- Konu Sahibi saribaykus11
-
Yine başa dönülse, ilk geceden hamile kalırmıydınız peki? Hemen çocuk yapmayın denmesinin nedeni bu; bahsettiğiniz yapıda ve karakterde adamdan hamile kalmamak. Mesela iki üç yıl içinde eşinizin karakterinin böyle olduğunu çözseydiniz çocuk yapmazdınız, ki kendinizde ikinci bir çocuk için asla yazdınız. Sen yap çocuğu, adam ilgisizse ha şimdi ha on yıl sonra aynı şey diyenlere hak verirken dönün çocuğunuza bakın. Peşinde koştuğu, birazcık ilgi oyun için baba baba diye ağladığı halde kendisiyle ilgilenmeyen bir babayı hakediyor mu evladınız?Aynen öyle bende aynı fikirdeyim ha hemen ha on sene sonra insanın yapısı ile karakteri arasında bir durum
Elimden gelenin en iyisini yapıyorum her şey onun için zaten evlendiğimde ki duygularım hislerim şuankinden bambaşka şuan olsa tabiki de eşim gibi bir insandan çocuk yapmazdım ama eşiminde bir anı bir anına tutmuyor bazen çok iyiyse bazen çok kötü olabiliyor şuan yaşadığımız durumlarda ki gibi bize yeterince zaman ayırmıyor ilgi sıfır o kadar bunaldım ki kızım biraz daha büyüse çalışmayı tabiki de düşünüyorum şuan çok küçük bana çok düşkünYine başa dönülse, ilk geceden hamile kalırmıydınız peki? Hemen çocuk yapmayın denmesinin nedeni bu; bahsettiğiniz yapıda ve karakterde adamdan hamile kalmamak. Mesela iki üç yıl içinde eşinizin karakterinin böyle olduğunu çözseydiniz çocuk yapmazdınız, ki kendinizde ikinci bir çocuk için asla yazdınız. Sen yap çocuğu, adam ilgisizse ha şimdi ha on yıl sonra aynı şey diyenlere hak verirken dönün çocuğunuza bakın. Peşinde koştuğu, birazcık ilgi oyun için baba baba diye ağladığı halde kendisiyle ilgilenmeyen bir babayı hakediyor mu evladınız?
Hamile kalmak ve çocuk doğurmak değil, o çocuğa layıkıyla ebeveyn olmak önemli. Çocuğu hep tek gezdiriyorum yazıyorsunuz, bu çocuk parkta orada burada babasının elini tutan, babasıyla oyunlar oynayan çocukları fark etmeyecek mi?
Dışarıdan konuşmak kolay diyeceksiniz ama size verilecek tek tavsiye çalışmanız. Aileniz arkanızda durmuyormuş, durmasınlar. Madem bu çocuğu doğurdunuz, bir şekilde ona elinizden gelenin en iyisini vermeniz gerek. Bakıcı mı kreş mi düşünürsünüz size kalmış ama elinize para geçerse kimseye minnet etmezsiniz.
Canım kimsenin inandığı şeyle dalga alay geçmek istemem ama bana inandırıcı gelmiyor o şeyler nedense bilmiyorum yok tuzlu su vsEsra Ezmeci yi takip etsene milletin kocası mum gibi oluyormuş belki seninki de değişirdenemekten bişey kaybetmezsin
Bilmiyorum ben denemedim ama yapanları görünce şaşırmıyor değilim açıkçası sende bir sanşını dene belki evliliğin kurtulur. Sonuçta Ailen arkanda değil ve boşandın diyelim bebekle çalışamazsın bir süredeCanım kimsenin inandığı şeyle dalga alay geçmek istemem ama bana inandırıcı gelmiyor o şeyler nedense bilmiyorum yok tuzlu su vs
Benimde zoruma giden bu zaten bize gelince yorgunum uykum var ama sabaha kadar da telefon elinde film izler oyun oynar telefonda ya ben çocukla hiç oynamıyor demiyorum oynuyor ama taş çatlasın 40 dakika yada bazen daha az oluyor oynarken de diğer yandan bana söyleniyor bana kitledin diye kızımıza öpüp sarılıyor dans ediyorlar şarkı söylüyor oyuncaklarla evcilik felan oynuyor orası ayrı ama demek istediğim tavırları bak bana kitledin ben zaten yorgunum uyut çocuğu vs vs bunları söylemesi yersizevlendiği gibi