- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Haklisin de.Evlendiğimizden bu yana maaş kartları eşimde ve bu hiçbir zaman sorun olmadı benim için.
Gelelim adam artık kartimin ben de olmasını istiyor.ev harcamalarını vs paylaşacağız.geri kalanı kendi tasarufumuza kalsın dedi.çok şaşkınım .senin kazancın ve sen istediğin gibi harca dedi.
Üzüldüm işin açığı böyle bi teklif sunmasına..
Ne yapsam?
Üzerine gitmek istemiyorum.
Belki esi daha cok kazaniyor, vekafasina gore harcamak istiyor.Neden üzülüyosunki , bence gayet mantikli bir teklif beliki seni düsünmüs.
Belki esi daha cok kazaniyor, vekafasina gore harcamak istiyor.
Aile de biyle seylerin olmasini istemiyor belki konu sahibi, belki birlikte yatirim yapmak istiyor. Bana iyle geldi sanki.
Sanki esi kendisi icin bu teklifi sunmus gibi geldi.
Maaşlarımız eşit..☺Ev harcamalarını paylaşacağız gerisi bize kalacak demek iyi niyetli bir tutum değil, ev harcaması atıyorum 1000 lira 500 500 bölüştünüz senin maaşın 1000 lira kaldı sana 500, onunki 2000 lira kaldı ona 1500, bu adil mi, herkes kendi tasarrufunu yapacaksa evlilik nedir
Bizde ilk basta esinin simdiki teklifi gibi yapiyorduk. Baktik olmuyo esim para.islerini.idare etmeye basladi. 2 başlılık olmadi bizim evde. Neyin nere gittigini göremez olmustuk. Bi deneyin canim ne olacak. Baktiniz olmuyor, sistem degisikligine gidersiniz yenidenEvliliğe bakış açım böyle değil benim.tuhafsıyorum.ve eşim para konusunda güvenilir biri.önce kendi kartını bitiriyor sonra benim ki harcaniyor.
Yani bu bana ekonomik bir ilişki gibi geldi. Bizim kazancımız yerine senin benim kazancım mantığı..
Ve dediği şu herkes böyle yapıyor..Ben de dedim biz herkes gibi olmak zorunda değiliz..
Belki esi daha cok kazaniyor, vekafasina gore harcamak istiyor.
Aile de biyle seylerin olmasini istemiyor belki konu sahibi, belki birlikte yatirim yapmak istiyor. Bana iyle geldi sanki.
Sanki esi kendisi icin bu teklifi sunmus gibi geldi.
Dedigim gibi tum ev islerini de esit bolusun. Birakin ne yaparsa yapsin.Bence ailesi para istedi ve kendisi de benim bunu sorun edeceğimi düşünerek kendi maaşımdan yardım edeyim ,benim maaşından gittiğini düşünmemi istemiyor sanki.benim okuduğum bu.
Dedim fakat kabul etmiyor kesinlikle.Önce böle yapacak,sonra ödemeyıp üstüne yıkar,üzülmekte Haklısın,ayrı gayrı istemedım,baştan beri böle olsa neyse,onunla Açıkça Konuş,üzüldüğünü neden böle bır karar aldığını,senın bu durumdan mutlu OLDUĞUNU,varsa bır yardım etcek durum bırlıkte yapalım de,dokulur belki
Üzerine gitmeyecegim .Dedigim gibi tum ev islerini de esit bolusun. Birakin ne yaparsa yapsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?