eşim...

Evet zorla düğün için getirdi kendin bile herkes kalıyor size niye yer yok diyorsunuz şimdi evime geçerek nerde hata yaptim
Amacınız eşinizle yaşamak değil miydi?
Yine terkedildiniz ha kendi eviniz, ha diğer ev. Sonuçta kocanızdan hala ayrısınız.

Zorla nasıl getirdi, tehdit, şiddet vb zorbalıklar mı oldu, bilemiyorum.

Sadece açık ve net olan; istenmiyorsunuz. Bundan sonrası için plan yapın da en azından ne çocuklar ne siz daha fazla mağdur olmayın.

Kalkıp İstanbul'a gitmeliydin bence
En azından artık gözünle görür ikna olurdun kocanın çok çok büyük ihtimalle başka bir hayatı olduğunu...
Gitmiş, geri getirip İstanbul'a dönmüş kocası.

Ben hakliyken haksız duruma düşecek bişey yapmadim arkamızda durmadı sahiplenmek istemedi bende artık karşısında durmak zorunda kaldim

Evinizde kalmak istemenizden daha doğal bir şey olamaz. Haklıyken haksız duruma düşecek bir durum yok, içiniz rahat olsun. Aksine sizi ailesi ile yaşamaya zorlayamaz. Tek kalmanızı istemiyorsa ya yanınıza gelecek ya sizi yanına alacaktı.

Ayrıca evi terketmiş de değilsiniz. Konunuza yorum yapanlar yanlış anlamış bence, kayınpederin evinden kendi evinize geçmişsiniz. Bu terk etmek olmuyor.

Bir de cesaret edip tamamen kurtulsanız çok rahatlayacaksınız da, onu yapmıyorsunuz işte.

Bence adamın başka bir ilişkisi var ve sizi yanında istemiyor. sizide annesi ve babasının yanına hapsetmiş. Anlayamadığım iki sene neyi tolere ettin bu zamana kadar geçen zamana yazık.

Keşke seni atsa sokağa , boşanmazsin çünkü sen..
Adam bakıcı bulmuş anasına dıdıdisina
Bekar hayat tatlı gelmiştir..

Bence yapmanız gerekeni yapmışsınız bundan sonrası sizin için güzel olsun inşallah
Eşiniz aklını başına alıp sizi en kısa zamanda yanına alır inşallah
Ayrıca rahat olun sokağa falan atamaz hukuki olarak bir sürü hakkınız var
Arkadaşım eşi ile aldıkları eve karar aldırmıştı çocuğu ile birlikte oturdu yıllarca eşi evi satamadı tabiki eve de giremedi Kızı ile mutlu Mesut yaşadılar :)

Üzgünüm ama siz daha çok aynı konuyu açarsınız. Herkes her seferinde aynı tavsiyede bulunuyor ama siz bi ay sonra “eşim istanbulda yaşıyor” diye başlayan başka bir konu açıyorsunuz. Eminim yine aynısı olacak

1,5 yıldır bizi yanına almak yerine, anne babasına köle etmiş bir adama "eş" demezdim ben ya. Ne halt yiyormuş tek başına İstanbul'da? İnsan eşini, çocuklarını özlemez mi, yanımda yaşasınlar diye bir çaba göstermez mi? Yapmıyorsa, sizi kendisinden uzakta bir hayata mecbur ediyorsa, üzgünüm gittiği yerde bambaşka bir düzen kurmuştur. Siz niye boşanamıyorsunuz? İsmen bir koca var ama cismen yok. Eee ne faydası var size ve çocuklarınıza?

Bence dogru olani yaptin. Öyke yada böyle seni haksiz cikaracakti sen istanbula gitsen bile. Boşasin bakalim bosayabiliyorsa. En azindan sen de yoluna bakarsin. Bakici bellemis seni.

toplanıp boğalım şu kocanı..napcan oyle kocayı gelmesin .paranı gondersın evın gıderlerını karşılasın.evlatlarınla yaşa ne hali varsa görsün.

Sizin maddi durumunuz nasıl , Çalışıyor musunuz ?

Ayrılsbilirsiniz. En doğrusu bu olur sanki.

Annesiyle ve babasıyla daha nereye kadar yasayacaksınız.

Sizin maddi durumunuz nasıl , Çalışıyor musunuz ?

Ayrılsbilirsiniz. En doğrusu bu olur sanki.

Annesiyle ve babasıyla daha nereye kadar yasayacaksınız.
Artık bu saatten sonra onlarla yaşamıyorum evde kaldım diye de kendi 2 yılını hesaba katmadan gelip bosayacakmis gelsin. Çok zoruna gidiyordu yalnız kalmamız o zaman kendi yanına alsaydin kendinden uzak hayata mecbur birakiyorsa buyursun bakalım hakim kime hak veriyormus

Kesinlikle haklısınız ondan uzak hayata mecbur bırakacağına keşke bilet kesmek aklına gelseydi

Aynı durumu yaşadım kendi ailemde.
Zaten o kadar ayrı yaşayınca bir bağda kalmıyor Eşler Arasında b

Siziide mi böyle bırakmıştı eşiniz.
Beni değil.

Annemle babam bu şekilde ayrıldı.

Babam uzun seneler iş nedeniyle başla sehırde yaşıyordu. Annem ve kardeşlerimde babannemlerde yaşıyorduk. Babam ayrı Eve olmaz diyordu hep. Bizi de yanına almıyırdu.
Derken ilişkileri vs OLdupunu öğrendik. Sonrada ayrıldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…