bana göre biraz abartıyorsunuz. inanın o fotolara ben deli gibi bakıyorum. neden? gerçekten sadece merak... hatta geçen gün ben de gördüm geçmişten sevgilim bakmış diye. kızmadım bile ki ben çoooooooooooook kıskancımdır, ama adamlar öyle lanse ediyorlar ki tıklamadan duramıyorsun. bu yüzden porno fln olsa size hak verirdim de, ya da sürekli sabah akşam onlara baksa o da abartı ama bikaç fotoya bakmışsa ne olmuş yani, erkek biri olsa da siz bakabilirdiniz.
oyun oynamamaya gelince bu konuda bence yanlış yapıyorsunuz, çiftler mutlu oldukları zaman birbirlerini daha da mutlu ederler mesela ben sevgilim bilgisayar playstation fln oynasın isterim ki stresini atsın eğlensin, yoksa insan hakkaten depresyona giriyor iş yüküyle. bugün arkadaşlarımla saatlerce guitar hero oynadım mesela ben:) ve sonra da sevgilimle oldukça eğlenceli vakit geçirdim.
eşinizin kahvaltı hazırlamadığınız için size böyle demesi ise abartı olmuş, yanlış yani. kalkıp ona kahvaltı hazırlamak zorunda değilsiniz, hazırlayın diye böyle bir bahane vermesi çok çocukça