- Konu Sahibi tugcem06li
-
niye ..... izlemeyen insan olamaz mı
ben mesela iğreniyorum
En renkli konular aldatma ve cinsellik bu forumda =)konu yine konuluktan çıkmış herkes te buraya toplanıyor konu cinsellik olunca bombayı bırakan ise hemen kaçıyor ortadan
Hangi açıdan normal değil?
ille sert sekilde olanlardan bahsetmiyorum ama saglikli her birey diger insanlarin kukusunu pipisini vucudunu merak eder. su yasiniza geldiniz ve kendinizinkinden baskasini gormediniz mi?
..... insan neden izler mesela ? amaç nedir ? erkekler kadınsızlıktan izliyor belli de evli insan neden izler.
gayet her açıdan anormal bence iki insanı seks yaparken izlemek hemde tanımadığın .
Yo, ben buradaki çoğunluğun izlemediğini düşünüyorum. İnsanoğlu bilmediği şeylerden korkar, ne olduğunu, sebeplerini sonuçlarını bilmiyorlar, bu yüzden eşlerini por.no izlerken yakalayınca bu kadar telaşlanıyorlar.aleksandracim bu forumdaki kadinlarin en az yarisi hic prno izlemedigini iddia eder kesin :)
Vuhuu millet geyşa kesilmiş tüm fanteziler ortaya dökülmüşerkek uyelere malzeme cikti
kadinlarin cinsel ihtiyaci yok yani? ayrica tandiklari izlemek daha mi iyi, hem de tanimadigin derken?
kadinlarin cinsel ihtiyaci yok yani? ayrica tandiklari izlemek daha mi iyi, hem de tanimadigin derken?
Izlemekte fayda var ,acemi bir iliski yasamaktansa biraz tecrube sahibi olmak hicde fena olmaz :)
Bugun,Game of thones, viking, Shameless vs vs dizilerini izleyenler ..... izlemedim diyemez
Bal gibi izliyorsunuz hemde konulu .....
Sıkı tutunun taşınıyoruz
Sıkı tutunun taşınıyoruz
Denemiş bile, işe de yaramış, önceki yorumlarda yazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?