Esim...

Ne kadar çok üzüldüm ben bu satırları okuyunca…
Bu adamı sevdiğini sanmıyorum arkadaşım.
Hiç kimse kendisine zarar veren birini sevmez.
Başka mecburiyetlerin vardır, onu bilemem.,,
Biri bana anlatsa boyle bir konu ne bekliyorsun ayril bosan derdim saka gbi kendim yapamiyroum ama. Yataga gelme hicbiseym degilsin artk dedim ve ayri yattik ilk defa umrumdada degil benm adimda buysa onu itten kopekten pisman edicem bak bakalim birdaha yapabikiyormu asla ama asla konusmucam hicbiseyini hazirlamicam ne hali varsa gorsun biktim ben

Esiniz sizin daha once yaptiginiz biseye sinirlenmis ve bunu size boyle davranarak gosteriyor olma ihtimali var mi yada ailevi is yerinde sorunlari falan cunku bikac soylediginiz seyden ben bunu cikardim ozellikle kopekten korktugunuzda herseye cok asiri tepki veriyorsun baska seylerede tepkini azalt demis daha onceden olan biseye size sinirli oldugu belli bence bunu konusun konusmadikca küslük uzadikca daha kötü olur araya sogukluk girmeden halledin size vurmasi falanda affedilir degil en azindan durumu ogrenip ona gore hareket etmenizde fayda var

Yooo boşan demedim.

Kim bu sıkıntılarla yaşamak ister ki?
Demek ki boşanmıyorsun.

Doğrudur, haklısın.
Gerçekten boşanmak, yeni hayat kurmak çok zor.

Kızma ama ben bu adamın pişman olacağını da sanmıyorum.

Acikcasi hemen herseye sinirleniyo cocuk gibi azarliyor tak etti bana artik biseyler bilmiyorum bakicaz

Yok fikrinizi solemeniz benim icin onemli pisman olmassa kendi bilir asla yanasmicam cok zoruma gitti ikidebir ayagiyla kafami iteklemesi ben cocugu sallarken okadar zoruma gttiki anlatamam laf dalasina grdik hicbiseyim degilsin filan dedm acikcask pismanda degilim dedgime cunki davranislariyla cok canimi yakti onunda ici icini yesin skldm artik

Ama daha öncede yaptı birkaç sefer dediniz inşallah bu seferde geçiştirip ilerde tekrar yapmaz

Siz olsanız boşanır mıydınız bu olaydan sonra

Adam itip kakiyor ama napicam?

Adam cocuk kucagindayken kadina ayagiyla uyutmucam seni diye vuruyor,Sizce ufak cilvelesmeler bunlar oyle mi?
Kirarim o ayagi cilvelesme oyle olmaz boyle olur derim.

Konunun disinda vatsap fotosuna neden bu kadar taktiginizi anlayamadim. 3 sayfa okudum kaldirdim fotoyu iyi mi yaptim diye onlarca kez sorulmus. Vatsap fotosu kaldirmak cezalandirma yontemi de ben mi bilmiyorum? Poponuza vursun kafaniza vursun itsin kaksin. Siz sadece vatsap fotosunu kaldirdim iyi yaptim dimi derdindesiniz. Cok enteresan bi insansiniz gercekten.

Siz olsanız boşanır mıydınız bu olaydan sonra
Adam şiddet uyguluyor, kırıcı konuşuyor.
Ben boşanırdım.
Ama konu ben değilim. Boşanmak benim için o kadar zor değil.
Boşanmayanı da anlıyorum. Herkesin şartları eşit değil.

Çok çok üzülüyorum okudukça.
Belli ki ilk değil bu şiddet.

Size şiddet uygulamış skonu watsap profil kaldirmaya baglandı. İkiniz de garipsiniz.

Ben biseyin derdinde degilim cezalandirma yontemide degil solemek istedim bilsinki onu gormek bile istemiyorum anlamnda anladinizmi

Size şiddet uygulamış skonu watsap profil kaldirmaya baglandı. İkiniz de garipsiniz.

Konunun oraya baglandigi yok nereden cikartiyorsunuz ben sadece yaptigimi konusuyorum wht rrsmini kaldirdim anlasinki onu gormek istemiyorum gibisinden abartmaya gerek yok

Hanfendi adam kadın çocuğunu uyuturken ayağı ile kafasını itekliyor uyuma sen diye. Olur böyle şeyler denecek olay mı? Şiddet diye anladığınız ağzının yüzünün morarması mı ?

Buna resmen psikolojik şiddet denir ve eşiniz de normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…