Esimden baska hic erkek tanimadim, daha iyisi var miydi?

Bir açıdan daha iyisi diğer açıdan eşinin daha kötüsü olabilir.

Bence erkeğin en iyisi yok :)

Başka başka yerden yerler ömrümüzü..

Oyy oyyy yaşasın özgürlük!

Var oyle yakınım adam ağladı evlenmek ıcın ilk başlarda mutlulardı . Kadın evlılık cok güzel evlenn dıyordu . Aşık olarak evlendıler ama su an problem var bır uyu bır kötüler . Adam biriyle konuştu cok sorunlar yaşadılar çocuk var dıye ayrılmadılar zaten kadının güdecek yeri YÖK falan işte . Bende anlaşamadıgım cok şey var eşimle sohbet etmez mesela cok isterim konuşmak muhabbet etmek o ermez çoğunlukla bende düşünurum keşke kafama uyan biri olsaydı ama olmuyor kısmet kısmet kısmet

Biz de eşimle çok uyusmayiz. Bazen onun 50 yaşında olduğunu düşünüyorum. Ama kimse yüzde yüz uyuşmuyor zaten. Biz eşimle oran yapsam %49 uyumsuz %51 uyumluyuz. Ama ben de isterdim sırf eşim ben seviyorum diye birşeyler yapsın... Belki yapıyordur bilmiyorum

Daha iyisi olmazdı olsaydı omunda başka sorunu çıkardı kesin ama kesin

Hayatımda tek çıktığım kişi eşim. Severek evlendik.eşim senin eşinden beklediğin herseyi yapıyor. Benim sevdiğim filmleri izliyor istediğim yerlere gidiyor iyi bir baba ama gelgelelim ki ailesi beni çok kırdı ve o suspus kaldı. Müdahale etmedi.pasifti.Kalbimi çok kırdı bu konuda.o yüzden herkesin bir kalp kırıklığı var boşver o yuzden

Şu söylediğin bile çok önemli bir ortak nokta biliyor musun ? Bunu tutturamayan çok çift var.
Çoğu çift meslek ve eğitim alanında uyumsuz ve paylaşımı yok. Öte yandan bakıyorsun bu kişilerin gezme,hobi gibi alanlarda paylaşımları var. Yani hepsi birarada olmayabiliyor, zaten olması çok zor.
Şimdi diyelim ki bu adamdan ayrıldın.Seni mesleki anlamda destekleyip takdir edecek,dahası eğitimi kendine denk birini bulman zor.Bulsan bile yine aynı sorunla karşılaşma ihtimalin yüksek.Çevremdeki kadınların çoğu kocalarını ite kaka dışarı çıkardıklarından şikayetçiler. Aşık olursun,bir maceraya atılırsın ama mantığı es geçebilirsin.Üstelik bir anne olarak pek de macera yaşama şansın yok.
İyi düşün derim,eldekini değerlendirmek hiç fena bir fikir değil.

Aman iste benimki muhendis, hem de akademisyen. Doktora yapiyor, surekli makale yaziyor. Maasi da gayet iyi. Egitimi de iyi. Ben de doktora yapiyorum ustelik. Elimden de her is gelir, mesela araba da kullanirim, evisi, yemek de yaparim, teknolojiden de anlarim, ama hicbirini begenmez. Araba kullanmamdan tut, teknoloji kullanimima, anneligime kadar herseyimi asagilar. Dikkatinizi cekerim saka takilmaz, begenmez degil resmen asagilar durur.

ya rosa, açık yazacağım şu saydıklarını okurken sıkıldım ben.. sanat müzesi gezmek, şiir yazmak ya da okumak, romantik filmler izlemek hiç bana göre değil mesela.. action ya da horror harici film izlemem, sanat müzesine gideceğime basket maçına giderim ya da ne bileyim psikolojik kitaplar ilgimi çeker, gömlek değil hoodie giyerim

şimdi düşünüyorum da eşim senin gibi olsa uyuşamıyoruz diye boşanırdım sanırım.. yani benim zevklerime uymayan, aldıklarımı beğenmeyen bir eş ile yapamazdım.. ben çok geç olduğunu da düşünmüyorum, hayatın neresinden yakalarsan erkendir bence.. ama eşin senden boşanacak kadar gözü kara mı? onu bilemiyorum..

baslıga ıstınaden yazıyorum
herkesın daha ıyısı vardır
esınden ıyısı ondan da ıyısı ..
sızden de daha ıyısı vardır esınız ıcın belkı...

ya daha ıyısı varsa dıye hareket edersek hayat bızı fazla tokatlar :)

O aşağılarken siz ne yapıyorsunuz? Sussun diye tamam haklısın demekten başka? Kriz geçirecek duruma gelene kadar. Kendiniz için ne yapıyorsunuz?

Eski konuları konuşmak istemiyorsun ama herşey birikmiş adam sana vurmuş dırdırcı sevgi yok bişey yok boşanmak için ne bekliyorsun, ruh eşine gerek yok ruh öküzleriyle evlenmeyin yeter

bunlar düzelebilecek şeyler en azından kocanızın kötü huyları yok.aldatmamış en azından bir de bu yönden bakın.sende çaba sarfet anladığım kadaryla fazla umutsuz ve karamsarsın. herşeyi değiştirmek senin elinde.boşandığında daha kötüsüyle karşılaşmayacağın ne malum ?

Her şeyden bu kadar şikayetçiyseniz boşanın. Tabii adam sizi aşağılıyorsa şikayetçi olmakta haklısınız.

Ama şiir, sanat müzesi falan o kadar sıkıcı ki bence de... Eşim şiir yazar, kendine oku derim dinlemem bile. E o zaman o da beni boşasın... Ama sevgiliyken de olurdu bu, bu halimi bilerek benle evlendi, bu yüzden şikayetçi değil. Siz hiç tanımadınız mı evlenmeden? Hiç görmediniz mi bu huyları? Hiç tanımadan evlendiyseniz zaten ne çıkarsa kısmetinize... Şikayet hakkınız olmuyor. Tabii her şeyin sonu değil, boşanabilirsiniz, katolik nikahı yapmadınız ya... Ama adamı hiç olmadığı bir kalıba sokmaya çalışmayın.

Ben eşimle rüya gibi bir sevgililik dönemi yaşadım, eşime kadar da hayatıma çok insan girip çıkmıştı yani gözüm kapalı falan değildi. Ama hiç biri ile eşim kadar eğlendiğim, birlikte vakit geçirmek için dakika saydığım olmamıştı. Herşey mükemmel idi yani.
Ama evlendikten sonra rüya devam etmedi. Hala çok eğlencelidir,esprilidir, pireyi deve yapmaz ama eşime ruh eşim diyemiyorum.
Yaptığım en iyi seçim buydu diyorum sadece, eğer bu biterse tekrarı olmaz çünkü eşimden iyisine hiç rastlamadım en iyisi bu ise gerisini ben almıyim

Ruh eşini bulmadan evlenmişsşn bu saatten sonra pek birşey yapılmaz

Valla genelde erkekler boyle . Daha iyisi YÖK hepsının kusuru var bızım olduğu gibi . Sanat müze erkekler pek sevmez zaten . Arkadaşların dedıgı gibi sevdıgı seylerı yap Mutlu ol . Bende senın gibi yapıyorum mutsuz oluyorum kavga edıyorum habıre. İnan daha iyisi olmazdı belkı istedgin özellikler olurdu başka Çan'ını sıkan huyları olacaktı bu sefer . Mükemmel ne eş var ne evlılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…