Esim...

Bakin bir kucuk ornek vereyim esimin ailesinde oturuyorduk elti kaynim kayinpeder eltimin annesi herkes var asure icin toplanmistik.esimin elinde waffil vardi yedi yedi az kaldi al ye dedi yok dedim israr etti yok dedim ozaman masaya koy dedi sen koysana dedim bir iki soledi pat diye kucagima atti Allahtan kimse gormedi eli bendemi koysun arkadas cokmu zor oan sen masaya koy istedim diyor fakat kucagima atinca kendi kalkti elink yikamaya gitti bi tur seylere sessiz kalamiyorum sizce siz napardiniz ?

Hep ben birseyleri alttan alip susmak istemiyorum
Susmak değil olay anını geçip sakinken konuşmak… o an susup uzak kalsaydınız biraz, sonra sakin mutlu olduğu bir an gidip konuşsaydınız çok farklı olurdu bence. Tabi bunu eşinizin düzgün bir insan olduğunu varsayarak söylüyorum, öyle değilse zaten ne yapsanız boş.
Ayrıca soğukkanlılığı korumak, bir nevi manipülasyondur ancak iyi niyetlisi. Böyle yaptığınızda eşiniz kazanmış olmaz siz kazanmış olursunuz çünkü uzun vadede evliliğinize yatırım yapmış olursunuz. Bu size laflar sayarken susmak demek değil, inatlaşmadan ortamı terk edip sonradan unutmadığımızı göstermek ve ona telafi için şans sunmak. Bence böyle tabi ama başkası da burnundan getirmeyi seçer veya boşanmayı, diğer seçenekler bana mutluluk verici görünmüyor.

Ben ona soyledim bak git iceri yoksa daha buyuk kavga edicez yok illa dedigimi yapicaksin o sarj aletinj sen abna verceksin dedi vermicem bana bunlara yapan adama hicbisey yapmam dedim ayrilmadi basimdan sustum tahrik etti konustum olay buyudu git diyorum gitmiyo illa basimda durcak dedigi olana kadar ama busefer olmadi

Sen koysana demek yerine ben koyardım sanırım masaya veya ısrar ederken bir tanem sen ısrar ediyorsun diye yemek isterdim ama hiç midem almıyor der veya gönlü olsun diye bir tane ısırırdım. Masaya koymazsa da koymasın, eve geçince canım hayat müşterek birbirimize emirler vermeyelim, bugün inatlaştık bir daha senle böyle inatlaşmak istemiyorum tarzı konuşurdum. Eşime hep böyleyim ve en başta ben alttan alıyor gibi oluyorum ama bir iki seferden sonra aynı şeyi tekrarlamamaya başlıyor hatta o da benle aynı yapıcı konuşmaları kullanmaya başlıyor

Neguzel ama kirdik birbirimizi artik keske sizin gibi davranabilsem.ama ben uzaniyorum uyumucaksin diyip kalcama vuruyor. Tepikleyip durdu ciddi anlamda yatakdan dusurene kadar cocuk uyandi ayagimda salliyorum uyumucaksin diye basimda durdu ve ayagiyla basimi itekledi asiri dokundu o hareket bana bende hicbiseyim deilsin dedim yataktada bir uyumak istemedigimk soledim ve kalkti gitti ben sana hicbir kavgada busekil cumle kurmadim dedi ama yaptiklari yenilirr yutulur degil wht resmink kaldirdim kesin kaynanam filan anlar kaynanamda iydiir anne gibidir ogut verir yanimda olur sorunum yok sorarsa anlatmicam ama israr etcek. Biyandan esim rezil olsun istiyorum

Birde amaci benim dedigimi yapiyormu benim dedigim olcak bilmem ne bktim kaybetme korkusu yok adamda

