esimden ayri yatmakta haksız miyim yardim edin

Guldurdunuz beni :) benim esimde sabahlari cok gergin olur bende sabahlari pek yaklasmam ama benden once uyanmissa beni napar eder uyandirir ama once ben uyanmissam ve onu opuyorsam uykusu kacmasin die arkasini doner simdi bende ona yapiyorum ama o bu kezde onur tarafima geliyor uyandrmak isteyince her turlu uyandiriyor yani :)

Yatağınızı ayırmayın bu ister istemez alışkanlık oluyor ve evliliği çok olumsuz etkiliyor . Başka birşey yapın ama yatağınızdan başka yerde yatmayın. Tecrübe ettim 6 yılda lütfen güvenin ve hemmen şimdi yatağınıza yatın.
Pis kotu kokan birisi olsam haklidir dicem ama asla boyle birseyde yok opulmekten hoslanior ama simarior bence oyle dusunuyorm artik icimde rahat degil ayri yattigim.icin

F
Demekki siz yapmasanız Eşiniz gelip sizi öpüyor sizde öpmeyiverin canım sizi şımartsın daha iyi ya.

Canım bu hiç yatak ayırmaya değer bi sebep değil.Her insanın yapısı bir olmaz ki.Mesela ben de çok severim eşimi öpmeyi,koklamayı,yanaklarını sevmeyi.Ama o uzaktan sever,hiç öyle öpme ,sevme huyu yoktur.Allah var benim öpmeme bişey demez ama bazen rahatsız olduğunu gissediyoeum sanki.Ben de 'sen beni hiç öpmüyon' diye kızarım ama yapı meselesi cnm ne bilim takma sen çok..Biraz az öpmeye çalış bence, hem şımarmasın

bence erkeğin kadının üzerine düşmesi gerekirken..tersi oluyor..sizde sevmiyorsa yapmayın..adam istemiyor..üzerine gitmeyin..ayrı yatağa gerek yok..yanına yatıp..arkanızı dönüp uyuyun..bakalım eşiniz nasıl tepki verecek..

Canim sakin yataginizi ayrmayin ve esinize daha dogal sirnasin.esinizi kendinize nuhtac etme yollarini bulun.yani o sizi arzulasin ve o sizi opmeye calissin.o zaman sana baglanir sende kk foruma tesekkur edersin

Bende dört yıllık evliyim ama bizde birbirmizi sık sık öperiz uyumadan önce kalkınca bende çok öpülmekten hoşlanmam ama eşim başka mutfağa gitmek için kalksamda öper geçerim sabah işe giderkn o uyur öpmeden gitmem o da bana aynıdır senin eşin sevmiyo demekli biraz uzak dur belki o anlar

zorla tecavuz edıyosun sankı..havalara bak.bırak opme..ıpleme sakın..ama ayrı da yatma...olmayan şehvetı de kacırma

arkadaşım eski konularına baktım da eşin ile zaten süregelen bir cinsellik sıkıntınız varmış adam cinsellikten kaçan biri ve sende mutsuzsun evliliğinde bu durumda senin sırnaşman onun kaçması için direk sebep aranız daha da gerilicek gibi doktora gitmeyi düşünmüyormusunuz eşin ikna olmaz mı yoksa böyle evlilik sürmez bugün yatak ayırırsın yarın hayatı

Kizlar yaklasik 2 aylik evliyim fakat cinsell yonden pek mutlu degilim esimi seviyorum fakat beni opmesinden dokunmasindan zevk almiyorum nedenini bilmiyorum yani opusu dokunusu etkilemiyor beni birlikte olma esnasinda da zevk almiyorum neden acaba bu tarz sorun yasayan var mi dr gitmeyi dusunuyorum fakat bir zamanini bulamadim size yazmak istedim belki ayni sorunu yasayan vardir ya da bilgisi olan???tesekkur ederim simdiden.

