Eşimden bıktım usandım tiksindim adamdan artık !

Aynen öyle bende aynı fikirdeyim ha hemen ha on sene sonra insanın yapısı ile karakteri arasında bir durum
Yine başa dönülse, ilk geceden hamile kalırmıydınız peki? Hemen çocuk yapmayın denmesinin nedeni bu; bahsettiğiniz yapıda ve karakterde adamdan hamile kalmamak. Mesela iki üç yıl içinde eşinizin karakterinin böyle olduğunu çözseydiniz çocuk yapmazdınız, ki kendinizde ikinci bir çocuk için asla yazdınız. Sen yap çocuğu, adam ilgisizse ha şimdi ha on yıl sonra aynı şey diyenlere hak verirken dönün çocuğunuza bakın. Peşinde koştuğu, birazcık ilgi oyun için baba baba diye ağladığı halde kendisiyle ilgilenmeyen bir babayı hakediyor mu evladınız?
Hamile kalmak ve çocuk doğurmak değil, o çocuğa layıkıyla ebeveyn olmak önemli. Çocuğu hep tek gezdiriyorum yazıyorsunuz, bu çocuk parkta orada burada babasının elini tutan, babasıyla oyunlar oynayan çocukları fark etmeyecek mi?
Dışarıdan konuşmak kolay diyeceksiniz ama size verilecek tek tavsiye çalışmanız. Aileniz arkanızda durmuyormuş, durmasınlar. Madem bu çocuğu doğurdunuz, bir şekilde ona elinizden gelenin en iyisini vermeniz gerek. Bakıcı mı kreş mi düşünürsünüz size kalmış ama elinize para geçerse kimseye minnet etmezsiniz.

Esra Ezmeci yi takip etsene milletin kocası mum gibi oluyormuş belki seninki de değişir denemekten bişey kaybetmezsin

Elimden gelenin en iyisini yapıyorum her şey onun için zaten evlendiğimde ki duygularım hislerim şuankinden bambaşka şuan olsa tabiki de eşim gibi bir insandan çocuk yapmazdım ama eşiminde bir anı bir anına tutmuyor bazen çok iyiyse bazen çok kötü olabiliyor şuan yaşadığımız durumlarda ki gibi bize yeterince zaman ayırmıyor ilgi sıfır o kadar bunaldım ki kızım biraz daha büyüse çalışmayı tabiki de düşünüyorum şuan çok küçük bana çok düşkün

Canım kimsenin inandığı şeyle dalga alay geçmek istemem ama bana inandırıcı gelmiyor o şeyler nedense bilmiyorum yok tuzlu su vs
Bilmiyorum ben denemedim ama yapanları görünce şaşırmıyor değilim açıkçası sende bir sanşını dene belki evliliğin kurtulur. Sonuçta Ailen arkanda değil ve boşandın diyelim bebekle çalışamazsın bir sürede

Benimde zoruma giden bu zaten bize gelince yorgunum uykum var ama sabaha kadar da telefon elinde film izler oyun oynar telefonda ya ben çocukla hiç oynamıyor demiyorum oynuyor ama taş çatlasın 40 dakika yada bazen daha az oluyor oynarken de diğer yandan bana söyleniyor bana kitledin diye kızımıza öpüp sarılıyor dans ediyorlar şarkı söylüyor oyuncaklarla evcilik felan oynuyor orası ayrı ama demek istediğim tavırları bak bana kitledin ben zaten yorgunum uyut çocuğu vs vs bunları söylemesi yersiz

Zaten ailemden destek görsem şimdiye çoktan dava açmıştım hiçte çekmezdim böyle bakıcam bi deneyiyim

Bu adam bu kadar kötüyse çocuğun ona düşkün olmasının imkânı yok.
Öyle filmlerde ki kötü baba karakteri gibi de bir adam değil çocuk bacağına sarılıyor da itiyor git diyor felan öyle bir şey yok oynuyo ilgileniyor ama bana söylene söylene yorgunum uyucam diyorum vs vs öpüp sarılıyor şarkı dans yapıyorlar bir şeyler sorun uyut yorgunum deyip sabaha kadar telefon bakması

Eeee canikom sen de deneme amaçlı hamile kalmamış mıydın, adam istemeyince kürtaj kliniğinin yolunu tutmuştun O yüzden bence hamilelik işlerine pek yorum yapmasan daha iyi olur sankim
Ay deliriyorum valla yorumlarını görünce. Bir de alakasız her konuya gelip bunları yazıyor. Deneme tahtası yapmış kendini, acaba hamile kalabiliyor muyum diye deneyip “He tamam oluyormuş” diye aldırıyor. Sinirlerim oynuyor gördükçe.

