- 4 Mart 2012
- 15.529
- 35.977
- 798
- Konu Sahibi kubra41014
Aynen köy yakınsa gidiş geliş yapsın.Oturmam , gitsin gelsin bişey olmaz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen köy yakınsa gidiş geliş yapsın.Oturmam , gitsin gelsin bişey olmaz .
1000 lira kiraya ilde oturabiliyorsaniz boşverin köyü möyü bence...siz de girin bir işe, 6000 da siz kazanın, eşiniz vazgeçer o zaman gitmektenZamanında evlenirsin hiç yardım etmediler 4 senelik evliyiz borcumuz yeni bitiyor 2 yaşına girecek oğlum var eşim askeri ücret alıyor 6.5 diyim eline geçecek olan ordanda 10 bin alacakmış işe başlar aevimiz kira 1 milyar kira veriyoruz köye gidersek eşim evin üstünü çıkalım dedi veya başka bir tarlaya prafabrik gibi bir yapı daha önce biz ilçede oturduk ben ilçede de yapamadım ile taşındık köyde hiç yapamam oranın insanlarıyla anlaşamıyorum kaldıki 4 tane görümcem var hepsi evli
esinizin maasi az ama kiraniz cok uygunmus insallah bir sorun cikmadan boyle oturmaya devam edersiniz. maas neredeyse %60 artacak iyi aslinda ama cektiginiz sikintiya degmez.Zamanında evlenirsin hiç yardım etmediler 4 senelik evliyiz borcumuz yeni bitiyor 2 yaşına girecek oğlum var eşim askeri ücret alıyor 6.5 diyim eline geçecek olan ordanda 10 bin alacakmış işe başlar aevimiz kira 1 milyar kira veriyoruz köye gidersek eşim evin üstünü çıkalım dedi veya başka bir tarlaya prafabrik gibi bir yapı daha önce biz ilçede oturduk ben ilçede de yapamadım ile taşındık köyde hiç yapamam oranın insanlarıyla anlaşamıyorum kaldıki 4 tane görümcem var hepsi evli
Evin üstüne ev çıkmak da maliyetli bu zamanda. Önce ev borcu ödemeye çalışacaksınız ve bu defa taşınmanın dönüşü olmayacaktır. Evin üstüne çıkmak demek köy yerinde birlikte yiyip içmektir. 10 bin lira maaşlı iş süreklilik arz edecek mi o belli değil.Zamanında evlenirsin hiç yardım etmediler 4 senelik evliyiz borcumuz yeni bitiyor 2 yaşına girecek oğlum var eşim askeri ücret alıyor 6.5 diyim eline geçecek olan ordanda 10 bin alacakmış işe başlar aevimiz kira 1 milyar kira veriyoruz köye gidersek eşim evin üstünü çıkalım dedi veya başka bir tarlaya prafabrik gibi bir yapı daha önce biz ilçede oturduk ben ilçede de yapamadım ile taşındık köyde hiç yapamam oranın insanlarıyla anlaşamıyorum kaldıki 4 tane görümcem var hepsi evli
4 görümce miZamanında evlenirsin hiç yardım etmediler 4 senelik evliyiz borcumuz yeni bitiyor 2 yaşına girecek oğlum var eşim askeri ücret alıyor 6.5 diyim eline geçecek olan ordanda 10 bin alacakmış işe başlar aevimiz kira 1 milyar kira veriyoruz köye gidersek eşim evin üstünü çıkalım dedi veya başka bir tarlaya prafabrik gibi bir yapı daha önce biz ilçede oturduk ben ilçede de yapamadım ile taşındık köyde hiç yapamam oranın insanlarıyla anlaşamıyorum kaldıki 4 tane görümcem var hepsi evli
Ve 2siyse de aram bozuk ve birde elti gelecek yeni bana daha ne olsun 2 ay sonra düğünleri var ve kaynana bizi öyle karıyor bana yapmadıklarını ona yaptılar4 görümce mi![]()
![]()
![]()
40 bin olsa gitmem. Ayyy evlerden ırak kaç annem kaççç.
