eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

Şu adamlara acıyorum..
Adamın sağlığında sorun var belli ki, koyu leke çünkü Allah korusun başka bişey olabilir hastalık belirtisi gibi..
Sizin dediğiniz gibi koyu renk olmaz, o dediğiniz sıvı gelince.. Evli barklı insansınız bunu da ben mi söyleyeceğim yahu..

Siz durumu esinize izah etmissiniz ama konu sahibi sordugunda aldigi cvp bilmiyorum

Siz durumu esinize izah etmissiniz ama konu sahibi sordugunda aldigi cvp bilmiyorum

ben durumu eşime izah etmedim eşime kendim sordum.
belkide daha önce defalarca hissetmediğim kokular sinmiştir üstüme birine çarpmışımdır biri ile tokalaşmışımdır otobüste yanımda oturan kişi olmuştur bunlar sinmiştir ve ben farketmemişdir eğer eşim fark edip sorsaydı ona ne cevap verebilirdim farketmediğim için nasıl olduğunu bilemem ki

bak tokalaşmayla parfüm feci geçiyor.
geçenlerde yemeğe gittik. orada arkadaşla karşılaştık. yanındaki bey bir parfüm sürmüştü.oyki oyy:)
tokalaştık. elim eve gittim hala parfüm kokuyordu...nasıl sürmüşse artık.

Bence siz hemen ayrılın.... Elde kanıt yok.. Bir sorun yok.. 15 yıllık evliyim Kocamın donun alıp öyle uzun uzun incelememiştim. Bir de ben bakayım...

Son düzenleme:
Paranoyaklıkta son noktadasın...

Kendi kendine kurup durmuşsun...

Gömlekde ruj izi arayanını görmüştük ama insan kocasının donunu inceleyip böyle bir kanıya nasıl varabiliyor hayret...

niye bu kadar takibe aliyorsunuzki.yani buna iten sebepler varmi.
donla parfum - ayrilmayi dusunuyorum.
evet bosanin dusunmeyin de cok buyuk sebebiniz var.
Bu kadar supheyle yasanmaz omur

parfüm kokusu hissettiğiniz günle aynı gün mü farkettiniz çamaşır olayını,oradan mu bir bağlantı kurdunuz acaba??
Bazı kadınlar öyyle bir parfüm fıçısına düşüyolar ki otobüste metrobüste bizde ister istemez nasipleniyoruz onların kokusundan,sigara gibi düşün
bence öyle birşeydir.
Diğer konuya gelirsek arkadaşların dediği gibi,iççamaşırıyla sevişecek hali yok ya.Yani öyle bir münasebet içine girmişse o şekilde bir kanıt bulamazdınız,emin olun belki uygunsuz bir zamanda hormonların gazabına yakalanmıştır,oradan yadigar bir lekedir,ya da bir hastalığı olmuş olabilir.
Güven konusunda size hiç yanlış davranışı olmamış bir adam hakkında böyle düşünmeniz bile ne acı...

aynı gün değil 1 hafta kadar arayla eşimin daha öncede iç çamaşırında leke olduğu oldu ama parfüm kokusuna benzer bir koku duyduktan sonra olunca böyle bir düşünce oldu.aslında tam parfüm kokusu mu onuda bilmiyorum

Geçenlerde de sevgilimin odasında peçete yarım pet şişe su vardı beni aldatıyor deyip bağırdım olay çıkardım diyen var. Sizde iç çamaşırındaki koyu leke ve parfümden çıkarmışsınız bu sonuca öncekine göre daha bi sanki elle tutulur pardon koklanır bir sebep. Ama parfüm bu çok ağır koku kullanan bayanlar var onlardan sinebiliyor illa aldatma esnasında olmaz otobüste otururken bile öle. Leke içinde sanki bana akıntı var gibi geldi. Sonuçta bayanlarda da oluyor öle akıntı. Ama ilişkiye girse yani orda olur mu ki sonuçta iç çamaşıryla yapılmaz yani. Ha şu var dersenki kadınsı içgüdüm evet deliller öle kesin degil ama sanki bişeyler var olduğunu söylüyor diyorsan ona bişey demem. Takip et cünkü kadınlar yanılmaz telden degilse face hesab filan vardır bul. Arada işyerini ara orda olduğunu teyit ettir filan bilmiyorum bişekilde ele verir varsa eğer.

Paranoyaklıkta son noktadasın...

Kendi kendine kurup durmuşsun...

Gömlekde ruj izi arayanını görmüştük ama insan kocasının donunu inceleyip böyle bir kanıya nasıl varabiliyor hayret...
ben birşey sorucam bu konuda dalga geçen ve bana paranoyak diyenler;
siz olsanızbu durumda eşinize napardınız ve nasıl davranırdınız?

eşimin bulunduğu işyeri belirli sabit bir yer değil.bütün gün işyeri arabasında bazı evlere girip arıza olan işlemlere bakar.yani bayan olduğu olmuştur evlerde ona birşey diyemem ama eşim otobüse binmez zaten burası büyük bir yer değil.eşimin tlf dökümlerine bakarım zaten hiç bir sorun yok,face hesabı ortak zaten ikimizin internete yanımda girer birlikte yatarız saat olarak yani bu tarz şeyler yaşamadım.sadece koku ve iç çamaşırındaki lekenin yakın tarihte olması acaba dedirtti..

ben birşey sorucam bu konuda dalga geçen ve bana paranoyak diyenler;
siz olsanızbu durumda eşinize napardınız ve nasıl davranırdınız?

canim dalga gecmek olur mu estagfrullah ama senin anlattigin sey asil bizimle kafa buluyomussun gibi :26:

ben olsam, bir don suphekenecegim en son sey olurdu. bir don uzerinden delil elde edemezsin, farkli renk bir kadin saci, ya da don uzerinde bir ruj bulmadigin surece. o yuzden donu kafadan eliyoruz.

kokuya gelince, ne tur bi koku olduguna bagli, belki adam isyerinde islak mendille elini yuzunu sildi, belki ayni sekilde sabun kullandi. ya da isyerinden birisi kokulu kolonya uzatti geri cevirmedi. ya da oda spreyi bi yerden gecerken ustune pislatti :)

yani adam ne ara aldatacak seni dibinden ayrilmiyomus:44:

sen bence bu bulduklarini bi kenara birak, farkli bi sey bulursan onun pesine dus. bu anlattıklarına gore bu adam seni aldatmiyor.

Şimdiki erkekler bakımlı belkide kendisi için parfüm baktı veya bir yerde reklamını yaprılar ve ona sıktılar eşinize alın diye bu ihtimallerde var , birde eşiniz hemoiroid mi? Zaten kapızlık varsa , iç çamaşırda leke olur , her renkte

aldatmamak sadece tlf ortada bırakmamak,sürekli evde durmak mı?benim anlamadığım farklı renk bir saç teli,farklı bir koku vs. olunca ne düşünücez.ben 5 senelik evliyim hala oturtamadığım ne düşünüceğimi bilemediğim şeyler var olgunlaşamadım ve güvensizliğim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…