Benim çıldırıyorum deliriyorum sinirden elim ayağım titriyor demem bas bas bağırmamdan anlamıyor musunuz ? Onun dediklerinin tam tersi her şey ona kitleyip yan gelip yatıp sigaralar çaylar yada onu bezdirici hiçbir şey yapmıyorum günahımı alıyorsunuz her şeye susup sineye çeken alttan alan tarafım aslında o bana ağzına gelen küfür hakaret ne varsa söylerken çocuğu kucağıma alıp balkona veya başka odaya geçiyorum çocuk duymasın bilinç altına işlemesin diye

Canım ne ikinci bebeği allah olmayana versin ben daha böyle bir insandan ikinci çocuk yapmam

ben ona da diyorum bitecekse bitsin ben sana bir zorluk çıkartmam diyorum kendisi özür diliyor olmayacak bir daha diye benim ona asla direttiği bir şey de yok aslında

Peki bu çocuk babasını kapılarda bekleyecek kadar neden düşkün. Adam hiç mi ilgilenmiyor? Öyle bir anlatiyorsunuz ki çocuğun babayı tanımaması lazım.

El kadar bebe kendisini iten istemeyen babaya düşkün, anneye düşkün….
E ne olacaktı? O yaşta annesine babasına düşkün olmayan çocuk mu var, hayatında sadece siz varsınız tabiki sizlere düşkün olacak
Benimde çocuğum bana babasına çok düşkün çünkü bizimle yaşıyor, bizden başka kimse yok bu evde, e çocuğumuz bize düşkün diye hayatı kitleyelim büyüsün evlensin karısına düşkün olup bizden uzaklaşınca hayatımıza bir düzen mi verelim

o bana ağzına gelen küfür hakaret ne varsa söylerken çocuğu kucağıma alıp balkona veya başka odaya geçiyorum çocuk duymasın bilinç altına işlemesin diye
Bu iki mesajiniz birbiriyle çelisiyor. Gelen yorumlara göre başka başka söylemleriniz var. Alttaki mesajiniza bakarsak, evet kocaniz gayette filmlerdeki o kötü babalardan.
Ve cocugunuzu bu adamdan korumak zorundasiniz. Bir cocuk boyle travmayla buyumeyi haketmiyor.

Esiniz adam olmayacaksa ki olmaya niyeti yok anladigimiz karadiyla, o halde çalisin, kazanin ve boşanin. Baska bir secenek kalmiyor zaten.

Bu konu yarını ve yanindaki adami düşünmeden, yangindan mal kacirir, tabakhaneye bilmem ne yetiştirircesine bebek sevicem, instagrama fotograf aticam diye kosa kosa cocuk yapanlara ibret ve ders olur umarim.
Sevgililik ve evlilik biraz farkli olabilir, bu yuzden once evlilikleri oturtmak zorundasiniz.

Akşam gelince bakamaması normal olabilir bence. Zor oluyordur ama sabah daha erken uyansa olmaz mı en azından bir iki saat geçirirler. Bu konuda anlaşın bence.

Aynı cins bende de var canım bende seninle aynı durumdayım hiç elin ayağın titremesin kendine gel bak sonra hasta olursun ben kanser oldum bana birşey olsa Allah korusun çocuğuma ne olacak diye düşünüyorum bosanmayi düşünüyorum ama bu hastalık sürecinde o topa giremiyorum kendine gel ne derse desin umurunda olmasın çocuk biraz büyüdüğünde kesin kararını verirsin sadece geçici bir süreç olduğunu düşün

14-23 arası hiç de uzun saatler değil. tam aksine gayet ideal saatler. çoğu insan zaten 23 ten sonra uyuyor sabahın köründe kalkıp işe gidiyor. 23 te eve geldi 1 de uyusa 10 da uyansa 9 saat camış gibi uyumuş olur. 9 saat uykuyu kim bulmuş hu zamanda. böylece çocuğuyla çok rahat 1-2 saat ilgilenebilir. desen ki sabah 6 da gidip sabaha karşı geliyor eve. çok abartmış eşiniz çalıma durumunu. işine geliyor bence. birinin ona ülkedeki ortalama çalışma saatleir süresince çalıştığını 11 de eve gelen adamın öğlen 1-2 ye kadar uyumasının b.kunu çıkarmak olduğunu söylemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…