esimden ayri yatmakta haksız miyim yardim edin

Kusura bakma ama kocan seni aldatiyoıolabilir. Yada tüm ilgisi başka birine katmış olabilir.

Yok kesinlikle aldatma yok geldi sarildi uykum gelmisti cok yorgundum dedi gönlumu aldi bende onunla uyumadigim icin cok pismanim birdaha ayri yatarsan kolundan tutup odamiza getrcem kapiyida kilitlicem dedi :) gonlumu almasi bana sarilmasi hosuma gitti sagolun kizlar bundan sonra asla yatak ayirmakk yokkkk dun cok kizmistim uzulmustum ama bir anda hersey aklimdan ucup gitti rabbim kimsenin huzurunu bozmasin bende artik esim uyku sersemiyken yorgunken sirnasmama karari aldim

Eşim bana bir kez dur falan dese bir daha hayatta yaklaşmam, yaklaştırmam.
Net.
Siz de neden üstelediniz ki sırnaşmayın, sırnaştırmayın.
Sonra gidişata bir bakın.

Ben dün o uyuyordu uyandırp uyumasin diye opmeye calistim operek uykusunu açmaya calistim ama daha oncede dur falan demisti o zmanlar dada yorgundum dedi durup durup ben uyuyacagim zaman yaklasiyorsun bende uyku sersemligi ile gergin oluyorum dedi ve gonlumu alabilmek icin elinden geleni yapti sonrada gel bakalim dedi ve beni defalarca optü sanirim kandirdi beni artik fazla sirnasmicam bakalim

Demek hoslanmiyor yapisi bu. Ve de erkekler ne yazik ki kadinlar gibi degil, biraz daha duyarsizlar. ben de bir zamanlar coook uzulur ayni boyle mahvederdim kendimi. Ama sonra ogrendim duyarsiz davranmayi. Sartlandiriyorum kendimi ve gercekten cook rahatlatici. Tavsiye ederim yapmaya calis kendini daha cok sev ve boyle durumlarda frenle kendini. Telkin et ve dua oku.

Yine hayretler içinde okudum yazılan mesajları.
Yok kadıncağız yapışıyormuş da, bunaltmış da...

Kocan bence anormalin önde gideni.
İnsan sevdiğine nasıl dokunmaz, nasıl öpüşüp koklaşmak istemez???
Bu benim mantık sınırlarım dahiline giren bir şey değil.
Çok ama çok tuhaf.
Ben böyle herifi boşarım bile, yatakları ayırmak ne demek.
Yaa bana sevgi ilgi göstermeyen öküzü napayım?!
Ben onu sevmek için yanına gidicem ve bana dur , yeter diyecek?!
Allah'ım herkesi korusun böyle odunlardan.

Yalnız sevgiliyken de böyle miydi?
Belki soran olmuştur bilmiyorum ama...
Çok çok garipsedim. Hiç tanımadan mı evlendin de böyle bir tiple karşı karşıya kaldın sonra?
Çok incitici, çok çirkin tavırlar bunlar.
Diyecek laf bulamıyorum.

ben hamileyim son günlerim eşim önceden sarılır öpeeer oynardı benimle dün akşam dedimki artık bana sarılmıyosun sevmiyosun hiç beni dedim oda evet farkındayım dedi neden dedim seninle bu haldeyken nasıl oynayabilirim dedi bende bişe demedim sonra yatağa yattık tv izliyodum bende onun yüzüne dokunuyodum dur dedi bende kırıldım ama belli etmedim döndüm uyudum.geceleri hiç benden ayrılmıyo ama uyurken hep bana sarılıp uyuyo azcık ileri git diyorum bunalıyorum hayır yaaa diyoo anlamadım ben bu işten bişe :)

Erkek milletine fazla yüz vermeyeçeksin.. bende sarılırdım sevişecez sanırım yine mu falan derdi

arkadaşım bencede yatağına ayırma daha neler yaşarsın 3aylık evlisin daha kırılacağın çok önemli şeyler olucak dilerim olmasın ama yaşanıyoo erkeklerin bir çoğu aynıı gerçekten bende sen gibiyim geliyo saat onda eve direk tv açıyo öküz modunda ben ona bakıyom öpüyom iki kelime ediyom duymuyo hep kızıyorum bnde öyle davrancam diyom yine dayanamııyorum ben isterdim o anısını yapsın hayatta ilgiden sevgiden başka ne varki güzel olan

Düşündüğünüz gibi şımarıyorsa bi kaç gün öpmeyin bişey yapmayın ondan bekleyin her şeyi bakalım o zaman napacak

Yatak ayırmakta ne çocuk gibi 29 yıllık evliyim 1 gün ayrı yatmadık ayırdığın yatağa birde tıpış tıpış dönmek var

Arkadaşım merhaba;
Evli değilim ama eşinin tavırları da açıkçası 3 aylık bir evliliğe hiç hiç yakışmayan daha doğrusu evliliğin hiç bir anına yakışmayan tavırlar..bende olsam çok kırılırdım ama yatak ayırmanızı yine de uygun bulmadım bu arada.tatlı dille tekrar anlatmayı deneyin derim..

Erkekler biz kadinlar gibi duyarli olamiyorlar malesef benim esimde eve gelince hemen tv acar bende kizarim kapatirim bazen ne var su tvde die.ben ilgi delisiyim biraz yani bana ilgi gostermemesi cok kotu etkiliyor arzulanmamakta kotu etkiliyor mıç mıçliktan bende hoslanmam ama normal bir sekilde esimi sevip opmemden dogal baska birsey olamaz insan nasil opulmekten hoslanmaz ki ben ama sapur supurluktan cıvikliktan bende hoslanmiyorum

İlk evlendiğimiz zamanlar sabaha karşı uyandım oda aydınlık eşimi izledim şöyle bir seveyim dedim.
Bizimkide tam tikli.
Elimi yüzüne uzatmamla bir sıçradı noluyor diye bir fırça ben o telaşla elimi çekicem diye adamın suratına bir şaplak . Üstüne napıyosun bilmem ne kavga gürültü.
O gün bu gündür yaklaşırken sakin ol yüzünü sevicem derim. Sanki beygir seviyorum önce sakinleştirip sonra yaklaşıyorum arada kesme şeker falan

Evet maalesef cocuk gibi bir davransti yatak ayirmak sacmaladim o konuda kabul ediyorum bir daha asla yapmam cunku esimin sicakligi kokusu bana sarilan elleri olmadan uyumakta zorlandim 3 ayda ne cok alismisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…