Zaten mecbur kalmadıkça konuşmicamBu gibi durumlarda eşinle fazla muhataap olma, yumuşak bir dille eksiklerri söyle ve kapat. Daha büyümemiş eşin ergenler gibi takılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten mecbur kalmadıkça konuşmicamBu gibi durumlarda eşinle fazla muhataap olma, yumuşak bir dille eksiklerri söyle ve kapat. Daha büyümemiş eşin ergenler gibi takılıyor.
Onun aklı başına gelmez bildiğiniz taş kafa daha o diyo huzur vermiyorsun bana beni suçluyo ne derse susacakmışımWalla benim kocaya boşa bunu diyen bir adiye benim kocam da konuşamaz kimse kusura bakmasın. Senin kocan o kadın seni aşağıladığı halde onun işlerine koşuyosa onla süt liman konuşuyosa bu seni ezdirmektir senin değerin yok demektir hem kocanın hem de o ailenin gözünde. Malesef bir ailede eşin sağmadığı kadını veya erkeği kimse saymıyor. Eşinize bunları güzelce anlatın boşuna üste çıkmaya çalışmasın yok anlamıyor mu gidin ailenize kalın aklı başına gelene kadar. Aileniz kapıdan kovmaz heralde siz sahip çıkmazsanız sokakta kalcam gene de gitmicem o eve deyin
Evet bayanlar başlıktan anlicaginiz üzere konu eşim yaptığı hiç bişey i kabul etmiyor telefon ettim eltim eşimin yanındaydı bı yere götürecekti bu eltimlede görüşmüyorum bazı sebeplerden dolayı onun yaninda benle atarlı konuştu marketten ne alincak dedi bnde dedim biliyosun neyin olup olmadığını al işte birşeyler eve geldi surat beş karış niye onun yaninda öyle konuştun benle dememe kalmadı bağırıp çağırdı tvnin kumandalarını kırdı çocukların yanında msj attım niye böyle yaptın diye yine beni suçladı sen huzursuzluk çıkarıyorsun diye bn ne yapayım bu adamı suçlu bn miyim gerçekten
Eltinizin yanindayken diye aradiniz sirf degil mi? O da bunu anladiysa ters konusmustur.
[/QUOTE[ hayır getirmesi gereken bi ilaç vardı onu diyecektim
Zaten izin verse söyleyip kapaticaktim ne var diye actiSoyleyip kapasaydiniz o zaman.
Ya da mesaj atsaydiniz.
Boyle ariyorsunuz ya,sanki govde gosterisi gibi oluyor cunku.
Ne var diye acmamistir,eger oyle acsaydi siz de konunuzu bu sekilde acardiniz. Adam sormus ne alinacak diye siz de biliyorsun iste ne alinacagini al biseyler demissiniz. Onu diyene kadar ilac lazim diyebilirdiniz. Gereksiz trip yapiyorsunuzZaten izin verse söyleyip kapaticaktim ne var diye acti
Valla bide size açıklamaya çalışmadan ben yazdıkça yok böyle öyle dilerim sizin eşiniz varsa çocuklarınızın yanında kumanda parçalamazNe var diye acmamistir,eger oyle acsaydi siz de konunuzu bu sekilde acardiniz. Adam sormus ne alinacak diye siz de biliyorsun iste ne alinacagini al biseyler demissiniz. Onu diyene kadar ilac lazim diyebilirdiniz. Gereksiz trip yapiyorsunuz
Parcalamaz merak etmeyin.Valla bide size açıklamaya çalışmadan ben yazdıkça yok böyle öyle dilerim sizin eşiniz varsa çocuklarınızın yanında kumanda parçalamaz
Valla içimi rahatlattinizValla görüşmediğim eltimle eşimde öyle görüşemez. Abisine gidince görür ayrı. Ama eltimin işlerine yardımcı olamaz. Onun kocası sizi gideceğiniz yerlere falan götürüyormu? Herkes işini kendi halletsin. Kendi karısına yardımcı ve saygılı olmayı öğrensin. Millete gelince iyi insan rolleri evine gelince öküz. Hele üstüne onun yanında bana horozlanacak eltime oh çektirecek? Ağzının içine gül dikerim.
Çünkü ailenizin arkanızda olmadığının farkındadır. Bunun özgüveniyle size bu kadar üstünlük sağlama rahatlığı buluyor kendindeOnun aklı başına gelmez bildiğiniz taş kafa daha o diyo huzur vermiyorsun bana beni suçluyo ne derse susacakmışım
Başta böyle değildiAdam olmayı bırakın insan olamamış canlılarla evlenmemek lazım.
Sadece siz öyle anladiniz malesefParcalamaz merak etmeyin.
Esinizi siz taniyorsunuz. Ona gore davranin. Ha derseniz ki cekilecek adam degil,surekli saygisiz,ahlaksiz ve terbiyesiz,o zaman bosayin. Cekmeyin. Ya adamla yasayacaksiniz ya da yasamayacaksiniz bunun bir 3. Yolu yok ki.
Bir de madem esiniz telefonu “ne varrr” diye bagirarak acti o zaman konuyu acarkenki ilk mesajinizi duzenleyin. Benim gibi anlayanlar cok olur bu haliyle cunku. Konuyu dogru acarsaniz verimli cevaplar alirsiniz.