çocuk yapanlar bana çok garip geliyor nedense. kızanlar olabilir evet biliyorum tercih ama 21 yaşında bir insanın en büyük isteği ömür boyu sorumluluğunu taşıyacağı yeni bir birey olamazmış gibi geliyor.. ne kadar rahatta olsa insan sevgiliyken evliykenki kadar rahat olmaz. biraz maddi gücünü arttırırsın, biraz cinselliğini de yaşarsın, biraz gitmediğin yerlere gidersin, istersen pazar günleri yata yuvarlana geçirirsin, tadına varırsın gibi geliyor. evlilik sadece üç kişilik aile olmak değil ki. siz neredeyse hamilelik dışında hiç iki kişilik aile olmamışsınız. adamın tüm gün evde yatmasından anladığım kadarıyla öyle çok eğlenceli bir hayatınız, haydi mi haydi diyip çıkıp gittiğiniz bir yer yok. tuhaf geliyor.. neyse olan olmuş artık. peki eşiniz bu kadar ilgilenmiyorsa çocuğunuz nasıl bu kadar babacı oluyor.. şahsen 5 yaşındaki kuzenim babası çok geç eve geldiği için babasını sadece eve para getiren mama getiren biri olarak biliyordu 3 yaşında. baba deyince mama diyordu. gelsin diye kapılarda beklemiyordu. orası da ayrı ilginç geldi ama her çocuk farklıdır tabi.
madem sizin işinizi az görüyorsa elinizi bir şeye sürmeyin.. yemeği de gerekirse dışarıdan söylesin. biraz parası biraz keyfi gidince sizin ne iş yaptığınızı görmüş olur. çocuk baba baba diye bacağına yapışınca da ellemeyin. söylenirse söylensin, oralı olmayın. bakalım çocuğa laf geçirebilecek mi.. en çok kızınıza üzüldüm. bir insan kendi evladına niye bunu yapar anlamıyorum.
Zaten ailemden destek görsem şimdiye çoktan dava açmıştım hiçte çekmezdim böyle bakıcam bi deneyiyimBilmiyorum ben denemedim ama yapanları görünce şaşırmıyor değilim açıkçası sende bir sanşını dene belki evliliğin kurtulur. Sonuçta Ailen arkanda değil ve boşandın diyelim bebekle çalışamazsın bir sürede
Öyle filmlerde ki kötü baba karakteri gibi de bir adam değil çocuk bacağına sarılıyor da itiyor git diyor felan öyle bir şey yok oynuyo ilgileniyor ama bana söylene söylene yorgunum uyucam diyorum vs vs öpüp sarılıyor şarkı dans yapıyorlar bir şeyler sorun uyut yorgunum deyip sabaha kadar telefon bakmasıBu adam bu kadar kötüyse çocuğun ona düşkün olmasının imkânı yok.
Ay deliriyorum valla yorumlarını görünce. Bir de alakasız her konuya gelip bunları yazıyor. Deneme tahtası yapmış kendini, acaba hamile kalabiliyor muyum diye deneyip “He tamam oluyormuş” diye aldırıyor. Sinirlerim oynuyor gördükçe.Eeee canikom sen de deneme amaçlı hamile kalmamış mıydın, adam istemeyince kürtaj kliniğinin yolunu tutmuştunO yüzden bence hamilelik işlerine pek yorum yapmasan daha iyi olur sankim
Benim çıldırıyorum deliriyorum sinirden elim ayağım titriyor demem bas bas bağırmamdan anlamıyor musunuz ? Onun dediklerinin tam tersi her şey ona kitleyip yan gelip yatıp sigaralar çaylar yada onu bezdirici hiçbir şey yapmıyorum günahımı alıyorsunuz her şeye susup sineye çeken alttan alan tarafım aslında o bana ağzına gelen küfür hakaret ne varsa söylerken çocuğu kucağıma alıp balkona veya başka odaya geçiyorum çocuk duymasın bilinç altına işlemesin diyeBenimde oğlum babasına çok düşkün evde babam babam diye dönüyor. Ama
eşim çok yoğun çalışmasına rağmen elinden geldiğince ilgileniyor açıkçası benden daha farklı vakit geçiriyor. Evin içinde uçurur, zıplatır, hikayeler anlatır o yüzden babasına çok düşkündür. Aynen babasını kapılarda bekler..
