• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden ayri.

Tabiki de namus. Ki ona duskun olduklarından kızcağızı verdiklerini sanmiyorum o kıza sundukları ınandırdıkları bahane.
Kız cocuguna para harcamayalım, okutmayalım. Evlenip gidecek bosa yatırım yapmayalım, 18e geldı verelım kocası baksın.
Nasıl baktigi onemlı degıl bogaz eksilsin Kafı.
Ne namusmus arkadaş yıllardır koruyorlar güya kızlarimızın namuslarını.Bu kadar namussuz nerden cikiyor o zaman?

Tabiki de namus. Ki ona duskun olduklarından kızcağızı verdiklerini sanmiyorum o kıza sundukları ınandırdıkları bahane.
Kız cocuguna para harcamayalım, okutmayalım. Evlenip gidecek bosa yatırım yapmayalım, 18e geldı verelım kocası baksın.
Nasıl baktigi onemlı degıl bogaz eksilsin Kafı.
aslında annem hep seni ne pahasına olursa olsun okuyucum derdi ama olmadi sadice sesiz kaldı benim gibi, ama masraf icin evlendirmediler, benim evliliğim icin harcadıkları parayla 10 kızı okuturdu,

Ne namusmus arkadaş yıllardır koruyorlar güya kızlarimızın namuslarını.Bu kadar namussuz nerden cikiyor o zaman?
Kız namusu korumak ıcın 18de kocaya vereceklerini ogullarını duzgun yetıstırseler sorun kalmayacak. Erkek namusu koruyan yok, tek namus kadında var. Onunda baskaları tarafından korunmaya ihtiyacı var.
Hasbinallah, iftar vakti yemin ederim sinirim bozuldu

Kocanı özlüyorsun diye niye kınayalım ki? Çok normal, o orda siz burda olmaz zaten. Ne kadar süredir ayrısınız? Neden bu zamana kadar sizin de gitmeniz planlanmadı?
Bir de yabancı mısın konu sahibi merak ettim.

Kız namusu korumak ıcın 18de kocaya vereceklerini ogullarını duzgun yetıstırseler sorun kalmayacak. Erkek namusu koruyan yok, tek namus kadında var. Onunda baskaları tarafından korunmaya ihtiyacı var.
Hasbinallah, iftar vakti yemin ederim sinirim bozuldu
Namusu bacak arasında goren zihniyet işte.Ogluna elinin kiri diyen zihniyet.Birgün kökleri kazınacak ben inaniyorum buna.

Benim eşimde öyle 17 yıllık bevliyiz yan yana 1 sene bile kalmadık görevler tayinler derken malûm her gittiği yerde goturemeyince evliliğin en güzel yılları uçup gitti üç tane çocuğun doğru düzgün büyüdüğünü göremeden yaşım geldi 35 bugünde doğum günüm çok üzülüyorum böyle konular gördükçe konu sahibi sen ne yap et bir an önce gitmeye bak fazla yalnız kalmak iyi degil
Bazi mesleklerin zorlugu bu. Cocuklarimizi tek basimiza buyutuyoruz malesef

Kocanı özlüyorsun diye niye kınayalım ki? Çok normal, o orda siz burda olmaz zaten. Ne kadar süredir ayrısınız? Neden bu zamana kadar sizin de gitmeniz planlanmadı?
Bir de yabancı mısın konu sahibi merak ettim.
yazımda berki cok uzun süre ayri kaldığı düşündünüz berki ama hayir gecen yil hazirandan beri,
ve bir kez geldi mecburiyet yüzünden de olsa.

aslında annem hep seni ne pahasına olursa olsun okuyucum derdi ama olmadi sadice sesiz kaldı benim gibi, ama masraf icin evlendirmediler, benim evliliğim icin harcadıkları parayla 10 kızı okuturdu,
Herşey bakiş açısı ve zihniyette bitiyor işte.Ne geçti ellerine?Dilsiz şeytanlik olmuş ananın yaptığı.

Yurtdışında veya uzun süreli başka yerlerde kalıp orada çalışanlar beni çok şüphelendiriyor ne belli oralarda eşi olmadığı çoluk çocuğu olmadığı ben yapamazdım Allah yardımcınız olsun.
uzun korkularımda biride bu beni aldatması,

bir derdim var diyemem aslinda ama yinede yasadaklarmi anlatmak isdedim.

