hesap ortak, eşimden ayrı iş mi yapıyım.niye ona soruyorsun sorarsa onun tarafına gidenleri hesaplarsın bir de sizin tarafa hesabı söylersin olur biter
Calisiyorsan hic dusunme guzel bir bilezik al askere gidene okul kazanana altin alindiginida ilk defa duydum
hesap ortak, eşimden ayrı iş mi yapıyım.
canım dedım ya durumunuz varsa esınle paylas bılezık alalım falan de senın ıcın onemını anlat.. ee madem calısıyorsun sadace esını ıkna etmek kalıyor..ben de çalışan bir bayanım, kardeşim bu ya o kadarlık hediye yapmak nedir allah aşkına, gizli yapsam hesaplar ortak. kendi kuzeni askere gider altın, okul kazananı olur altın, kuzeni doğum yapar altın. benim tarafımda ilkkez hediyelik bir durum oldu onda da bu tepki.
valla bende ilk defa duydum, nefret ediyorum ailesinden kendilerine görgülüler, bana kalsa alırım ama dediğim gibi hesaplar ortak
valla bende ilk defa duydum, nefret ediyorum ailesinden kendilerine görgülüler, bana kalsa alırım ama dediğim gibi hesaplar ortak
Benim ailem alınması gerekn hiçbişeyi almadı, okuttum yeter dedi. Toplamda 2 bin liralık bilezik taktılar sadece...eşya falan hak getire... eşimin ailesi de şimdiden tv mizi buzdolabımızı aldı, ev için peşinat verdi yeterince altın taktı... hala da salon takımınızı biz alırız, evin taksidini ödüyor musunuz paranız yoksa verelim falan diyorlar sürekli elleri üzerimizde.
Bunlara rağmen eşim düğünde takılan altınların bir kısmını büyük kardeşim için saklamamız gerektiğini söyledi. Abla olarak sadece takı takmam yakışmazmış, bohçasıydı bişeyiydi illa ki lazım olurmuş...
Elinizde var ise yapmanız gerek... yoksa herkes durumuna göre elbette ama varken hesap kitap yapmak kardeşliğe yakışmaz.
bilmesi şurdan ileri geliyo aileler kız tarafı şunu yapsın erkek tarafı bunu yapsın dedi, ordan biliyo. hoş kendi tarafının yaptığınıda ailesi değil kendi biriktirdiği ile yaptı sözüm ona ailesi yaptı oldu. kayınvalide de düğünde takılan takıların hepsinin üzerine oturdu.Eşinizin çeyize ne koyulduğunu bilmesi komiğime gitti, benim eşim asla bilmez öyle şeyleri
Ben sünnette çeyrek takardım,kardeşime de daha değerli bişe takardım sanırım. Kardeşim bekar olduğu için ondan bilezik yada değerli bişe zaten beklemem
Peki o altını takarken nasıl alıyor? Hesaplar ortak da sadece size mi ortak. O nasıl alıyorsa siz de öyle alın. Gerekirse kredi kartınızla alın.
bence bu konular fazla dile getirilmemeli. aradaki saygıyı götürüyor bunlar ,ne bileyim bana çok ayıp geliyor. gücü ne ise onu takar gücünün altında takarsada kendi seçimi lafını yapmak hoş değil sanki
bilmesi şurdan ileri geliyo aileler kız tarafı şunu yapsın erkek tarafı bunu yapsın dedi, ordan biliyo. hoş kendi tarafının yaptığınıda ailesi değil kendi biriktirdiği ile yaptı sözüm ona ailesi yaptı oldu. kayınvalide de düğünde takılan takıların hepsinin üzerine oturdu.
Canım valla evin yönetimini hep onun eline vermişsin. Bence güzellikten anlıyorsa güzellikle kabul ettirmeye çalış.Anlamıyorsa da mecbur olduğunuzu takı alacağınızı söyleyinbilmesi şurdan ileri geliyo aileler kız tarafı şunu yapsın erkek tarafı bunu yapsın dedi, ordan biliyo. hoş kendi tarafının yaptığınıda ailesi değil kendi biriktirdiği ile yaptı sözüm ona ailesi yaptı oldu. kayınvalide de düğünde takılan takıların hepsinin üzerine oturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?