- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
boyle bisey icin yatagini ayirma canim araniza sogukluk girer bu kadar takma kafana, bizimde aynisi oluyo bazen biraz fazla yavşiyorum galiba hemen bi simarmalar kendini geri cekmeler erkeklerin cogu boyle hoslarina gidiyo ilgi gorurken kacmak heralde, ben hemen kendime ceki duzen veriyorum gidip karsi kanepeye oturuyorum ilgilenmiyormus gibi davraniyorum bi bakiyorum 5,10 dakka sonra caktirmadan o yanasiyo bu seferde, hoslarina gidiyo bi tarafin surekli kacmasiKizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
Eee sen trip atincada ogeri geliyoryaaaaa,aynisi bizdede oluyor.ama ben kiriildiktan sonra basa donemiyorum.ben kustukten sonra geliyorrr,ee ben kusum nasil gulup sariliyim.erkekler her seyi kendi istedikleri zaman yapmak istiyor.yok artik bende artik o istedigi zaman istemiyorum...boyle bisey icin yatagini ayirma canim araniza sogukluk girer bu kadar takma kafana, bizimde aynisi oluyo bazen biraz fazla yavşiyorum galiba hemen bi simarmalar kendini geri cekmeler erkeklerin cogu boyle hoslarina gidiyo ilgi gorurken kacmak heralde, ben hemen kendime ceki duzen veriyorum gidip karsi kanepeye oturuyorum ilgilenmiyormus gibi davraniyorum bi bakiyorum 5,10 dakka sonra caktirmadan o yanasiyo bu seferde, hoslarina gidiyo bi tarafin surekli kacmasi
Bna sen zamanini bilmiyorsun benim uykum gelmis sen bna yakinlasiyorsun diyor ama kabalasmasimi gerekirdi hala neden yatagini ayiriyorsun diye sormuyor bile umrunda degilki sorsun yani yatagimi ayirmam onemli degilmis ona gore moralim cok bozuk birazdan disari aticam kendimi oda otursun evde
Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
Aynen bende hemen kuserim o geldikten sonrada bi anlami kalmiyor ama ben alistim artik kusmuyorumyanina oturmayinca anliyo geliyo hemen istedikleri zaman degil canim bence biz cok ilgilenijce kacmak hoslarina gidiyor. Ilgiyi kesincede ayni bu smileydeki gibiEee sen trip atincada ogeri geliyoryaaaaa,aynisi bizdede oluyor.ama ben kiriildiktan sonra basa donemiyorum.ben kustukten sonra geliyorrr,ee ben kusum nasil gulup sariliyim.erkekler her seyi kendi istedikleri zaman yapmak istiyor.yok artik bende artik o istedigi zaman istemiyorum...
Ben olsam ben de kırılırdım
Ama adam belki tahrik oluyordur o yüzden dur diyordur olamaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?