Eşim...

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?

Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki..
Bence buyuk bir sorununuz var..
Duygusal cokuntu evlilikleri bitiren yegane neden .
Umursanmamak,dinlenmemek,deger gormemek yeterince buyuk problemler bence.

Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Boşanmaya sorun yok mu
Iyi de daha nasıl sorun olsun yada olması gerekiyor

Boşanmak için illa aldatmak yada şiddet olunca olmuyor ilgisizlikle ciddi boşanma sebebi

Yani bütün bunlara boşansam çok büyük sorun yok diyorsunuz peki. Sızım büyük sorun taniminiz nedir?

Zor bir durum.Biz kadınlar evlilikte her zaman sevgi ve şefkat isteriz ama maalesef ki erkekler bunu anlamıyor yada anlamak istemiyor.Sana önerim öncelikle eşinle bu konuyu konuş.Anlamıyorsa en fazla boşanırsın.Bende boşandım ilk günler sancılı ama sonradan kendini buluyorsun ayrıca çalışan bir kadınsın bu senin için büyük bir avantaj.

Hiç ilgi yok kadın gibi hissetmiyorum bile.. Sadece para kaynağı olarak görüyor
Eeee onu ben anladım
Sende bunun farkındasın
Neden o para kaynağını kestirip atmiyorsun peki
Bence esin sorunlu ama sende böyle devam ederek sorunu çıkılmaz hale getiriyorsun
Ve Kendine yapiyorsun

Sorun olması için dövme, sövme, vurma, kırma mı olması gerekiyormuş? Bu da bir şiddet çeşididir, psikolojiktir; sizi doyuramıyor ne duygusal ne cinsel anlamda. Bu bir boşanma sebebidir.

Adam akıllı konuşun, bu evliliği kurtarma niyetindeyse eğer, tedavi olsun; terapi alın beraber. Aksi hâlde, boşanın. Bu ne ayol, üç günlük dünyaya kahır çekmeye, mutsuz olmaya mı geliyoruz?

Sorun olması için dövme, sövme, vurma, kırma mı olması gerekiyormuş? Bu da bir şiddet çeşididir, psikolojiktir; sizi doyuramıyor ne duygusal ne cinsel anlamda. Bu bir boşanma sebebidir.

Adam akıllı konuşun, bu evliliği kurtarma niyetindeyse eğer, tedavi olsun; terapi alın beraber. Aksi hâlde, boşanın. Bu ne ayol, üç günlük dünyaya kahır çekmeye, mutsuz olmaya mı geliyoruz?
Bu ona göre sorun değil cinselliği söylediğim de kafasının dolu olduğunu, stresli olduğunu söylüyor.. 4 yıldır aynı.. İleri de daha da beter olacak adım gibi eminim

"Duygularım doyurulmuyor, sevgiye açım ama ortada çok büyük sorun yok." Evliliği ne olarak gördügünüze bağlı yaşadığınız sorunun büyüklüğü ama böyle bir evlilikte olmak istemezdim ben açıkçası yine de siz bilirsiniz.

Back
X