eşimdeki cinsel soğukluk ??

yorumunuz için teşekkür ederim. bir nebze de olsa içim rahatladı. evlenmeden önce cinselliği sadece ten teması ve birleşme olarak bildiğim için (sanırım hemen hemen herkes de aynı şeyi söyler) sorunlar karşısında ne yapacağımı bilemedim. ve hala da uyum sağlama konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. tek başıma bir uzmana gitsem olmaz. arkadaş eş dosta anlatsam hiç olmaz. nasıl davranacağımı bilmiyorum ve en büyük korkum sorunun daha da büyümesi.

aleksanra herkes izliyor ne demek normal değil bu ? :S

konu yine konuluktan çıkmış herkes te buraya toplanıyor konu cinsellik olunca bombayı bırakan ise hemen kaçıyor ortadan

aleksandracim bu forumdaki kadinlarin en az yarisi hic prno izlemedigini iddia eder kesin :)

tabi yaptım... :) yoksa daha devam edecekti.
Bir insanın içinde bie fantazi varsa, onu bastırsanız dahi içinde kalacaktır. Desperate Housewives'da adam mazoşistti, karısıysa son derece inançlı ve dindar birsiydi, bu yüzden adam senelerce isteklerini bastırmış ama sonunda çareyi isteklerine cevap verebilecek bir kadında buldu. Sonra karısı öğrendi, kavga patırtı, bir kaç bölüm sonra barışınca karısı sorunun ne olduğunu öğrendi ve uyum sağlamaya çalıştı.
Demek istiyorum ki, belki başka isim söylemiyor olabilir, belki isteklerini yanınızda bastırıyor olabilir, sevişmeden önce tualete gitmesinin sebebi de bununla alakalı olabilir. Ne yaparsanız yapın, devam edecektir, çünkü onu tahrik eden şey o. Yapabileceğiniz tek şey uyum sağlamaya çalışmak. Veya ayrılmak.

Kendi adıma yazayım...
P....noya takılmadım,beraber olurken başka kadınların ismini anmasına takıldım.bilmem anlatabildim mi?

konuyu okumadan canım hiç ama kalkmak ..... vs kelimeleri duyunca tiksindim sadece biraz daha güzel yorumlanabilir...

yazarken bile zorluk çekiyor insan.ama malesef hayatın gerçekleri bunlar.. saygı ölçüsünde bence herkes olması gerektiği gibi yazdı. çook da çirkin kelimeler yok aslında :)

kadınlar biraz daha naif narin kibar olmalı ya erkekler gibi cinselliği saçmamalı böyle konuşmamalı ben mi yanlışım anlamadım ne kadar değerlerimzii yitirdik

daha güzel dil kullanılabilir....çok kabaca..erkeklerin kullandıklrı tabirler gibi

diziden bahsediyorsun burası türkiye canım amerika mı öyle enstanteneler yaşanacak . o dizilerin tek yaptığı bizim halkımıza ahlaksızlığı aldatmayı meşrulaştırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…