Birde amaci benim dedigimi yapiyormu benim dedigim olcak bilmem ne bktim kaybetme korkusu yok adamda
Niye kaybetme korkusu olsun ki ? Kızmayın ama ustunuzu başınızı yırtmış daha once, kafaniza vurup tartakliyor ve karisi gitmiyor. Ya da ortalığı ayağa kaldırıp net bir tepki bile koymuyor. Bu durumda niye kaybetme korkusu olsun ki. Kaybetmeyecegini biliyor. Boşanın demicem düşünmüyorsunuz öyle bir şeyi ama onu korkutacak vazgeçirecek ve şiddetin ş'sini birdaha yapmayacak hale getirmeniz lazım. Mesela darp raporu, mesela ailesi ile konuşmak, mesela evi başına yıkmak.....vs. evliler daha çok genişletebilir bu kısmı. 2 gün surat asip sonra 1 2 sarılmaya barışacaksaniz olmaz bu iş ciddiye alınmazsınız malesef.

Şu an öfkelendiriniz için zaten sakin düşünemezsiniz haklı olarak ancak uzun vadede bence çözülmeyecek şeyler değil bunlar. İnstagramda serapsultans var, önerileri ve kitabı çok güzel. Selin karacehennem diye bir evlilik terapisti de var her görüşüne katılmasam da videoları belki faydalı olabilir. Yine erkekler Mars’tan kadınlar venüsteni okuduktan sonra eşime çok farklı yaklaşmaya başladım belki sizin sorunlarınıza da fayda sağlar. Saygı kaybetme korkusu baştan kaybedilmişse evet bu dediğim konuşmaları yapmak zor gelebilir size ama bana kurtarılamayarak bir yerde görünmediniz. Eşiniz inatçı ve malesef şiddete kaymaya başlamış. İşler ilerlemeden kurtarabilirsiniz inşallah Ama başta bence sakinleşin, soğusun olaylar

Profil resmini degil kocayi komple degistirmen lazim. Hani bosanip ayaklari ustunde duran kadinlara cesur diyoruz ya bence asil cesur olanlar sen ve senin gibiler. Bu kadar baskiya, hakarete, itip kakmaya ayni adamla devam edebiliyor olmaniz gercekten cesaret ister.

Cok haklisiniz bende oyle yapmak istiyorum dediginiz gibi sarilinca hicbirsey gecmeyecek zamanla ama icim kolay kolay sogumayacak saglam pisman edicem onu

Kesin dille soyluyorum asla yanasmam asla.icimin sogumasi lazim onunda biraz benim icin cabalasin caba sıfır kendi bilir

Zaman zaman neyi gostericek bakalim

Bu adam sizi eş, hayat arkadaşı değil kendine köle olarak görüyor. Sizin bir fikriniz, düşünceniz olamaz, ne derse peki Kocacım olur kocacım diyeceksiniz. Hep ona itaat edeceksiniz. Tek bir karşı gelmede adam şiddete varan davranışlar sergilemiş, ki şiddet de görmüşsünüz bariz. Üstelik ilk de değilmiş. Size emirler verip dediğini yaptırdıkça daha errkek görüyor kendini, en ufak ters cevapta egosu zedelenip hemen şiddete başvurmuş, ben bu karakterde bir adamın asla değişeceğine inanmıyorum evliliğe, kadına bakışı bu. Belki kısa bir süre kaybetmemek için rol yapar, o ara 2. Çocuğu da yapar kadının elini kolunu bağlamak için, Karısı onun malı, kölesi. Siz her dediğine he der sözünden çıkmazsanız sürer en ufak bir terslikte yine aynı şeyleri belki de daha fazlasını yaşarsınız. Bence yol yakınken gerçekleri kabullenip kendinize bir yön çizin.

Okadar herseyi ozet olarak gecmissiniz dogru diyorsunuz bugun konusabilirsem annesiyle durumu konusacagim yapamiyorum ben dicem.

Sanki 2 tane ilk okul cocugu gibi sacma sapan seyler icin tartismissiniz. Benim oyuncagim yok senin oyuncagin. Ve esin sana eziyet ediyor farkindamisin. Hem pislolojik siddet hemde vuruyor. Nasil bir ayi bu boyle ayilarada ayip olmasin gerci.

Siz de böyle bir adam için sanırım hala seviyorum o yüzden boşanamam falan diyorsunuz ya...

Kiyafetten yone kiskanclik var digerlerinde pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…