Eşim?

Bluepink18

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
276
50
13
Kızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum

Kızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum
Ne isimiz var orda simdi ne demek o zaman size burda ne isimiz varsa o isimiz var diyin .. ifrit oluyorum bu ayrimciliklara

Defalarca benzer baslıkta konu actınız.. Burda soylenen lerı uygulamıcajsanjz neden fıkır alıyorsunuz.. Bosanmalı mıyım diye sorduktan sonra ayrı bir konuda beta hcg degerınızın dusuk cıkmasına tedirgin olusunuzu yazmis siniz.. Ben acıkcası sızı samimi bulmuyorum tek taraflı degildır diye dusunuyorum

Ya ben çok mu geri kafaliyim bugünlerde gelinlerin bu bananemcilik huylarina acayip sinirlenir oldum. Evlenince ana bir ata bir diye yetistirildik biz. Eşimin annesi benim annem benim annem de eşimin annesi. O pis dediğin ev senin de evin. Sağlikliysak bir gün önce gidip toz alıp temizlik yapıyorsak neyimiz eksilir. Hadi yapmak gelmiyor icinden eşinin yapmasına bile tahammül yok pes diyorum gerçekten. Yok ya...ben hiç gelin olmamisim gelinliği yanlış anlamışım bunca yıl....
Sogumaniza gelince eşinizi de bu soguklukla üşütürsünüz yakın zamanda. Onun da sizden minik minik soguyacağini aklınıza bir getirin.

Senin ailen, benim ailem diyerek sorun yapmanın bir anlamı var mı? Eşiniz ailesinin yanına gitmek istiyor ve sizinde gelmenizi istiyorsa, bugün zaten bitti bitecek. Beraber gidin, yarın akşamda sizin ailenize gelirsiniz.
Yanlarında zaman geçiremeyecek derecede sorunlarınız yoksa, gitmeniz gerekir. Bu tür sebeplerle eşinizle aranızda sorun yaşamaya gerek yok.

Esiniz in annesinin pis oldugunu soylemıs siniz defalarca bu buyuk saygısızlık bana gore. Ayrıca o evde kalmadıgınızı Baska dairelerinde kaldıgınızı da soyledın iz o pis durum sızı cok da ilgilenirmez oyleyse kaldı ki esınız temızlıgıe yapıyormuş size dokunan tarafı da yok esınıze hıc mı saygınız yok sızın

Ya ben çok mu geri kafaliyim bugünlerde gelinlerin bu bananemcilik huylarina acayip sinirlenir oldum. Evlenince ana bir ata bir diye yetistirildik biz. Eşimin annesi benim annem benim annem de eşimin annesi. O pis dediğin ev senin de evin. Sağlikliysak bir gün önce gidip toz alıp temizlik yapıyorsak neyimiz eksilir. Hadi yapmak gelmiyor icinden eşinin yapmasına bile tahammül yok pes diyorum gerçekten. Yok ya...ben hiç gelin olmamisim gelinliği yanlış anlamışım bunca yıl....
Sogumaniza gelince eşinizi de bu soguklukla üşütürsünüz yakın zamanda. Onun da sizden minik minik soguyacağini aklınıza bir getirin.
Bencede "gelinlik " kavramını çok yanlış anlamışsınız.

Peki eşinizin annesigilde ne işiniz varmış?

Eşimin yapmasına tahammülüm yok demedim orda hiçbişey yapmam da demedim. Akşam da bizimkileri görmeye gidelim dedim. Kabul etmedi. Yarın akşam bayramda gideriz dedi. Eşimin annesi benim annem de benim annem pek eşimin annesi gibi değil. Eşim aileme gidelim deyince ne işimiz var dedi zira. Ama arefe günü de bayram ilk günü de sürekli köyde durmaktan sıkılıyorum ailemi görmek istiyorum ben de. Köye gidecektik zaten. Ordan bizimkileri de görmeye gidelim dedim sadece. Tersledi bağırdı çağırdı.

Son düzenleme:
Senin ailen, benim ailem diyerek sorun yapmanın bir anlamı var mı? Eşiniz ailesinin yanına gitmek istiyor ve sizinde gelmenizi istiyorsa, bugün zaten bitti bitecek. Beraber gidin, yarın akşamda sizin ailenize gelirsiniz.
Yanlarında zaman geçiremeyecek derecede sorunlarınız yoksa, gitmeniz gerekir. Bu tür sebeplerle eşinizle aranızda sorun yaşamaya gerek yok.

Haklısınız fakat bugün de yarın da bütün gün köyde durmak köydeki işkeri yapmamızı istiyor. Ben gitmeyelim demedim zaten gidecektik. Sadece akşam bi görelim dedim.

Esiniz in annesinin pis oldugunu soylemıs siniz defalarca bu buyuk saygısızlık bana gore. Ayrıca o evde kalmadıgınızı Baska dairelerinde kaldıgınızı da soyledın iz o pis durum sızı cok da ilgilenirmez oyleyse kaldı ki esınız temızlıgıe yapıyormuş size dokunan tarafı da yok esınıze hıc mı saygınız yok sızın

Pis her yer böcek toz pis kıyafetler. Sürekli orda durmak beni rahatsız ediyor. Çünkü sürekli orda durmamı ailemin yanında 1-2 saat durmamı istiyorlar. Eşim temizlik yapmıyor da iş yapcam falan dedi. O temizlik yapmaz ki bana yaptırcak

Bu ne ayrımcılık. Sen ağaç kovuğundan mı çıktın. Bağırması da cabası. Terbiyesiz herif. Ay şu adama bi haddini bildirin. Kendi anamın evine izinle mi gidicem

Yaa ama babası sürekli köyde durmamı istiyor kendi aileme eşimle gidebilirmişim sadece. Şuan kimbilir dolduruyolardır. Çünkü başta düşünceliyken şimdi böyle zorlamaları var
Onlar ne karisiyormus hayret bisey bu sizin ve esinizin arasinda olan bisey esiniz uygun görmüs sizi ailenize birakmis baskalarinada susmak düser bu durumda ay sinir oluyorum ya bi bitemediler ya bu Kayinailelerin sorunu

Pis diyecegine aliver eline bezi supurgeyi bi temizleyiver bi yemek yapiver de gelin görsünler muhtemelen sen hemen gidelim dedigin için eşin yarın gidelim demeye ne işimiz var bugun demeye çalışıyor hata sende

Back
X