- 14 Ağustos 2014
- 392
- 179
- 63
- 36
aynısını eşim banada diyor bazen bendemi aldatılıyorumKusura bakma ama kocan seni aldatiyoıolabilir. Yada tüm ilgisi başka birine katmış olabilir.
Ben dün o uyuyordu uyandırp uyumasin diye opmeye calistim operek uykusunu açmaya calistimama daha oncede dur falan demisti o zmanlar dada yorgundum dedi durup durup ben uyuyacagim zaman yaklasiyorsun bende uyku sersemligi ile gergin oluyorum dedi ve gonlumu alabilmek icin elinden geleni yapti sonrada gel bakalim dedi ve beni defalarca optü sanirim kandirdi beni artik fazla sirnasmicam bakalim[/QUOTE ben hamileyim son günlerim eşim önceden sarılır öpeeer oynardı benimle dün akşam dedimki artık bana sarılmıyosun sevmiyosun hiç beni dedim oda evet farkındayım dedi neden dedim seninle bu haldeyken nasıl oynayabilirim dedi bende bişe demedim sonra yatağa yattık tv izliyodum bende onun yüzüne dokunuyodum dur dedi bende kırıldım ama belli etmedim döndüm uyudum.geceleri hiç benden ayrılmıyo ama uyurken hep bana sarılıp uyuyo azcık ileri git diyorum bunalıyorum hayır yaaa diyoo anlamadım ben bu işten bişe :)
ben hamileyim son günlerim eşim önceden sarılır öpeeer oynardı benimle dün akşam dedimki artık bana sarılmıyosun sevmiyosun hiç beni dedim oda evet farkındayım dedi neden dedim seninle bu haldeyken nasıl oynayabilirim dedi bende bişe demedim sonra yatağa yattık tv izliyodum bende onun yüzüne dokunuyodum dur dedi bende kırıldım ama belli etmedim döndüm uyudum.geceleri hiç benden ayrılmıyo ama uyurken hep bana sarılıp uyuyo azcık ileri git diyorum bunalıyorum hayır yaaa diyoo anlamadım ben bu işten bişe :)Ben dün o uyuyordu uyandırp uyumasin diye opmeye calistim operek uykusunu açmaya calistimama daha oncede dur falan demisti o zmanlar dada yorgundum dedi durup durup ben uyuyacagim zaman yaklasiyorsun bende uyku sersemligi ile gergin oluyorum dedi ve gonlumu alabilmek icin elinden geleni yapti sonrada gel bakalim dedi ve beni defalarca optü sanirim kandirdi beni artik fazla sirnasmicam bakalim
Erkek milletine fazla yüz vermeyeçeksin.. bende sarılırdım sevişecez sanırım yine mu falan derdi
Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?