diğer konun

Evlilik hayalleriyle yanıp tutustum muradima erdimde ne oldu cok skıldım yaklasik bir ay olcak ev isleri bitmior calisip geliorum tabiri caizse agzım ayrılıor gel eve yemek yap bulasik yemek camasir utu bunaldim simdiden bekarlik ne guzelmis ya hersey pespembe gorunurken evlendim hersey siyaha burundu birde aptal koca ne dogru duzgun cimselligimiz var kendime defalarca soruom simdi evlendim ne oldu ne halt ettim b.k mu vardi evlenmek kolelikten baska birsey deil bir dolu sorumluluk keske evlenmeseydim mutlu degilimmm...

ve bir başka konun

Kızlar basliktada belirttgm gibi 6 gunluk evliyim mutsuzum esimle sorunlarimiz cinsel kaynakli esim beni arzulamiyor oyle hissediyorum evlendigimiz gece yorgunum birlikte olmayalim dedi sabaha erteledi sabah ben kendimi kasmam nedeniyle olmadi aksama erteledi o gun disari cikmistk yorgunm yarin olsun dedi surekli boyle bahaneleri var herhangi bir sorunu yok gay ya da iktidarsiz deil.ama sanki isteksiz en son dun aksam çok grurum kırıldı kendimi cok kötü hissettim ben bi guzel hazirlandm suslendim geldi beni optu vs ama gerisi yok ensem falan agrior bugun olmasin dedi yarin nasilsa oglenden sonra ise gdecem dedi ve yine sabaha atti bende trip yaptim cunku cok uzuldum sabah bana kahvalti hazirladi kahvaltimizi yaptik bu kez de yine ayni sekilde aksama birlikte oluruz vs dedi bende kahvalti sonrasi yattim yatagima kalkmadim o ise gidene kadar.çok inciniyorum surekli erteleniorum sacma sapan nedenlerle hemde kızlar nolur yardim edin ya ne yapmaliyim bi akıl verin nasıl davranayim ben bu adama b

EŞİN tv bağımlısı mı ?kanepede tv izleyerek yatmayı çok seviyor bazı erkekler..benim kocam mesala kaç kere kızıyrum uyuma orda diye .tamam diyr bakıyorum uyuya kalmış üstü açık.bende kendi haline bırakıyorum .hatta bigün bilinçli olarak sabaha kadar uyamdırmadım her tarafı tuttuldu :)

boyle bir sebepten dolayı yatak mı ayrılır allahaşkına. çocukmusunuz siz? evlilik oyuncak mı? alışmayın ve alıştırmayın böyle şeylere. adam demekki vıcık vıcık ilşkilerden hoşlanmıyor açıkçası bende sevmem sürekli samimiyeti. ne gerek var istemiyorsa şımartmayın üstüne gitmeyin. bırakın o sizin peşinizde pervane olsun.

Yatağınızı ayırmayın ama yatakta ona k.çınızı dönüp yatmak ve azıcıkta surat yapmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum :)

Hoşlanmıyor olabilir.
Herkes her şeyi sevmek zorunda değil.
Tamam tepkisi biraz yersiz olmuş ama bunun için yatak ayrılmaz. Arkanı dönüp yatsan olur biterdi.

kırıcı olmuş gerçekten..
ama keşke yatağını ayırmak yerine gidip kıçını dönüp yatsaydın...

eskiden uzun çift kişilik yastıklar vardı, anneannenizden falan görmüş olabilirsiniz. tek yastıkta kocayın lafı da buradan çıkmıştır. her ne olursa olsun, yatak ayrılmaz, yatak misafir gelince verilmez, kutsaldır, paylaşılmaz. tek yastığa inananlardanım, eşinle konuşman ve biraz zaman vermen yeterli olacaktır düşüncesindeyim.

özellikle git yanına yat sarılma sarılırsa it kolunu öperse sende onun sana verdiği tepkileri ver. neden böyle değiştin filan derse bide üstüne küstahça senden öğrendim de bulaşma bana de görsün ebesinin lacivertini hemende yumuşama ama yanında yat gtünü dön soğuk davran zor belki ama dinsizin hakkıından imansız gelir.

BEn o yastıklardan arıyordum bir dönem,çok seviyorum ya o yastıkları

BEn o yastıklardan arıyordum bir dönem,çok seviyorum ya o yastıkları
seviyorum diyorum ama yatması çok zor oluyor:=)))) manevi anlamda söyledim:=) ayırmasın kimse yatağını tek yastıkta kocasın gibi<.=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…