esimden ayri yatmakta haksız miyim yardim edin

Bna sen zamanini bilmiyorsun benim uykum gelmis sen bna yakinlasiyorsun diyor ama kabalasmasimi gerekirdi hala neden yatagini ayiriyorsun diye sormuyor bile umrunda degilki sorsun yani yatagimi ayirmam onemli degilmis ona gore moralim cok bozuk birazdan disari aticam kendimi oda otursun evde

Benim.kicamda hep ayrı yatalım diyor ve bu akşamda öyle olcak bizim oda.soğuk alıyo biraz camdan oda cam tarafnda yatyo ben ayrı yatamam bebeğn beşiği odada ama bende çok kırliyorum zaten beraber yatmışz yatmamışz adamn umrunda deilki benden soğudu galiba

Cok kırıcı gercekten. Yatak ayirmayin ama tavır alin ve fiziksel temas kurmayin. Bakalim böylesi hoşuna gidecek mi ? Ben bile sinir oldum. Bu arada ben de eşime sık sık yaklasirim. O da rahatsız oluyor mudur acaba ? Hiç kalBimi kırmadı şimdiye kadar ama supheye dustum.

Yatak ayiracaginiza öpmeyi koklamayi kesseydiniz... Evcilik oyunu gibi küstüm bozmu oynuyorsunuz... Madem itiyor sizi sizde ilgisizce davranarak ders verin, yatak ayirmakla olayi daha cikilmaz hale getirirsiniz...

Bende hiç hoşlanmam öyle üzerime gelinsin bunalırım yani adam haklı.

boyle bisey icin yatagini ayirma canim araniza sogukluk girer bu kadar takma kafana, bizimde aynisi oluyo bazen biraz fazla yavşiyorum galiba hemen bi simarmalar kendini geri cekmeler erkeklerin cogu boyle hoslarina gidiyo ilgi gorurken kacmak heralde, ben hemen kendime ceki duzen veriyorum gidip karsi kanepeye oturuyorum ilgilenmiyormus gibi davraniyorum bi bakiyorum 5,10 dakka sonra caktirmadan o yanasiyo bu seferde, hoslarina gidiyo bi tarafin surekli kacmasi

eşinizin size karşı tavrı fazlasıyla kırıcı. herşeyin bir tarzı uslubu var. yatak ayırmakla doğru mu yanlışmı tam bilemiyorum ama ben olsam bi daha asla yaklaşmazdım. o gelsin öpsün. fazla şımarmış anlaşılan

Benimkide opsem,bir sey yasayacagiz diye korkar.sanki onun seyine kaldimm.bende mesafeliyimm.sanki banka memuruyummm..hahhaha
Biraktim ne operim,ne oksarim saclarini.kendi oyle istedii.tabi sizinki gibi kirici konusmuyor daaaa...bizimki iliskide zayiffff..bu gun birlikte olsak,yarin korkarki bir daha olacak.ne yapim kizzz gucu yokkkk.hahhaha.sanki bende istiyorumdaaaaa...o oyle zannediyor..
Birak cnm ne istiyorsa oyle yasasinnn.kosma pesinden.

Eee sen trip atincada ogeri geliyoryaaaaa,aynisi bizdede oluyor.ama ben kiriildiktan sonra basa donemiyorum.ben kustukten sonra geliyorrr,ee ben kusum nasil gulup sariliyim.erkekler her seyi kendi istedikleri zaman yapmak istiyor.yok artik bende artik o istedigi zaman istemiyorum...

illaki öpecekseniz, hani zamanını bilmiyormuşunuz ya; öperken "her seni öptüğümde sevişgen olduğumu düşünme" diye belirtin, rahatlasın.
aslında bende hiç sevmem.

ilk evlendigimiz yil esim aynen öpmemden sarilmamdan surekli seviyorum dememden rahatsiz olurdu
bunu dile getirirdi. cok ilginc degil mi
simdi kendisi öyle ve benim ilgim olmadan nefes alamiyor
biraz zaman yeni evlisiniz
bence evlilige size alisamamis
yasadigim icin biliyorum
uzulmeyin küsmedin de
üzerine gitmeyin
zamanla oturacaktir hersey

Seni çok iyi anlıyorum. benim arkadaşımın da başına geldi böyle kötü bir olay. Eşi birden ondan kaçmaya başladı.. Biz hayatında başka birinin olduğundan şüphelendik ama onu yapacak karakterde bir insan değildi. arkadaşım bir süre eşi yanına yaklaşmadıkça yaklaşmadı ama hiç tavır yatak ayırma gibi şeyler olmadı.. sanki hiç sıkıntı yokuş gibi devam etti. 1-2 hafta dayandı. daha sonra eşi buna ummadığı ilgiler göstermeye başladı eskisinden çok daha iyiler şimdi. eşinin kafasında işle ilgili sorunları buna yansıtmak istememiş. onun bu anlayışı eşini kendine daha çok bağladı.. bide bu yolu dene istersen

Aynen bende hemen kuserim o geldikten sonrada bi anlami kalmiyor ama ben alistim artik kusmuyorumyanina oturmayinca anliyo geliyo hemen istedikleri zaman degil canim bence biz cok ilgilenijce kacmak hoslarina gidiyor. Ilgiyi kesincede ayni bu smileydeki gibi kaliyorlar salaklar bastan karsilik verseler boyle olmicak.

bir insana koala gibi yapışırsan o da sana ağaç gibi tepkisiz kalır bu doğada da böyledir o yüzden kendini tut biliyorum insanın içi gidiyor seveyim öpeyim sarılayım istiyorsun ama bırak uzaktan sev biraz o yanaşmak istesin sana

Bende seninkine benzer bir sorun yaşamıştım. 2aylık evliydik ve alışma süreciydi en azından ben ilk ayları öyle görüyorum. Ben sevgimi dokunarak belli edenlerdenim. Sarılır sırnaşır öperim o da arada rahatsız olurdu. Bende o rahatsız olduğu anşarda, sinirli yorgun olduğu anlarda vs uzak durdum. İçimden sevdim :) zamanla alıştık tabi ama kolay olmadı. O senin, sen onun huylarına alıştıkça çözülecektir. Akşamları kanepede uzanır, bende koca odada yer yokmuş gibi arkamı ona döner yanına uzanıır öyle tv seyrederdim. Arada öfler pöflerdi ama alıştırdım. Bana sarılsın diye kolunu üstüme atardım. Şimdi kendi sarılır. Yalnız huysuz olduğu akşamlar anlayışla karşılamak lazım. Herkesin sevgi dili farklı. yatak ayırma kesinlikle yüzünü ona dönme ama yanında uyu bişey olmamış gibi davran Umarım kısa sürede bürbirinize uyum sağlarsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…