eşim...

Simdi bu evlilik mi ki? Adam sizi kapi onune koymamis mi ki suan? Bosanacakmis kapi onune koyacakmis. Siz zaten kapi onundesiniz. Siz zatem evli degilsiniz resmen. Farkinda misiniz?
 
Eşinizin istanbulda, kendine ait bir hayatı var, bekar hayata alışmış , orada gününü gün ediyor başka kadınlarla, eş yok çocuklar yok, bekar bekar geziyor. Buna nasıl göz yumabiliyorsunuz? Bir an önce, birlikte yaşamayacaksak boşanma davası açıyorum deyip , açın. En azından boşandım, ne halt ediyorsa etsin artık dersiniz, içiniz rahat olur.
 
Peki siz babaannenizin evinde kalınca mutlumuydunuz ne hissediyordunuz
 
Peki siz babaannenizin evinde kalınca mutlumuydunuz ne hissediyordunuz
Küçüktüm o zamanlar tabi ama mutlu değildim. Çünkü aile hayatında normal anne baba ile yaşayacağına baba uzakta anneniz zaten mutsuz ayrı olunca aile hayatı da kalmıyor. Çocuklarda etkileniyor haliyle.

Sizin Kv ile aranız nasıl kp ile ?

Iyi bile olsa sıkılırsınız böyle evlilik mi olur böyle düzen mi olur dersiniz.

Ben annesiyle Babasını beklemek için mi evlendim dersiniz.
 
Annesi uvey babası kanser yatakta tedavi görüyor aramızda sorun yok.ama olmuyor böyle uzak imkansız bişehir yada durum deil bizi götürmesi.onun aciklamasi da işlerinin daha kesinlik.kazanmadığı.2 yıla girdik 2.yıldan sonra kendisi ordaysa biziimde orda olmamız gerekiyor
 
bence bu konu herkese ıbret olmalı
kac kere herkes bosanın dedı sıze ıyı olur dıye sabrettınız noldu ? elde var sıfır
bır adamın mayası bozuksa bozuktur duzelmez buda benzer hayatı olanlara ıbret olur

hayırlısı olsun da keske sızı kolunuzdan tutup atmasını senı sokaga atıcam cumlesını duyana kadar beklemek yerıne kendınız guclu davransaydınız da tutup onu kolundan atsaydınız
 
Bu sekilde gitmez gitmiyor. Yaşadım biliyorum.

Sizin anne Babanız yok mu ? Kardeşleriniz ya da ? Onlar devreye girsin eşinizle konuşsunlar. Belli ki laf anlamıyor.

Bir de size aylık belli bir meblağ göndermesi gerekiyor bu durunda da olsanız gönderiyor mun?
 
Babasının evindeyken gönderiyordu azda olsa.ama suan kendi evime geçtiğim için kesinlikle aramıyor hiçbir ihtiyacimiza karismiyor herkese dediği cümle bende biliyorum böyle gitmeyeceğini ama biraz zaman lazım.2 sene yetmemis
 
Yani ne desem bilemedim zaten herkes gayet mantıklı yorumlar yapmış, güzel fikirler vermişler size. Böyle evlilik olmaz arkadaşım kendini de çocuklarını da yıpratıyorsun. Daha gençmişsin de. Bende İstanbul'a git, kocana baskın yap diyenlere katılıyorum. En azından emin olursun ve mahkeme için delil toplarsın. Kendine bu eziyeti etme sen zaten şu anda da bekar hayatı yaşıyorsun, kocan ismen var sadece. Aklım almıyor bir adam nasıl 2 senede işlerini toparlayıp ailesini yanına alamaz. Çocuklarını da mı hiç özlemiyor hayret birşey valla. Okudukça daha çok sinirlendim kocanız olacak adama.
 

Niye icerigi degistirdiniz?
Mune
 
Bekar hayatına fena alışmış galiba.

Karısı da anne Babasına bakacak.

Öyle şey olmaz kıza bile göndermesi Lazım. Sen onun çocuklarına da bakıyordun aynı zamanda.

Babanız abiniz yok mu ? Çıksınlar konuşsunlar. Erkek Erkeğe.
 
Niye icerigi degistirdiniz?
Mune







içerik dün yazdığımla birebir aynı.hem dikkat etmiyorsunuz hem de Mune yi etiketliyorsunuz .karşınızdakini ne kolay itham altında bırakıyorsunuz!zira ben size bu cümleleri kurmadan önce bir kez daha yazdığımı okudum,olur ya ben kendimi biliyorum ama yine de isteğim dahilinde sistemden kaynaklı bir sorun yaşanmış olabilme ihtimalini düşünerek satırlara göz gezdirdim,aynısı tabii!
Siz de işin kolayına varmadan, dayanak/ekran görüntüsü vs den hareketle neyi değiştirdiğimi söyler misiniz?yoksa varsayımla ortalığı karıştırma çabasından başka bir şey değil yaptığınız.
 
Onlarda çıkıp konuştu bekleyin işi bitsin 1 haftaya glecek demişler 1 hafta doldu gelmedi
 
Sonuç evimde kalmayı tercih ettgim için boşanıyor 2 sene sahipsiz bıraktım demiyor
Boşanıyor derken ? Yani resmi bir girişimi olduğundan emin misiniz. Bence blöf yapıyor. Nasıl olsa aç kalacak, babamın evine el mahkum gidecek, diye düşünüyor. Benim fikrim tabiki. Günahını almak istemem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…