- 18 Eylül 2020
- 40
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi kubra41014
-
Oturmam , gitsin gelsin bişey olmaz .İyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
esinizin maasi asgari ucretse ve 4 bin daha artacaksa gidilebilir ama atiyorum 15 binden 19 bin olacaksa gidilmez.
Gitmeyelim deseniz eşiniz sizi dinleyecek mi o da var şimdi?İyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Konuyla çok ilgisi yok ama, +4000 lira kazanabilecek nasıl bir istihdam var köy gibi yerde. Ben ona takıldım.İyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Zamanında evlenirsin hiç yardım etmediler 4 senelik evliyiz borcumuz yeni bitiyor 2 yaşına girecek oğlum var eşim askeri ücret alıyor 6.5 diyim eline geçecek olan ordanda 10 bin alacakmış işe başlar aevimiz kira 1 milyar kira veriyoruz köye gidersek eşim evin üstünü çıkalım dedi veya başka bir tarlaya prafabrik gibi bir yapı daha önce biz ilçede oturduk ben ilçede de yapamadım ile taşındık köyde hiç yapamam oranın insanlarıyla anlaşamıyorum kaldıki 4 tane görümcem var hepsi evliYaşamınızı idame ettirmeyeceğimiz düzeyde para kazanıyor ise, siz çalışmıyorsanız çalışın yine gitmeyin. Eşiniz şu an ne kadar maaş alıyor? Eviniz kira mı? Kira ise ne kdar? Köye gittiğinizde nerede kalacaksınız? Siz şehirde büyüdüyseniz köyde nasıl vakit geçireceğinizi düşünüyor eşiniz?
Askeri ücret yani 6.5 alıyor diyim ordan10 bin alacakmışesinizin maasi asgari ucretse ve 4 bin daha artacaksa gidilebilir ama atiyorum 15 binden 19 bin olacaksa gidilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?