- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Amacınız eşinizle yaşamak değil miydi?Evet zorla düğün için getirdi kendin bile herkes kalıyor size niye yer yok diyorsunuz şimdi evime geçerek nerde hata yaptim
Gitmiş, geri getirip İstanbul'a dönmüş kocası.Kalkıp İstanbul'a gitmeliydin bence
En azından artık gözünle görür ikna olurdun kocanın çok çok büyük ihtimalle başka bir hayatı olduğunu...
Gitmiş, geri getirip İstanbul'a dönmüş kocası.
Ben hakliyken haksız duruma düşecek bişey yapmadim arkamızda durmadı sahiplenmek istemedi bende artık karşısında durmak zorunda kaldim
Kocanı niye hakli duruma getirdin biliyor musun elalemin gözünde ?
Evi terkettin.
Istanbul'a gitseydin ve donmeyecegim deseydin, millete yanıma geldiği için bosuyorum mu diyecekti ?
Yaşadığıniz yerin kültürel yapısına göre eşi olarak onun yanında kalma istediğin için esinin bu bosanma tutumu "ne alaka" diye en azindan ayiplanirdi, şimdi ise evden giden kadın rolüne büründün onların gözünde.
Anlıyor musun simdi aradaki iki farkı ?
Soranlara da aynı hikayeyi anlatacaklar.
Gelin bize bakmadı ! Gelin evi terketti ! Gelin kocasını terketti.
Ha ayaklarının üzerinde duran kadın olsan zaten yaptığın eylem baştan yapman gereken eylemdi ama sen kartlarını akıllıca oynamadin.[/QUOThayir tam tersi birlikte yaşadığımız evimde kaldım onada madem yine gittin o zaman ben artık kendi evimde kalliriim dedim aksine yine peşine düşer gitseydim millete kocasının izni olmadan düşmüş yollara çıkıp gitmiş ortalığa girmiş biz artık kabul etmiyoruz derler ben tanıyorum onları
Artık bu saatten sonra onlarla yaşamıyorum evde kaldım diye de kendi 2 yılını hesaba katmadan gelip bosayacakmis gelsin. Çok zoruna gidiyordu yalnız kalmamız o zaman kendi yanına alsaydin kendinden uzak hayata mecbur birakiyorsa buyursun bakalım hakim kime hak veriyormusSizin maddi durumunuz nasıl , Çalışıyor musunuz ?
Ayrılsbilirsiniz. En doğrusu bu olur sanki.
Annesiyle ve babasıyla daha nereye kadar yasayacaksınız.
Kesinlikle haklısınız ondan uzak hayata mecbur bırakacağına keşke bilet kesmek aklına gelseydi1,5 yıldır bizi yanına almak yerine, anne babasına köle etmiş bir adama "eş" demezdim ben ya. Ne halt yiyormuş tek başına İstanbul'da? İnsan eşini, çocuklarını özlemez mi, yanımda yaşasınlar diye bir çaba göstermez mi? Yapmıyorsa, sizi kendisinden uzakta bir hayata mecbur ediyorsa, üzgünüm gittiği yerde bambaşka bir düzen kurmuştur. Siz niye boşanamıyorsunuz? İsmen bir koca var ama cismen yok. Eee ne faydası var size ve çocuklarınıza?
Aynı durumu yaşadım kendi ailemde.Artık bu saatten sonra onlarla yaşamıyorum evde kaldım diye de kendi 2 yılını hesaba katmadan gelip bosayacakmis gelsin. Çok zoruna gidiyordu yalnız kalmamız o zaman kendi yanına alsaydin kendinden uzak hayata mecbur birakiyorsa buyursun bakalım hakim kime hak veriyormus
Siziide mi böyle bırakmıştı eşiniz.Aynı durumu yaşadım kendi ailemde.
Zaten o kadar ayrı yaşayınca bir bağda kalmıyor Eşler Arasında b
Beni değil.Siziide mi böyle bırakmıştı eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?