- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Peki siz babaannenizin evinde kalınca mutlumuydunuz ne hissediyordunuzBeni değil.
Annemle babam bu şekilde ayrıldı.
Babam uzun seneler iş nedeniyle başla sehırde yaşıyordu. Annem ve kardeşlerimde babannemlerde yaşıyorduk. Babam ayrı Eve olmaz diyordu hep. Bizi de yanına almıyırdu.
Derken ilişkileri vs OLdupunu öğrendik. Sonrada ayrıldılar.
Küçüktüm o zamanlar tabi ama mutlu değildim. Çünkü aile hayatında normal anne baba ile yaşayacağına baba uzakta anneniz zaten mutsuz ayrı olunca aile hayatı da kalmıyor. Çocuklarda etkileniyor haliyle.Peki siz babaannenizin evinde kalınca mutlumuydunuz ne hissediyordunuz
Annesi uvey babası kanser yatakta tedavi görüyor aramızda sorun yok.ama olmuyor böyle uzak imkansız bişehir yada durum deil bizi götürmesi.onun aciklamasi da işlerinin daha kesinlik.kazanmadığı.2 yıla girdik 2.yıldan sonra kendisi ordaysa biziimde orda olmamız gerekiyorKüçüktüm o zamanlar tabi ama mutlu değildim. Çünkü aile hayatında normal anne baba ile yaşayacağına baba uzakta anneniz zaten mutsuz ayrı olunca aile hayatı da kalmıyor. Çocuklarda etkileniyor haliyle.
Sizin Kv ile aranız nasıl kp ile ?
Iyi bile olsa sıkılırsınız böyle evlilik mi olur böyle düzen mi olur dersiniz.
Ben annesiyle Babasını beklemek için mi evlendim dersiniz.
Bu sekilde gitmez gitmiyor. Yaşadım biliyorum.Annesi uvey babası kanser yatakta tedavi görüyor aramızda sorun yok.ama olmuyor böyle uzak imkansız bişehir yada durum deil bizi götürmesi.onun aciklamasi da işlerinin daha kesinlik.kazanmadığı.2 yıla girdik 2.yıldan sonra kendisi ordaysa biziimde orda olmamız gerekiyor
Babasının evindeyken gönderiyordu azda olsa.ama suan kendi evime geçtiğim için kesinlikle aramıyor hiçbir ihtiyacimiza karismiyor herkese dediği cümle bende biliyorum böyle gitmeyeceğini ama biraz zaman lazım.2 sene yetmemisBu sekilde gitmez gitmiyor. Yaşadım biliyorum.
Sizin anne Babanız yok mu ? Kardeşleriniz ya da ? Onlar devreye girsin eşinizle konuşsunlar. Belli ki laf anlamıyor.
Bir de size aylık belli bir meblağ göndermesi gerekiyor bu durunda da olsanız gönderiyor mun?
memlekette ayrı eve çıktınız ama buna rağmen sizi almıyorsa İstanbul’a bilin ki o orda başka biriyle yeni bir yaşam kurmuş.ayrı evde konu komşunun diline düşmeyesiniz ve eş dost onu ayıplamasın diye kp- üvey kv ye gitmenizi istiyor.
Oysaki kp in evinden gidişiniz tahammülünüzün sonuna geldiğini ve aile bütünlüğü konusundaki ciddiyetinizi gösteriyor.ama kocanız bu mesajı alacak kadar sizi önemsemiyor ve yanında istemiyor.bu iş boşanmaya kadar varır ama mahkemeye gitmeden önce siz çocuklarla ona sürpriz yapıp İstanbul’a gidin,bir durumu yakından görün
Bekar hayatına fena alışmış galiba.Babasının evindeyken gönderiyordu azda olsa.ama suan kendi evime geçtiğim için kesinlikle aramıyor hiçbir ihtiyacimiza karismiyor herkese dediği cümle bende biliyorum böyle gitmeyeceğini ama biraz zaman lazım.2 sene yetmemis
Onlarda çıkıp konuştu bekleyin işi bitsin 1 haftaya glecek demişler 1 hafta doldu gelmediBekar hayatına fena alışmış galiba.
Karısı da anne Babasına bakacak.
Öyle şey olmaz kıza bile göndermesi Lazım. Sen onun çocuklarına da bakıyordun aynı zamanda.
Babanız abiniz yok mu ? Çıksınlar konuşsunlar. Erkek Erkeğe.
Çalışıyor musunuz siz ?Onlarda çıkıp konuştu bekleyin işi bitsin 1 haftaya glecek demişler 1 hafta doldu gelmedi
Sonuç evimde kalmayı tercih ettgim için boşanıyor 2 sene sahipsiz bıraktım demiyoreee sonuç
Hayır keşke çalışıyor olsaydımÇalışıyor musunuz siz ?
İş arayıp Çalışmaya başlayın bence.Hayır keşke çalışıyor olsaydım
Boşanıyor derken ? Yani resmi bir girişimi olduğundan emin misiniz. Bence blöf yapıyor. Nasıl olsa aç kalacak, babamın evine el mahkum gidecek, diye düşünüyor. Benim fikrim tabiki. Günahını almak istemem.Sonuç evimde kalmayı tercih ettgim için boşanıyor 2 sene sahipsiz bıraktım demiyor
Sonuç evimde kalmayı tercih ettgim için boşanıyor 2 sene sahipsiz bıraktım demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?