaptı.Normal şartlarda yol bu şekilde izlenebilir ama benim okuduklarımdan konu sahibi hakkında edindiğim fikirler şöyle: eğer yanlışsam elbette düzeltebilir. Kendisi bizlerin çoğunun aşina olduğu kültürden tamamen farklı bir ortamda yetişmiş ve buna alışmış. Tek başına bir hayat kurmaktan korkuyor. Onun için önemli olan adamın hayatlarını maddi anlamda idame ettirmesi. Elbette aldatılıyorsa incinir fakat bu çoğumuzun asla geri dönüşü yok diyeceği bir incinme değil. Yani konu sahibini kendi doğrularımızla değil, onun doğrularıyla değerlendirmemiz gerek. Şuan bizler için en doğal şey olan çocuklarını alıp evine gitmek bile onun için büyük bir devrim. Çünkü herkesi çiğnemiş oldu, büyük hata etti ( Kendi sınırları içinde)
Gittim kardeşinin düğününde geri getirdiİstanbul'a gitmeliydiniz.
Zaten bahane arıyordu, o kozu vermiş oldunuz.
Sizi boşar bence de.
Adam yükten kurtulur, siz çocuklarla kalakalırsınız.
Gelmemeliydiniz.Gittim kardeşinin düğününde geri getirdi
Kocama gittim 2 gün kaldık aldı getirdi bıraktı siz kalin ben gelecem dedi gitti bende babasının evine gitmedim evimde kalicam dedimBence yanlış yaptı.
Elti ve kaynıyla İstanbul'a gitmeliydi. En azından orada boşansa bile aile ve toplum baskısından uzak çocuklarıyla daha rahat ederdi. Kocasına gitti diye kimse laf edemezdi.
Ama şimdi hem kocasını hem büyükleri çiğnemiş oldu. Haklıyken haksız oldu, çevresine göre.
Kocası da bunu bahane edip kolayca boşayacak.
Gittim 2 gün kaldim kardeşinin düğünü vardı geldik benim isim burda bitti memlekette artık kalicam dedi çıkıp geldikGelmemeliydiniz.
Eltiler kalıyor da siz neden kalamıyorsunuz?
Zorla mı getirdi sizi?
Ben hakliyken haksız duruma düşecek bişey yapmadim arkamızda durmadı sahiplenmek istemedi bende artık karşısında durmak zorunda kaldimBence yanlış yaptı.
Elti ve kaynıyla İstanbul'a gitmeliydi. En azından orada boşansa bile aile ve toplum baskısından uzak çocuklarıyla daha rahat ederdi. Kocasına gitti diye kimse laf edemezdi.
Ama şimdi hem kocasını hem büyükleri çiğnemiş oldu. Haklıyken haksız oldu, çevresine göre.
Gittim 2 gün kaldim kardeşinin düğünü vardı geldik benim isim burda bitti memlekette artık kalicam dedi çıkıp geldik
Bu da bir seçenek tabiki. Ama elti ve kaynın da yanaşması lazım bu fikre. Önceki konularda yine bahsi geçmişti sanki. Onlar da arka çıkmıyorlardı gibi hatırlıyorum. Zor bir durum gerçekten. Allah yardımcısı olsunBence yanlış yaptı.
Amin.Bu da bir seçenek tabiki. Ama elti ve kaynın da yanaşması lazım bu fikre. Önceki konularda yine bahsi geçmişti sanki. Onlar da arka çıkmıyorlardı gibi hatırlıyorum. Zor bir durum gerçekten. Allah yardımcısı olsun
yo blöf yapmam icin cocuklarim acisindan acımasız olmalıyım zira onlar çok perişan ve üzülüyorlar evime geçtim çünkü artık herşeyi göze aldım isterse sahip çıkar istiyorsa da hakkımızı verir bosar ki zaten hakim öyle bir babaya çocuk vermez bence.aile oluyorken sahip çıkmadı bosanincami sahip çıkacak.suan eve geçerek onu karşına aldin diyenler olmuş 2 sene arkasında durdum babasının evinde idare ettim niye oda insafa gelip bir düzen kurmadi çünkü hayatına dahil etmek istemedi şimdi ben böyle bir adamın nesini karsima almış oluyorum çocuklarına bile acimiyor hasta babamın evinde siginti gibi bekleyin diyor.Sizin boşanacağınız yok bence eşinizin dava açması sizin için daha hayırlı ama siz önce davranıp birde aldattığını ispatlasanız nafaka alır cok da rahat bir hayat sürersiniz. Eşimin durumu iyi demişsiniz aldatma durumunu kanıtlarsınız hakim çocukları size verir bir de iyi bir nafaka bağlar. Üstelik tüm bunlar olurken İstanbul’da vakit geçirdiğini düşündüğümüz kadın da eşinizin evli olduğunu duyup onu terk edebilir. Yani sizin düzeniniz bozuluyorsa etrafta da tozu dumana katmanız lazım diye düşünüyorum.
Siz sürekli aynı şeyleri yazıp burda size verilen akılları uygulamak yerine eşinize blöf yapıp duruyorsunuz gibime geldi.
Evet zorla düğün için getirdi kendin bile herkes kalıyor size niye yer yok diyorsunuz şimdi evime geçerek nerde hata yaptimGelmemeliydiniz.
Eltiler kalıyor da siz neden kalamıyorsunuz?
Zorla mı getirdi sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?