Çok uzak aramızda 2.5 saat olacakAynen köy yakınsa gidiş geliş yapsın.
45 yasimdayim ben bile milyarı unuttum, siz hayırdır?....yani 4000 e 4 milyar diyorsunuz di mi ? Öyleyse siz de çalışın 5000 alın ama gitmeyin derim...Ha çalışamam derseniz asgari ücretli için 4000 fark iyi paradır, köyde kira da ucuzdur,mecbur gideceksiniz...
1000 lira kiraya ilde oturabiliyorsaniz boşverin köyü möyü bence...siz de girin bir işe, 6000 da siz kazanın, eşiniz vazgeçer o zaman gitmekt
Huzurumuz kaçacak orda kurulan yeni bi santral tanıdıkları çalışıyor ve daha önce yine köyde aynı benzer bi santralde çalıştı iyi de biri o yüzden ilk onu çağırdılaroda değerlendirecek eşim ama inş almazlar yani müdür daha yok önlü konuşulmadı arkvsöylemişKonuyla çok ilgisi yok ama, +4000 lira kazanabilecek nasıl bir istihdam var köy gibi yerde. Ben ona takıldım.
Huzurunuz kaçacaksa gitmeyin
Kabum
Eşimle kavga ettik çünkü banaben senin için herkesi bıraktım geldim şehirde duruyorum senin için ama sen benim için fedekarlık yapmıorsun falan dedi iyi de onca yapılara senin için susup boyun eğdim bu fedekarlık değil mi
Evin üstüne ev çıkmak da maliyetli bu zamanda. Önce ev borcu ödemeye çalışacaksınız ve bu defa taşınmanın dönüşü olmayacaktır. Evin üstüne çıkmak demek köy yerinde birlikte yiyip içmektir. 10 bin lira maaşlı iş süreklilik arz edecek mi o belli değil.
Eşinizin ailesi köyde yaşlılığında erkek evladını yanına çekmeye çalışıyor muhtemelen. Görümceler de çanak tutuyordur. Gitmeme şansınız varsa gitmeyin.
Sağlık, çocuğunuzun eğitimi vb şeyleri bahane edin. Gidersek dönmeyeceğimiz belli, ben orada yapamazsam huzurumuz kalmaz diyin. Köy işi dedikodusu vs kolay değil zaten.
Çocuğum var 2 yaşında aynen bende eşime onu dedim askerlik gibi 15 ay değil ki bir ömür orda durucam dedim oda para oldumu sürekli gider gelirsin şehre falan dedi ama burda şehir ayağının altında orda hapis gibi olmak istemiyorum çünkü benkimseyle anlaşamam orda kendimi biliyorumAy evlerden ırak. Şehirde büyümüş biri için köyde yaşamak eziyet. Ben kendi köyümde bile duramam ki yemyeşil ve denize yakın bir köy olmasına rağmen.
Hepsini geçtim sadece şimdiyi düşünmeyin. Bunun çoluğu çocuğu sağlık ve eğitim imkanları var. Köyde nereye kadar..
Hele de 4 bin için. Çalışmıyorsanız siz bir işe girin çalışın.
Aynen haklısınız bende yapılanlar aklıma geldikçe istemiyorum inş olmaz çünkü yapamam oralarda ölürüm herhaldeYanına iki sıfır lazım bence çekilecek çileyi denklemesi için.
Çocuğum var 2 yaşında aynen bende eşime onu dedim askerlik gibi 15 ay değil ki bir ömür orda durucam dedim oda para oldumu sürekli gider gelirsin şehre falan dedi ama burda şehir ayağının altında orda hapis gibi olmak istemiyorum çünkü benkimseyle anlaşamam orda kendimi biliyorum