16 yaşımda nisanlandirildim.
18 yaşımda evlendim su an 2 kızım var kayın validemle yaşıyorum esim rusyada çalışıyor, ondan uzakta olmak canımı cok yakıyor cok özlüyorum ama yapacak bir şeyim yok ne yazık ki.
mutsuz olduğumu başkalarına beli edit zayıf görünmek istemedigim icin hic kimseye anlatmıyorum bu yüzden buraya yazmaya karar verdim.berki tavsiyelernizle hayatim bir nebze olsun iyilesir.
biraz dertlesmek istedim, lutfen beni yargilamayin.
Benim eşimde yurtdışına sık gidiyor tatlım uzun ayrı kaldığımızda oluyor ben çok dert etmiyorum tabi üzülüyor insan ama sağlık olsun demek lazım

Kv diğer görümcelerde kalsa da siz çocuklarla Rusya’ya gitseniz? Kimsenin günahını almak istemem lakin babası Rusya’da arkadaşımdan biliyorum babasının Rus kadınlarıyla münasebeti var. Göle düşen ördek misali. Senede 2 ay 3 ay Türkiye’ye gelen erkek sadık kalır mı zor. Allah yardımcınız olsun.

Kv diğer görümcelerde kalsa da siz çocuklarla Rusya’ya gitseniz? Kimsenin günahını almak istemem lakin babası Rusya’da arkadaşımdan biliyorum babasının Rus kadınlarıyla münasebeti var. Göle düşen ördek misali. Senede 2 ay 3 ay Türkiye’ye gelen erkek sadık kalır mı zor. Allah yardımcınız olsun.
o sorun değil ki 3. corumcemle yan yana evimiz, ama şimdilik sorunumuz madi.
rusya ya gidenlerin nerdeyse hepsi öyle eşime güvensemde yinede açaba dediğim olmuyor değil.

Acilen rest çekmezseniz durum kötü yerlere gidebilir.Size evin demirbaşı muamelesi yapmalarına izin vermeyin.Ciddi bir şekilde konuşun sizide götürsün.Bakın bende 23 yaşındayım yaşlarımız yakın .Evliliği düşünmüyorum daha ama sizi anlayabiliyorum.20 li yaşlarının başında günleri geceleri kaynanayla geçirip, 2 çocuğun sorumluluğunu tek başınıza almak çok zordur eminim .Önünüzde Kocaman bir hayat var bu şekilde geçsin istemiyorsanız ,ipleri elinize alıp kocanızla kararlı şekilde konuşmalısınız

Acilen rest çekmezseniz durum kötü yerlere gidebilir.Size evin demirbaşı muamelesi yapmalarına izin vermeyin.Ciddi bir şekilde konuşun sizide götürsün.Bakın bende 23 yaşındayım yaşlarımız yakın .Evliliği düşünmüyorum daha ama sizi anlayabiliyorum.20 li yaşlarının başında günleri geceleri kaynanayla geçirip, 2 çocuğun sorumluluğunu tek başınıza almak çok zordur eminim .Önünüzde Kocaman bir hayat var bu şekilde geçsin istemiyorsanız ,ipleri elinize alıp kocanızla kararlı şekilde konuşmalısınız
getmek istemeyelim bir nedenide ulamak istemem nişanlarında mecbur orta okul mezunu oldum, ama bu yil liseyi dışardan bitirmeyi başardım.
küçüldükçe olsa beni okutacaklarina dair bir umut var icimde.
ama eşimin yanina gitsem bu şansımıza kayıp edicem.

bu arada türk değilim ben.

Benim eşimde yurtdışına sık gidiyor tatlım uzun ayrı kaldığımızda oluyor ben çok dert etmiyorum tabi üzülüyor insan ama sağlık olsun demek lazım
bende çok fazla umursamamakta calisiyorum, ama evlendiniz günden beri evliliğin tadını cirtamadim.
evlendiğinden beri eşimle birlikte sadice bir kere yil basında dışarı çıktık.
hic odamızdan başka yerde bas başa kalmadık.
sen beliki sabırlı birisin masallah ama ben oyle degilim sanirim.

Back
X