Esimden baska hic erkek tanimadim, daha iyisi var miydi?

Var arkadaşlar çok iyi eşler var. Kendinizi kandırmayın bütün erkekler böyle, yenisi daha mı iyi olacak vs diye... hayat sizin. Onu en iyi yaşamak da sizin elinizde... ama erkekler şöyledir böyledirgibi kklişelere takılıp yaşarsanız bahanelerle geçen bi ömrünüz olur sadece.

Araba kullanmamdan tut, teknoloji kullanimima, anneligime kadar herseyimi asagilar. Dikkatinizi cekerim saka takilmaz, begenmez degil resmen asagilar durur.

Buna şiddet deniyor.
Psikolojik şiddet.

Benim eski eşim de beni aşağılardı, dayanamadım, boşandım.
İnsanın enerjisini yerlere çeken bir şey bu.
Normal insan karşısındakini aşağılamaz, hele ki hayat arkadaşını hiç aşağılamaz.

O yüzden diyorum ki; eşinizden iyileri var, hem de kat kat iyileri.

Keşke diyeceğim ama bir anlamı yok.. Bir de çocuğunuz var zaten..
Hakkınızda hayırlısı olur umarım...

Sevdiğin sevildiğin bi esin varsa dunya ölmeden evvel ya cennettir yada cehennem

İnsanın sevdiği istedigi veya bendiği bir esi yoksa zaten hayat kısmen bitmiştır
ahiretide tehlikede demektır
nedenmi??
Söyleki
Şimdi sizin alkınızda beliren sorular zamanla farklı sorulara yonelecektır.
neden onun oyle benım boyle
bu adammıydı yanı kaderim
vs say say bitmez
bi tık oteye giderse ki olmaz diye bişeyy yok
Allah muhafaza bu bosluktan gonul,hafe gonul kaymafı akıl mutlaka birine biyerlere kayar.

İşte bu kotu sıkların karsımıza cıkmaması için size nacizane tavsiyem
içinizde eşinizi oldugu gıbı sevmenin yöntemlerini bulun.bi gülüsü bi bakısı ne bileyım bi sözü.
olmadı aile terapisyine gitmeyi talep edin
hayat böyle gecermiki arkadas

aynen

Ben de bunu merak ediyorum iste. Hic erkek tanimadim, sosyal olarak bile bir erkek arkadasim olmadi. Esim kisisini ile de zaten internetten tanistik, biraz ilgi gosterince, birkac mesaj atinca kandim hemen. Oyle gonlumu almak icin hediyeler, cicekler, bocekler de almadi ki hic. Birkac mesajina tav oldum, o kadar bombostu ki kalbim. Ee tabi adamin zekasi, kariyeri ve akademik idealleri de vardi bana etkileyici geldi. Aslinda ben yokluga pek katlanamam, baba evinde de yokluk gormedim o yuzden durumumuzun iyi olmasi kismi hosuma gidiyor.
Ama cok buyuk bir egosu var, benimle degil kimseyle mutlu olmazdi esim. Benimle degil kiminle evlenirse evlensin hep yukardan bakar, hep asagilardi. Cevremizde de cok nadir ben gibi her isi yapan, ayaklarinin uzerinde duran kisiler. (kendimi ovmek icin soylemiyorum) Cogu kisi ingilizce bilmiyor, araba kullanamiyor, master, doktora yapmiyor, hatta guzel yemekler bile yapmiyor, ben hepsini yapmama ragmen yaranamiyorum, hala cenesi hic durmadan beni asagilar, sikayet eder, hakaret eder, elestirir. Mesela araba kullanmami surekli elestirir, anneligimi elestirir, teknoloji kullaniminda bir yanlisim olsun sen teknoloji calisiyordun de mi der elestirir. Surekli sorumsuz der bana, yorgunluktan uyuyakalayim elestirir. Yemek yapamayayim, yetisemeyim elestirir. Bir yere gidelim dedigimizde, gidiyorsak bile yol boyu cenesi durmaz. Hep benim istedigim oluyormus da, hep ben mutlu olayim diye geziyormusuz da, ben kendimden baska kimseyi dusunmuyormusum da vs vs vs. Ben gezmek istiyorum ya o yuzden.
Koskoca ABD deyiz, ikimiz de maasliyiz cok sukur, ilk evden cikisimiz, tatilimiz 4. senemizde oldu, o da benim zorumla iste.
Yani tabi aslinda kendini de saklamadi, ilk tanistigimizdan gunden beri tum egosuyla karsimda duruyordu. Birkac mesaja kanip da asik olan benim. Butun hata bende. Ne flort doneminde ayrildim, ne nisan atabildim. amannn oyle iste, konu da sapiyor da icimi dokuyorum ne yapayim.

