kardeşinize nasıl açıklayacaksınız, maaşı olan para kazanan birisiniz üzülmez mi? hesap ortak ne demek bir ay ortak hesaba para atma borc al demez mi?
bana soruyo da oluyo, ha eşimde okula askere alana altın yapma taraftarı değil ama bi kaynana var bende(düşmanımın başına vermesin) ayıp oğlum ayıp diye diye.çenesi
canım sen çalışıyor musun?
yetinde olsam gider bilezik alır takardım kardeşime
aman kötülük olmasın diye uğraşma bence
adamda ki fesatlığa bak..
ilk defa benim ailemde(düğündür v.s.)böyle bir olay olduğu için musama göstermiştim(abes gelmesine rağmen), bundan sonra avcunu yalar.Önceki konuyu da okumuştum, şimdi madem ki hesaplar ortak ve eşin senin kardeşine altın takmanı kısıtlarken, nasıl oluyor da o istediği zaman kendi ailesinin askerine, okul kazananına altın takabiliyor? Sen de buna rıza gösterme o zaman
geçmiş konumda bahsetmiştim. 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var eşim çeyreğin büyüğü takalım diyo(kardeşim benim düğünümde oda takımı hediye etmişti) ben dedim az değilmi, o sana ne yaptı ki diyo, bende oda takımı hediye etti ya dedim, o kız tarafının görevi idi zaten diyo; evet çeyiz olarak biz yapıcaktık(annem-babam) onun yerine kardeşim hediye etti, bunun üzerine ben dumur oldum hiç öyle bi laf beklemiyodum(kız tarafının görevi idi zaten diye). bunun üzerine yiğeninin sünnetine ne takıcan dedim(onun da diğer hafta sünnet düğünü var) aynısından(kardeşime takılan) dedi, ben de kardeş düğünü ile yiğenin sünnet düğünü aynı mı dedim. bana mı tuhaf geldi, siz olsanız ne düşünürdünüz?
haklısınEşine ne desem bilemedim.. Bildiğin kaynana.. Kim ne getirmiş kime ne gitmiş.. Bazı adamlar evde horozlaşır, neden biliomusun ? Karısı tavuk olmaya razıdır ve o adam o kadını ezebilğince ezer.. Ne demek eşim edepsiz parlar.. Sen sadece bir kere kolu komşu duymasın aman demeyi bırakıp eşinden daha baskın gelsen sadece birkere, alır dizini kıçının altına ama , sen yok aman eşim şöyle eşim böyle der korkarsan o adamda elinden geleni ardına koymaz.. Bekar adam oda hediye etmiş, evli barklı iş sahibi aile sahibi bir adamda çeyrek yapıyorsa, üstelik afedersiniz ama kaynana gibi sidik yarıştırarak! O adama çok tolerans tanıyosun.. Herkezi geçtim sana yazık
illa ben hiç oda takımı falan beklentim olamaz o benim kardeşim canım ciğerim, onun bana varlığı yeter.bence kız kardeşin sana oda takımı almamış olsaydı bile sen onun ''ablasısın'' ve elinden ne kadarı geliyosa o kadarını da yapmalısın.
Belki de eşiniz ancak o kadar yapabilecektir.
Bir başka düğün de varmış üstelik..
Belki de eşiniz ancak o kadar yapabilecektir.
Bir başka düğün de varmış üstelik..
Canım burda esip gürlüyorsun ya yapabileceğini hiç sanmıyorum.bende yiğenine bişey taktırmıcam, koparsa kopsun
eşim pinti pintiiiiiiiiiiiiii, kendi tarafına yapması da anasının(cadı karı) zorlaması ileIkisi calisiyor.
Kardes icin bir bilezigin lafimi olur.
ben de çalışan bir bayanım, kardeşim bu ya o kadarlık hediye yapmak nedir allah aşkına, gizli yapsam hesaplar ortak. kendi kuzeni askere gider altın, okul kazananı olur altın, kuzeni doğum yapar altın. benim tarafımda ilkkez hediyelik bir durum oldu onda da bu tepki.
Canım burda esip gürlüyorsun ya yapabileceğini hiç sanmıyorum.
Gene de beni yanlış çıkarırsın umarım ama ayıp olur ailesine diye gene takılır o altın. Senin ailene yapılan ayıplar da yanına kar kalır.
Annesine neden "cadı karı" diyorsun ki. Becerikli kadın ki aldırabiliyor.eşim pinti pintiiiiiiiiiiiiii, kendi tarafına yapması da anasının(cadı karı) zorlaması ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?