Ama sizin eksik anlattığınız bir durum var bence çocuk durduk yere babaya düşkün olmaz %100 babası sizden daha fazla ilgilenip kısa süreli de olsa kaliteli vakit geçiriyor.
Eşiniz çocuğu bana kilitliyirsun dediğine göre ev hanımı olmanıza rağmen buna kalıbımı basarım adamı bu konuda bezdiriyorsunuz.
Biraz aynaya bakın ne yaptığınızın farkına varın. Yoksa çocuğunuzda, eşinizde sizden uzaklaşacak.
Canım ne ikinci bebeği allah olmayana versin ben daha böyle bir insandan ikinci çocuk yapmamInsanlar para kazanayim derken neleri kurban verdiklerini anlasalar keşke. Çocugunun buyudugunu bile goremeyen insanlar var. Amaç sadece bu dunyada mevcut sureyi tamamlamak. Ne diyelim. Allah anlayiş versin eşine. Ikinci bebek için acele etmeyin. Başka iş bulursa çok iyi olur. Sabah çikip 5-6 gibi donecegi iş.
ben ona da diyorum bitecekse bitsin ben sana bir zorluk çıkartmam diyorum kendisi özür diliyor olmayacak bir daha diye benim ona asla direttiği bir şey de yok aslındaIste kendi aranizda cözemiyorsaniz destek alin. Ortada baba hasreti ceken bir evlat, yalniz birakilan bir kadin ve ann ve muhtemelen sorumluluklarini kaldiramayan bir adam var. Iki taraf da salmak istiyorsa o zaman bari temiz ayrilin da cocuk gergin ortamda büyümesin
Peki bu çocuk babasını kapılarda bekleyecek kadar neden düşkün. Adam hiç mi ilgilenmiyor? Öyle bir anlatiyorsunuz ki çocuğun babayı tanımaması lazım.Benim çıldırıyorum deliriyorum sinirden elim ayağım titriyor demem bas bas bağırmamdan anlamıyor musunuz ? Onun dediklerinin tam tersi her şey ona kitleyip yan gelip yatıp sigaralar çaylar yada onu bezdirici hiçbir şey yapmıyorum günahımı alıyorsunuz her şeye susup sineye çeken alttan alan tarafım aslında o bana ağzına gelen küfür hakaret ne varsa söylerken çocuğu kucağıma alıp balkona veya başka odaya geçiyorum çocuk duymasın bilinç altına işlemesin diye
El kadar bebe kendisini iten istemeyen babaya düşkün, anneye düşkün….Elimden gelenin en iyisini yapıyorum her şey onun için zaten evlendiğimde ki duygularım hislerim şuankinden bambaşka şuan olsa tabiki de eşim gibi bir insandan çocuk yapmazdım ama eşiminde bir anı bir anına tutmuyor bazen çok iyiyse bazen çok kötü olabiliyor şuan yaşadığımız durumlarda ki gibi bize yeterince zaman ayırmıyor ilgi sıfır o kadar bunaldım ki kızım biraz daha büyüse çalışmayı tabiki de düşünüyorum şuan çok küçük bana çok düşkün
ben ona da diyorum bitecekse bitsin ben sana bir zorluk çıkartmam diyorum kendisi özür diliyor olmayacak bir daha diye benim ona asla direttiği bir şey de yok aslında
Öyle filmlerde ki kötü baba karakteri gibi de bir adam değil çocuk bacağına sarılıyor da itiyor git diyor felan öyle bir şey yok oynuyo ilgileniyor ama bana söylene söylene yorgunum uyucam diyorum vs vs öpüp sarılıyor şarkı dans yapıyorlar bir şeyler sorun uyut yorgunum deyip sabaha kadar telefon bakması
Bu iki mesajiniz birbiriyle çelisiyor. Gelen yorumlara göre başka başka söylemleriniz var. Alttaki mesajiniza bakarsak, evet kocaniz gayette filmlerdeki o kötü babalardan.o bana ağzına gelen küfür hakaret ne varsa söylerken çocuğu kucağıma alıp balkona veya başka odaya geçiyorum çocuk duymasın bilinç altına işlemesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?