Guldurdunuz beni :) benim esimde sabahlari cok gergin olur bende sabahlari pek yaklasmam ama benden once uyanmissa beni napar eder uyandirir ama once ben uyanmissam ve onu opuyorsam uykusu kacmasin die arkasini doner simdi bende ona yapiyorum ama o bu kezde onur tarafima geliyor uyandrmak isteyince her turlu uyandiriyor yani :)İlk evlendiğimiz zamanlar sabaha karşı uyandım oda aydınlık eşimi izledim şöyle bir seveyim dedim.
Bizimkide tam tikli.
Elimi yüzüne uzatmamla bir sıçradı noluyor diye bir fırça ben o telaşla elimi çekicem diye adamın suratına bir şaplak. Üstüne napıyosun bilmem ne kavga gürültü.
O gün bu gündür yaklaşırken sakin ol yüzünü sevicem derim. Sanki beygir seviyorum önce sakinleştirip sonra yaklaşıyorum arada kesme şeker falan
Pis kotu kokan birisi olsam haklidir dicem ama asla boyle birseyde yok opulmekten hoslanior ama simarior bence oyle dusunuyorm artik icimde rahat degil ayri yattigim.icin
Demekki siz yapmasanız Eşiniz gelip sizi öpüyor sizde öpmeyiverin canım sizi şımartsın daha iyi ya.Guldurdunuz beni :) benim esimde sabahlari cok gergin olur bende sabahlari pek yaklasmam ama benden once uyanmissa beni napar eder uyandirir ama once ben uyanmissam ve onu opuyorsam uykusu kacmasin die arkasini doner simdi bende ona yapiyorum ama o bu kezde onur tarafima geliyor uyandrmak isteyince her turlu uyandiriyor yani :)
EŞİN tv bağımlısı mı ?kanepede tv izleyerek yatmayı çok seviyor bazı erkekler..benim kocam mesala kaç kere kızıyrum uyuma orda diye .tamam diyr bakıyorum uyuya kalmış üstü açık.bende kendi haline bırakıyorum .hatta bigün bilinçli olarak sabaha kadar uyamdırmadım her tarafı tuttuldu :)Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
eskiden uzun çift kişilik yastıklar vardı, anneannenizden falan görmüş olabilirsiniz. tek yastıkta kocayın lafı da buradan çıkmıştır. her ne olursa olsun, yatak ayrılmaz, yatak misafir gelince verilmez, kutsaldır, paylaşılmaz. tek yastığa inananlardanım, eşinle konuşman ve biraz zaman vermen yeterli olacaktır düşüncesindeyim.
seviyorum diyorum ama yatması çok zor oluyor:=)))) manevi anlamda söyledim:=) ayırmasın kimse yatağını tek yastıkta kocasın gibi<.=)BEn o yastıklardan arıyordum bir dönem,çok seviyorum ya o yastıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?