Götürmedi beniSana yer yok ama eltinize varkimse kusura bakmasın geçerim eşimin yanına otururum. Vala ben izin vermezdim. Ben gidemicem, ama eşim görüşmedigim eltimin şöförlüğünü yapicak oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Götürmedi beniSana yer yok ama eltinize varkimse kusura bakmasın geçerim eşimin yanına otururum. Vala ben izin vermezdim. Ben gidemicem, ama eşim görüşmedigim eltimin şöförlüğünü yapicak oldu.
Ne alınacağını biliyordu bn anlıyorum normal her zamanki konuşmasını veya atarlı konusmasiniGerçekten anlamadım arada nokta olmayınca anlamak zorlaşıyor. Atarlı konuştu dediğiniz marketten ne alınıcak demesi mi? Siz niye bu bu alınıcak demek yerine al işte bir şeyler biliyorsun neyin olmadığını diyorsunuz?
Ah be. İste su yuzden nice kadın bu karaktersiz adamlara katlanıyor. Kimisine de aılesı gel arkandayız diyor gurursuz gurursuz oturuyorlar bu heriflerın evınde.Varda istemiyorlar iki çocuğun var diyorlar
Ne alınacağını biliyordu bn anlıyorum normal her zamanki konuşmasını veya atarlı konusmasini
Gorusmesıne bıseyde diyebilirsiniz, bisey demiyorum diye acıklama yapmanıza gerek yok bence. Konuşmadığım eltımın soforlugunu yapamaz kocam ve bu konuda kimseye hesap vermem.O da konuştuğumuzda ondan gıcık kapıyorum kardeşimin hatrına konuşuyorum diyordu tekrar diyorum ben görüşmesine bişey demiyorum onun yaninda benle öyle ters konuşmasını istemiyorum
Ses tonu konuşma şekliSiz anlıyorsunuz da biz anlamadık o yüzden soruyorum. Ses tonu mu sertti, söylediği kelime mi kırdı sizi ne söyledi atarlı? Kumanda kırma terbiyesizliğini tenzih ederek söylüyorum. Anlattığınız konuşmada atar yapan siz olmuşsunuz. Unutmuş olamaz mı illa sen biliyorsun ne alınacağını diyerek bozmanız mı gerekirdi?
Işte bazilarida aynı sevgili kocam gibi düşünüyor ondan özellikle acikliyorum karışmadığımiGorusmesıne bıseyde diyebilirsiniz, bisey demiyorum diye acıklama yapmanıza gerek yok bence. Konuşmadığım eltımın soforlugunu yapamaz kocam ve bu konuda kimseye hesap vermem.
Karısabılırsın. Kimseye de hesap verme bu konuda. Koca benim kocam elti benim Sevmedıgım elti, istememek kadar dogal hakkım yok de gec arkadasım.Işte bazilarida aynı sevgili kocam gibi düşünüyor ondan özellikle acikliyorum karışmadığımi
O zaman siz de kaynınızdan yardım isteyin bundan sonra.Bilerek bağıriyo bn sus dedikçe dahada fazla
Bende kaynimda birbirimize mesafeleyiz ben hemde istemem kimseye minnet etmemO zaman siz de kaynınızdan yardım isteyin bundan sonra.
Maksat eşinizin anlamasını sağlamak.Bende kaynimda birbirimize mesafeleyiz ben hemde istemem kimseye minnet etmem
Tabi canım ben zevfk alıyorum ağlamaktan her şeyi ben yapıyorumKusura bakmayın da adama atarlı konuşan sizsiniz eşiniz ne alıcam marketten diyor biliyorsun al birşeyler diyorsunuz sırf eltini bir yere götürecek diye yani yahu adam ne bilsin evde ne eksik ne alınacak. Madem ne alacağını söylemeyecektiniz o zaman neden aradınız eltib ordayken aramak için mi siz konuşmuyorsunuz diye eşinizde mesafe koyamaz ama siz onu istiyorsunuz görüşmesin gitmesin
Atarlı konusan eşi yalnız. Telefonda tersleyen o.Kusura bakmayın da adama atarlı konuşan sizsiniz eşiniz ne alıcam marketten diyor biliyorsun al birşeyler diyorsunuz sırf eltini bir yere götürecek diye yani yahu adam ne bilsin evde ne eksik ne alınacak. Madem ne alacağını söylemeyecektiniz o zaman neden aradınız eltib ordayken aramak için mi siz konuşmuyorsunuz diye eşinizde mesafe koyamaz ama siz onu istiyorsunuz görüşmesin gitmesin
Atarlı konusan eşi yalnız. Telefonda tersleyen o.
Atarlı konusan eşi yalnız. Telefonda tersleyen o.
Evet sadece elti için gitti çocukları var diye dedi arabada yer yok bizdede iki tane var bende niyemi aradım dönüşte getirmesi gereken bi ilaç vardı onu soylicektim sağolsun ağzıma tıkadı lafı oldu mu şimdi ben diyorum kumanda parçaladı siz diyorsunuz yok öyleydi böyleydi haklı çıkarmaz hiç birşey bu yaptığını ve hâlâ pişkin pişkin beni suçluyoHayır yani zaten sırf elti var diye özellikle arayan sizsiniz,niye aradığınız meçhul ne alacağını bile demedikten sonra eşinizde gereksiz aradığınızı anlamış ayrıca arabada yer yokmuş beni götürmedi diyordunuz siz niye gidecektiniz ki onların gideceği yerde işiniz yok kaldı ki arabada yer yoksa tek eltiyi götürmeye gitmemiş başkaları da varmış annesi vs belki ama sanki elti için gitmiş gibi yazıyorsunuz hayır o binemez mi desin yani sizin aranızdaki olay ayrı o kardeşinin karısı eşinizde sizin aileden biriyle görüşmeyip size karışsaydı napardınız?
Yalnız öfkeli insan marketten ne aliyim demez lafiniza takıldım ben çalışmayan bir ev kadinyim o getirmesin de bakkal amca mi versin erzak babasının hayrına yapmayın böyle şeyler lütfen ben o çocuklara taş yedircek değilim mecbur alıcakAtarlı konuştu diyor da ne demiş atarlı onu demiyor ama yani eltinin yanında bilerek niye öyle konuşsun bi öncesi var demek ki dediği marketten ne alıcam demez öfkeli insan kaldı ki arabada yer yok diyorsa sadece eltiyi götürmeye gitmemiş annesi falan vardı belki ki de yani kardeşinin karısı arabama binemez mi desin görüşmediği eltiyle neden niye gitsin hem işi yokken