eşimde ki zihniyete bakar mısınız?

Eşinizin çeyize ne koyulduğunu bilmesi komiğime gitti, benim eşim asla bilmez öyle şeyleri
Ben sünnette çeyrek takardım,kardeşime de daha değerli bişe takardım sanırım. Kardeşim bekar olduğu için ondan bilezik yada değerli bişe zaten beklemem

Benim ailem alınması gerekn hiçbişeyi almadı, okuttum yeter dedi. Toplamda 2 bin liralık bilezik taktılar sadece...eşya falan hak getire... eşimin ailesi de şimdiden tv mizi buzdolabımızı aldı, ev için peşinat verdi yeterince altın taktı... hala da salon takımınızı biz alırız, evin taksidini ödüyor musunuz paranız yoksa verelim falan diyorlar sürekli elleri üzerimizde.
Bunlara rağmen eşim düğünde takılan altınların bir kısmını büyük kardeşim için saklamamız gerektiğini söyledi. Abla olarak sadece takı takmam yakışmazmış, bohçasıydı bişeyiydi illa ki lazım olurmuş...

Elinizde var ise yapmanız gerek... yoksa herkes durumuna göre elbette ama varken hesap kitap yapmak kardeşliğe yakışmaz.

Calisiyorsan hic dusunme guzel bir bilezik al askere gidene okul kazanana altin alindiginida ilk defa duydum

valla bende ilk defa duydum, nefret ediyorum ailesinden kendilerine görgülüler, bana kalsa alırım ama dediğim gibi hesaplar ortak

canım dedım ya durumunuz varsa esınle paylas bılezık alalım falan de senın ıcın onemını anlat.. ee madem calısıyorsun sadace esını ıkna etmek kalıyor..

bence kız kardeşin sana oda takımı almamış olsaydı bile sen onun ''ablasısın'' ve elinden ne kadarı geliyosa o kadarını da yapmalısın.

valla bende ilk defa duydum, nefret ediyorum ailesinden kendilerine görgülüler, bana kalsa alırım ama dediğim gibi hesaplar ortak

Peki o altını takarken nasıl alıyor? Hesaplar ortak da sadece size mi ortak. O nasıl alıyorsa siz de öyle alın. Gerekirse kredi kartınızla alın.

maşallah takdir ettim eşinizi ve ailesini

bilmesi şurdan ileri geliyo aileler kız tarafı şunu yapsın erkek tarafı bunu yapsın dedi, ordan biliyo. hoş kendi tarafının yaptığınıda ailesi değil kendi biriktirdiği ile yaptı sözüm ona ailesi yaptı oldu. kayınvalide de düğünde takılan takıların hepsinin üzerine oturdu.

bence bu konular fazla dile getirilmemeli. aradaki saygıyı götürüyor bunlar ,ne bileyim bana çok ayıp geliyor. gücü ne ise onu takar gücünün altında takarsada kendi seçimi lafını yapmak hoş değil sanki

Peki o altını takarken nasıl alıyor? Hesaplar ortak da sadece size mi ortak. O nasıl alıyorsa siz de öyle alın. Gerekirse kredi kartınızla alın.

bana soruyo da oluyo, ha eşimde okula askere alana altın yapma taraftarı değil ama bi kaynana var bende(düşmanımın başına vermesin) ayıp oğlum ayıp diye diye.çenesi

Elindeki imkana göre ama bilezik takilir genelde birde eşinin yaklaşımı tuhaf birde kardes yegenden oncedir bende

kardeşinize nasıl açıklayacaksınız, maaşı olan para kazanan birisiniz üzülmez mi? hesap ortak ne demek bir ay ortak hesaba para atma borc al demez mi?

gücümüz var ama eşim yapmıyo, illaki benimde hoşuma gitmiyo bu muhabbetler ama eşim yaptırıyo işte

Siz daha hiç ses çıkarmayın arkadaşım ezdirin ezdirebildiğiniz kadar kendinizi. O kızkardeşinizin aldığını kız tarafının görevi diye değerlendirken siz niye bunları söylemiyorsunuz. Tamam iki taraf sa böyle hesaplara girerse çirkin olur ama o sizin canınızın yaptığını beğenmemezlik ederse okkalı bir lafı hakeder. Hep de bir taraf alttan almamalı.

Canım valla evin yönetimini hep onun eline vermişsin. Bence güzellikten anlıyorsa güzellikle kabul ettirmeye çalış.Anlamıyorsa da mecbur olduğunuzu takı alacağınızı söyleyin

canım sen çalışıyor musun?
yetinde olsam gider bilezik alır takardım kardeşime
aman kötülük olmasın diye uğraşma bence
adamda ki fesatlığa bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…