Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Cikolatasos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
11
2
1
Kızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu:(

Psikolojik bir rahatsızlığınız mı var? Anlattıklarınız, hissettikleriniz hiç normal değil de.. Yarın aynı şeyi gelininiz sizin için düşünse ve hissetse ne yaparsınız merak ediyorum..

Canım yaptığım çok yanlış belki engel olamıyorsun ama zararı size dokunur....

Annesi ya doğurmuş büyütmüş tabiki konuşacak yanına da gidecek...

Kıskançlığın yersiz eşini ve kendini boşuna yıpratma...
Benim eşim annesini günlük 10 kere arar ve saatlerce konuşur tamam biraz fazla arıyor ama annesi konuşsun oğlunu doldurmadığı sürece sorun yok...
Kayinbabandan da ayrıymış yalnızmış eşin sık sık görmüyormuş bile...

Canım yaptığım çok yanlış belki engel olamıyorsun ama zararı size dokunur....

Annesi ya doğurmuş büyütmüş tabiki konuşacak yanına da gidecek...

Kıskançlığın yersiz eşini ve kendini boşuna yıpratma...
Benim eşim annesini günlük 10 kere arar ve saatlerce konuşur tamam biraz fazla arıyor ama annesi konuşsun oğlunu doldurmadığı sürece sorun yok...
Kayinbabandan da ayrıymış yalnızmış eşin sık sık görmüyormuş bile...
Sık sık derken aynı bina dayız soncta illa ki görüyor

Sonra kaynana için kötü sarkılar yazarlar:)
anasına düşkün olan erkek iyidir korkma sende anneysen seninde kıymetini bilir.
Ne desek bos git tedavi ol eziyet etme kendinede ailenede..
Kayınvalidemle aynı sitede oturuyoruz benim eşim düşkündür ailesine,bir kere bile aklıma kıskanmak gelmedi..
Eşimin annesi iyi bir insan bu benim sorun yapmamam için yeterli..bişey olsa arar sorarım bi sıkıntım olsa anne sende napiyim derim eşim hastalandı mesela suan hasta dün annesni aradım gel diye.. sonucta anne sefkati arar insan hastayken. Ne ektiysemde onu biçtim darısı basınıza
Siz ne kafadasınız cözemedim ama..

Düşünceniz Hasta.Tedavi olmanız gerekiyor.Tutun ki annesine düşkün de olabilir.İlerde sizin de çocuğunuz olacak.Gelinseniz gelinliğinizi bilmeniz gerek. Herkesin yeri önemi ayrı.

Kızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu:KK43:
:deli: Ya diğer kadınlar konusunda ne yapıyorsunuz merak ettim? Hani sokaktaki, iş yerindeki, çarşı-pazardaki, aile içinde uzak yakın akraba olayları falan??

Esinizin annesine üzüldüm hani deseniz eşim annesinin dibinden ayrılmıyor size hak verirdim ama öyle bisey yok.kızım var oğlum yok çok uzulurdum sizin gibi bir gelinim olsaydı unutmayın Eşiniz annesi sayesinde sizin yanınızda boyle dusunmeyin kendi annenizle hic gorusmuyormusunuz Eşiniz size boyle yapsa ne hissedersiniz

Aa benim 3 yaşındaki oğlum da öğlen uykusuna yatınca beni yanında istiyor. 3 yaşında ama. Yaşı üç. 3.

Ay çok tatlış bir ilişkiniz var. Biz de beyimle böyleyiz. Tuvalete gidince ayrı kaldığımız için çok üzülüyordum lazımlık aldım. Yanımda yapıyor kakacığını. Elini falan tutuyorum. Bana çok düşkün kocam da. Annesiyle ilişkisini kestim ben yıllar önce. Bana çok düşkün kocam çünkü.

Back
X