- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi tugcem06li
-
Konulu vakit kaybı..Bugun,Game of thones, viking, Shameless vs vs dizilerini izleyenler ..... izlemedim diyemez
Bal gibi izliyorsunuz hemde konulu .....
onla tecrübe mi olur bis hem bu içgüdüsel birşey izlemeden de yapılır
Olmaz olurmu canım ,ozellikle erkeklerin izlemesi dusuncesindeyim :)
Hani kızlar arasında konusunca bu erkeklerin bazıları gercektende cok bilincsiz iliskiye giriyor bu karsı tarafıda tatmin etmiyor,biraz incelilerini ogrenmeleri lazım ,en kotusu evde yalnızken kendi kendine antreman yapsınlar yada
Konulu vakit kaybı..
hayvanlarda izliyor mu acaba onlar hiç yanlış bişi yapmıo aklıma geldide
hayvanlarda izliyor mu acaba onlar hiç yanlış bişi yapmıo aklıma geldide
dertli kalaydık iyiydi.... +18'e geldikk hoşgeldik
Onların mitolojisiyle bizimki cok farklı bunu sende biliyorsun :)
Ayrıca hersey yapmakla olmuyor iste git gel bunlar cok basit seyler
Ayrıca hayvanlarda on sevisme diye birsey yok ,iste bazı erkeklerde tamamen hayvan gibi
Kız konustugum seylere bak sanki ben cok tecrubeliymisim gibi
Konu tam buralık gülüm, ayrıca uluorta yerde çok bel altı konuşuyorsunuz, bazı şeyleri herkesin okuduğunu unutup adlı adınca yazıyorsunuz, erkek sinek çekiyor.
hiç girmemiştim +18 insellik kısmına konuyu okurken ne ara taşındık ayol.. neyse takılırım buralarda artık. kız bibii senin yüzünden girdim konuya, nerde cinsellik sen orda
Sinek ilacı sık mune üstlerine ölsünlere bukonuyu gene okuyabiliyolarki ne farkeder :26:
Sinek ilacı sık mune üstlerine ölsünlere bukonuyu gene okuyabiliyolarki ne farkeder :26:
misafirler göremiyor demi
Cinsellik benim işimgelme görünce napim zorla çağırıyorum sankim bak daha ne istiyosun girmediğin yerlere giriyosu sayemde
Evet onlar göremiyorda bi dünya erkek üye var zatenayrıca o konuda nasıl yazıcaz ki sorun belli
Mune bize bir carsaf getirsin,onun altında devam edelim cik cik muhabbetine
E konu sahibide kırmızı değil boşuna yazıyoz hadi gidek mune kızıyo zatenen iyisi cinsellik konusu din konuları gibi yasak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?