EŞİM

Çok haklısınız inş bu iş olmaz eşim şuan benimle konuşmuyor bu iş olmaz dediğim istemediğim için sizce bencilce mi davranmış oluyorum???
Valla bugün kendinizi düşünmezseniz bir ömür ağlarsınız kabul etmeyin ailesini karıştırmadan ben köy yerinde yapamam burda bi hayatım var ilerde çalışmayı düşünüyorum falan deyin

Kabul etmezdim, huzur önemli.

Etmezdim,herşey para değil,aile içi huzur daha önemli,sen maddiyat olarak rahatlıyacaksın ama pskolojik olarak için rahat olmayacak stres olacaksın.benim fikrim tabiki bilemem aile içini sen daha iyi bilirsin ama uzak her iki tarafada bir yönden iyidir.düşün derim.

Gitmem

Köyü seviyorsanız olur ama sadece köy ortamını sevmek önemli değildir,genel anlamda insan bulunduğu evi ortamı çevreyi sevmek gerekir,hep vakit geçirecek sensin,maddiyat olarak maneviyatada dikkat ederek bereketli olması için dua edebilirsin,hayırlısı hakkkında hngisi ise o olsun

hazırda ev de yok anladığım kadarıyla
şu anda olmayan eve nasıl gideceksiniz?
birlik mi oturacaksınız?
--evin üstüne kat çıkılacak denmiş konuda çünlü o kat 1 günde çıkılmayacaksa birlik oturulacak demektir--
hazırda para var mı kat çıkacak?
kat çıkılsa da tapu kayınpederde mi olacak?

yani öyle ise parayı siz verecekseniz ev kayınpedrin olacaksa bin lira kira verdiğiniz evde n hiç çımmayın öye yer bulamsnız bi daha

Köye gidilebilir nasıl bir köy o önemli ama üst kata gidilmez bütün sıkıntıları misafirleri sizi bulur her yaptığınız eleştirilir ama aileden uzak bir mahallede kendinize ait bir hayat kurabilecek dirayetiniz varsa köy de olur

Hazırda Ev yok dediğiniz gibi bir süre beraber oturulacak hazır da altın var ama 50 bin anca eder o paraylada bi kısmı hallolur ama geri kalan kısmı için eşim orda çalıştığı para iyi olduğu için onu düşünüyor veririz yaptırırız diye arsa tapu hep kayınpederin üstüne bize ait olmayacak evin katını bile çıksak evimiz iyi ev sahibimiz iyi inş Allah başka bir çıkış yolu gösterir bize çünkü ben kendi ailemle bile oturmadım uzağa taşındım eşim açısından da sorun olmaması için bak biz senin ailenin yanına taşındık demeyin diye

50bn hiçbir halta yaramaz. O ev yapılana kadar birlikte yaşanacak ış bir de asssllaaaa olmaz. Olan sizin altnlara ve psikolojinize olur.

Sonra boşanma aşamasına gelirseniz-ki geleceksiniz - altınları da alamazsınız.

Söyleyin eşinize sizin altınlar güvenip kafasında olanlar yapmasın.

Her taraftan mantıksızlık akıyor.

4000TL öyle aman aman bir rakam değil
sizde evde mantı el işi farmasi benzeri vs.. bunları yapsanız kazanırsınız
yapmak istemezseniz bile gitmeyin çok mutsuz olursunuz kayınvalide görümce derdi olmasa dahi

Ben kabul etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…