- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
anlayamadığım çıplak resimler karın mı doyuruyomuş
Ben de aynı şeyi düşündüm...
O baktığı erotik görüntüdeki bayan monitörden çıkıp kahvaltı hazırlamış beyefendiye ???
Kahire nin morgülü diye bir fil izlemiştim..O aklıma geldi birden...İzleyenler bilirler...
yani adam çok saçmalamış,kendini küçük düşürmüş.
Oldukça hem de...Hem suçlu hem güçlü mü deniyordu ??
Kendi kendime kafamdan hemen bir senaryo uydurdum..
Sen de pc den erotik erkek resimlerine,özellikle aynı adamın resimlerine bakarmışsın,ama eşine de bilerek yakalanırmışsın,adam isyan ettiğinde de " eee napalım sen işten gelirken her gün bana çiçek alıp gelmiyorsun,karıcığım bu akşam da yemekleri ,evin temizliğini ben yapayım demiyorsun o yüzden ben de baktım..Kıskandın mı yoksa desen yüzünün şekli ne hal alırdı,ne düşünürdü acep
sen bana kahvalti hazirlamadin beni ise gecirmedin, mynetten kadinlara baktim...suclusu sensin...
bir sonraki konusmasi ise ''bana aksam yemegi hazirlamadin ustune bir guzel cay demleyip icirmedin, seni aldattim suclusu sensin'' olmasin sakin dikkat edin...
esinizin bahanesi o kadar komik ki yani o an uyduruverdigi nasil da belli
hoş,dikkat etse neyi ne kadar takip edilebilir..
orasi da dogru...
en azindan hareketlerindeki degisiklikleri, telefonla bilgisayarla hasir nesir olma zamaninin artmasini, eve gec gelip gelmedigine falan dikkat etse anlasilabilir canim...
erkekler aldattiklarini cok saklayamiyorlar ne de olsa, beceriksizler mutlaka bir yere bulastiriyorlar...
Kahvaltı meselesinde adam haklı.Bu olayı fırsat bilip konuyu ortaya atmış.Bu da eşinin kendisini uğurlamamasından rahatsızlık duyduğunu gösteriyor.Ne demiş atalarımız ?
Ağustostan sonra ekilen darıdan,kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez.
Bir kadın,özellikle de çalışmıyorsa kocasını giderken uğurlamalı,gelirken karşılamalı.
İstisnalar vardır elbette.Kadının mesaisi olabilir veya hastadır veya gece bebeğine bakıp uyumamıştır vs...
Bunlar haricinde,evliliğin selameti için,eşler birlikte uyuyup birlikte uyanmalılar.
Kahvaltı meselesinde adam haklı.Bu olayı fırsat bilip konuyu ortaya atmış.Bu da eşinin kendisini uğurlamamasından rahatsızlık duyduğunu gösteriyor.Ne demiş atalarımız ?
Ağustostan sonra ekilen darıdan,kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez.
Bir kadın,özellikle de çalışmıyorsa kocasını giderken uğurlamalı,gelirken karşılamalı.
İstisnalar vardır elbette.Kadının mesaisi olabilir veya hastadır veya gece bebeğine bakıp uyumamıştır vs...
Bunlar haricinde,evliliğin selameti için,eşler birlikte uyuyup birlikte uyanmalılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?