eşimde ki zihniyete bakar mısınız?

bana soruyo da oluyo, ha eşimde okula askere alana altın yapma taraftarı değil ama bi kaynana var bende(düşmanımın başına vermesin) ayıp oğlum ayıp diye diye.çenesi

Eğer şimdi kardeşime istediğimi takmama arıza çıkarırsan ibreti alem için ortak hesaptan bir daha kimseye altın takmam. El mi yaman bey mi dersin sen de. Bu ne ya.

Önceki konuyu da okumuştum, şimdi madem ki hesaplar ortak ve eşin senin kardeşine altın takmanı kısıtlarken, nasıl oluyor da o istediği zaman kendi ailesinin askerine, okul kazananına altın takabiliyor? Sen de buna rıza gösterme o zaman

Eşine ne desem bilemedim.. Bildiğin kaynana.. Kim ne getirmiş kime ne gitmiş.. Bazı adamlar evde horozlaşır, neden biliomusun ? Karısı tavuk olmaya razıdır ve o adam o kadını ezebilğince ezer.. Ne demek eşim edepsiz parlar.. Sen sadece bir kere kolu komşu duymasın aman demeyi bırakıp eşinden daha baskın gelsen sadece birkere, alır dizini kıçının altına ama , sen yok aman eşim şöyle eşim böyle der korkarsan o adamda elinden geleni ardına koymaz.. Bekar adam oda hediye etmiş, evli barklı iş sahibi aile sahibi bir adamda çeyrek yapıyorsa, üstelik afedersiniz ama kaynana gibi sidik yarıştırarak! O adama çok tolerans tanıyosun.. Herkezi geçtim sana yazık

ilk defa benim ailemde(düğündür v.s.)böyle bir olay olduğu için musama göstermiştim(abes gelmesine rağmen), bundan sonra avcunu yalar.

arkadaşım daha önceki konunda da yazmıştım..
madem eşin çeyrek altının bi büyüğü (yarım olmuyor muydu bu) takacakmış..
sen de onun üzerini tamamla birikmişinle falan.. bir bilezik al..
"senin şanındır, eniştesi taktı" derler diye de gaz ver...

bu altın-takı işlerine karışan adamları da hiç anlamıyorum gerçi.. kadın işidir bırak ne takıyorsa taksın yaa.. kadın da çalışıyo hele ki.. kardeşime şunu takıcam diye icazet almak niye.... kavga çıkıyorsa da çıksın...

eşinizin biraz pinti ve bencil olduğunu düşünürüm. tabi görgü , bilgi eksikliği olması da muhtemel. ama çalışan hanımsınız , o küçük altını münasip gördü diye öyle olacak değil. gider alırım istediğim hediyeyi , o da yerini haddini anlar. hiç hazzetmem üçün beşin hesabını yapıp çalışan kadını dahi maddi olarak kısıtlamaya çalışan erkekleri.

haklısın

Belki de eşiniz ancak o kadar yapabilecektir.
Bir başka düğün de varmış üstelik..

bence kız kardeşin sana oda takımı almamış olsaydı bile sen onun ''ablasısın'' ve elinden ne kadarı geliyosa o kadarını da yapmalısın.
illa ben hiç oda takımı falan beklentim olamaz o benim kardeşim canım ciğerim, onun bana varlığı yeter.

yok artık bu ne beee askere gidene okul kazanana bilmem ne . onu bunu bilmem ben olsam kardeşime bilezik takarım. sanada yakışan bu cnm dinleme eşini

çok eline vur ekmeğini al bi hatun olarak görüldüm belki ama, eşim acayip acayip edepsiz bir adam.demedim mi sanıyosunuz neler demiyorum ki, karşında ki laftan anlamazsa

Doğru olan bileziktir. Tabi durumunuz buna müsaitse yoksa zaten tartışmaya gerek yok. Canınızı sıkmaya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…