Eşim

İyi ki çalışıyorlar ha çalışmasalar hangi bahanenin arkasına sığınacaklar acaba?
Sanki dünyada tek çalışan insan kendileriymis gibi triplerinden de geçilmiyor davarların.

İyi ki çalışıyorlar ha çalışmasalar hangi bahanenin arkasına sığınacaklar acaba?
Sanki dünyada tek çalışan insan kendileriymis gibi triplerinden de geçilmiyor davarların.
O zamn çalışma bak çcuklara ben çalısayım diyorum
Saçmalama senin alacağın asgarü ücret dior tamm olsun kabul ona göre harcarız diyorum he he deyip gülüyor bu sefer iyiden sinir oluyorum

O zamn çalışma bak çcuklara ben çalısayım diyorum
Saçmalama senin alacağın asgarü ücret dior tamm olsun kabul ona göre harcarız diyorum he he deyip gülüyor bu sefer iyiden sinir oluyorum
Erkeklerin geneli böyle güzelim üzülme bir hanzo için. Al çayını kendi başına höpürdete höpürdete iç hem de öyle bir höpurdet ki yatağından sıçrasın🧚‍♀️

Bu zirtapoz erkeklerin yuzde 90 i ayni degil mi yaw? Gunumuzde hepsi ayni bana gore, zamane kocalari. Buarada ben hayatta esimi cagirmam gel fasulye ayiklayalim diye.. zamaninda ogreten ogretecekmis. ama ogullarima ogretmeye calisiyorum

Eşime göre bende kadın değilmişim... ama sürekli kadın diyor :) takılma...

Koca adam tiktokta napıyomus kı sacma sapan vıdeolar vs var onlarımı ızlıyor oturup.

Aslında kadınları mutlu etmek bu kadar basit. Elbette bu onsuz da yaparsın ama ortak bi iş yapmak, o an bi şeyler paylaşmak bile keyif veriyor bu ufak görünen detayı atlıyor herkes. Yanında oturup yalandan yapıyormuş gibi yapıp sohbet etse bile yeter aslında ama erkekler bizim gibi düşünmüyor düz düşünüyorlar

Çocuğu erken yatırdık 9 da kaldık baş başa meleketten köy fasulyesi mısırı şu bu gelmiş yere bi örtü serip bi güzel seçip kaldıracağım yaptım bi demlik çay geçtim tv karşısına eşime desim ki gel otur yanıma birlikte yaplım hem muhabbet eder çyımızı içeriz ama yok adam tutturmuş bi TikTok bide şu ikinci el araba siteleri onlardan kafa kaldırmıyo
Ne derse ters cvb verdim bende
Şimdi de yatmıyor muyuz diyo
Bende uykum yok sen yat desim bekledi biraz baktı hiç oralı değilim kendi haklıymış gibi söylene söylene uyudu
Neymiş onsuz bir iş yapamıyormuşum
Çok sinir oldum
bende bu tiktok konusundan muzdaribim; burda cinsel içerikli videolar fotoğraflar paylaşan kadınlar var.Eşimin telefn rehberinde bir kadın buldum,kadının böyle bi instagram ve tiktok hesabı var.eşim ben eklemedim taa bekarlıktan kalan bişeydir dedi ama hiç inanmadım,ne yapacağım bilmiyorum

Back
X