Eşim

bende bu tiktok konusundan muzdaribim; burda cinsel içerikli videolar fotoğraflar paylaşan kadınlar var.Eşimin telefn rehberinde bir kadın buldum,kadının böyle bi instagram ve tiktok hesabı var.eşim ben eklemedim taa bekarlıktan kalan bişeydir dedi ama hiç inanmadım,ne yapacağım bilmiyorum
Telefon rehberine ekleyecek kadar nedir yani evlendikten sonra hiç mi rehberi den bişey aramadınız gözünüze takılırdı sanmam dikkat edin şu telefonlar insanları yoldan çıkardı iyice, takip edin.

Telefon rehberine ekleyecek kadar nedir yani evlendikten sonra hiç mi rehberi den bişey aramadınız gözünüze takılırdı sanmam dikkat edin şu telefonlar insanları yoldan çıkardı iyice, takip edin.
hayır zaten birkaç ay öncesine kadar eminim yoktu, hiç aramamış hiiç yazmamış ama kaydetmesi bile bi sebep,bunların bir erkek grubu var orda tiktok görsellerini paylaştıklaronı görmüştüm.Ordan paylaşıldığını düşünüyorum :(

hayır zaten birkaç ay öncesine kadar eminim yoktu, hiç aramamış hiiç yazmamış ama kaydetmesi bile bi sebep,bunların bir erkek grubu var orda tiktok görsellerini paylaştıklaronı görmüştüm.Ordan paylaşıldığını düşünüyorum :KK43:
Koca koca adamların ne işi var tıktık bilmem ne benim 10 yaşındaki yeğenim arkadaşlarıyla şarkı söyleyip video atmış hemen kaldırdım telefonumdan biz ailece teknolojiden çok uzağız çocuklar merak ediyor işte ama söylediğiniz şekilde kullanıldığını hiç duymamıştım sizinki de merak etti kaydetti demekki silin kaldırın telefonundan numaraları ve o saçma programları.

Adamlar sohbet etmeyi bilmiyor iletişim becerileri yok. Sonra telefona gömülüp çok yorğunummm diyorlar. Oysaki konuşacak bir şeyleri yok.

Çocuğu erken yatırdık 9 da kaldık baş başa meleketten köy fasulyesi mısırı şu bu gelmiş yere bi örtü serip bi güzel seçip kaldıracağım yaptım bi demlik çay geçtim tv karşısına eşime desim ki gel otur yanıma birlikte yaplım hem muhabbet eder çyımızı içeriz ama yok adam tutturmuş bi TikTok bide şu ikinci el araba siteleri onlardan kafa kaldırmıyo
Ne derse ters cvb verdim bende
Şimdi de yatmıyor muyuz diyo
Bende uykum yok sen yat desim bekledi biraz baktı hiç oralı değilim kendi haklıymış gibi söylene söylene uyudu
Neymiş onsuz bir iş yapamıyormuşum
Çok sinir oldum
Ayy su tiktok dan nefret geldi yaaa

Back
X