Bilemezsin ki evlilik bi kumar iyi diye evleniyosun kötü çıkıyo kötü diyolar iyi çıkıyo yani evlilik çok farklı bir kurum aynı evi paylaşmak deli gibi uyumlu olsanda zor oluyo umarım mutlu olursun yada bi ihtimal mutlu değilsen ayrılırsın belki ruh eşini bulursun

Belki ondan güçlü olduğunu düşündüğü için egosuyla bastırmaya öalışıyo seni

Belki ondan güçlü olduğunu düşündüğü için egosuyla bastırmaya öalışıyo seni
yok ya kendinden guclusu, kendinden sorumlusu, kendinden zekisi, caliskani, basarilisi, iyisi yok bu dunyada ona gore. Oyle yenmez yikilmaz bir egosu var. Onun egosunu tum dunyaya dagitsak herkese yeter.

Kac yasinda evlendin ? Ben 35 yasindayim yeni evlendim 7 ay oldu henuz yeni hAmileyim ,senin gibi dusuncslerim olmadin diye bekledim hep,oylesine biri oksun istemedim cunku hayatımda,30 yasimda tanidim esimi,5 senede anca karar verdim dusun,vede hergun ciktik gorustuk

Evlilik zor bir karar,cokta mutlu ailede büyümedim,hep kotu bir evlilik yapmaktan korktum

Siz peki 5 yilda nasil uyum sagliyamadinizki birbirinize?
Bizde cok farkli iki insandik,ama 5 yilda torpulendik ikimizde uyumlu hale geldik
Ama ikiz degiliz sonucta,

Suna takildim nasil aldigin seyleri giymiyor,demekki tarzi degil,ya senin tarzini benimseticeksin,yada oNun tarzina saygi duyucaksin,

Nasil istedigin seyleri söyleye miyosunki,?
Eee senin bu adamdan nasil cocugun var peki?

ohoooo aşagılama demek psikolojik siddettir.valla ekonomık özgurlugunu elıne al şut cek o zman arkadaşım.....eskı konularına baktım da senın olayın tamamen hödük bir kocandan dolayı ...adammm mühendis ama öküz cok afedersın de ....ekonomık ozgurlugun nasıl...sonucta egıtıme devam edıyosun...calısıyo musun ıyı bı gelırın var mı...

bi an ben yazdım sandım ... :) gene de maşallah bize o halde...Allah pişmanlık vermesin..

Böyle birini bulman zor erkeklerin çoğu hödük.
Elindekinin kıymetini bil sevip evlenseydin de çok sürmeden bu hale gelirdi.sonrada evlenmeden once böyle değildi hic taniyamamişim diye konu açardin..

Aman başak burcuymuş kocan sen ne bekliyorsun ki her şeyde bir eleştiri beğenmeme kadını ezme psikolojik baskı hep yaptıkları şey aman boşansan ne iyi olacak cıvıl cıvıl ikizler kadınına reva mı bu?

Bu yoruma aynen katılıyorum. Bizim de eşimle yemek yemeyi sevmek disinda ortak noktamiz yok diyebilirim.Benim tam zittim.
Ama dünyaya bin kere gelsem bin kere de eşimi isterdim. Birbirimizin boğazını sıkmak istediğimiz zamanlarda olmuyor degil ama ufacık bi temas bi bakış herşeyi unutturuyor. Ortak zevklerden ziyade aşk en önemlisi bence de.

Onemli olan; zitliklar arasinda hala ona karsi sevgi besliyor musunuz? Eger oyleyse hic uzulmeyin.siz ona ayak uydurmaya calisin karsilik beklemeden. Bi bakmissiniz o da size ayak uydurmaya baslamis. Oyle arkadas cevresinde, sosyal medyada gezip tozan,ruh eslerini bulmus muhtesem ciftler az denecek kadar gercek. Onlarinda muhakkak ki baska bir yerden yaralari var. Benimde esim ilk arkadasimdi, her ne kadar arada tartismalarimiz olsa da,en azindan benim sinir harbimi ceken baska erkek olmazdi herhalde. Mutlaka bi ortak noktaniz cikacaktir. Birbirinizi yeniden kesfedin :)

Ooo bunlar fazla... bizde böyle eleştiri bölümü yok.. Hani bu tek başına ruh eşim değil diye tarif edilecek durum değil, anladığım kadarıyla baya saygısız hava var evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…