- 20 Mart 2022
- 77
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi saribaykus11
-
İnşallah kendimi bende böyle avutup duruyorumALLAH ım sabırlar versin umarım durumunuz düzelir ya da huzur ve mutluluğa bir şekilde erişirsiniz
ilk geceden kalmış ya onu dedim.demek ki istese yine ilkinde falan yapacak.
Tahmin ettim ama yazmak istemedim. O zaman kendine 1 saat kota koyacak 12de yatacak beyefendi. Ağır bir işi de yoksa 10 saat uyku yeterde artar bile. İnanin benim eşim 6 hatta bazen daha az saat uykuyla çalışıyor... Allah hepsine kolaylik versinEh yani yok birde yorgunum yorgunum deyip gece 11 de gelir gelmez uyumuyor ki 2 3 e kadar telefonda film izliyor tavla atıyor onlara enerjin var da çocuğa mı yok
Tamam tamam şimşekleri üzerime çekmeyeyim hazır siz sakinlemişkenEeee canikom sen de deneme amaçlı hamile kalmamış mıydın, adam istemeyince kürtaj kliniğinin yolunu tutmuştunO yüzden bence hamilelik işlerine pek yorum yapmasan daha iyi olur sankim
o işten çıksın evde oturup çocuğa baksın sen çalış!ne için kim için çalışıyorum ben bıktım çalışmaktan diyor
O da bir şey mi, 4 sene günde 2 3 saat uykuyla yaşadım ben.Tahmin ettim ama yazmak istemedim. O zaman kendine 1 saat kota koyacak 12de yatacak beyefendi. Ağır bir işi de yoksa 10 saat uyku yeterde artar bile. İnanin benim eşim 6 hatta bazen daha az saat uykuyla çalışıyor... Allah hepsine kolaylik versin
Canım uyutsamda işe gideceği saatte kadar uyuyor adam kızımla biz kalkıyoruz mutfak oturma odası takılıyoruz kızım baba baba diye yatak odasının kapısına vuruyor dayanıyor ben açıyorum kapıyı eşim sesimize kalkınca da uyuyorum görmüyor musun diye bağırıp çağırmaya başlıyor susmadanKocan cok sorumsuz
Gece 11 de gelince bebegi uyut bir kac gun ondan sadece sabahlari ilgilenmesini iste
Soyleyecek elestirecek birsey yok ortada ama iste ustte cikmak ona kolay geliyor o yuzden sana donup gece o bebek niye oturuyor felan diyemez
Canım uyutsamda işe gideceği saatte kadar uyuyor adam kızımla biz kalkıyoruz mutfak oturma odası takılıyoruz kızım baba baba diye yatak odasının kapısına vuruyor dayanıyor ben açıyorum kapıyı eşim sesimize kalkınca da uyuyorum görmüyor musun diye bağırıp çağırmaya başlıyor susmadan
Konuşulmuyor ki tamam tamam diyor gene aynı bitecekse de biter artık zaten umrumda değil bende saldım yaşadıkça göreceğiz
döl yatağıSperm babası
Yeri geliyor onunda uygun olmayan sözleri, davranışları olabiliyor. Ama maalesef çalışıyorum deyip bizden tamamen kopmasına izin veremem. Bu şekilde evli olmanın anlami kalmaz o zaman. Versin nafakasini çocukların ayri yasayalim dimi, sadece eve para getirmekle eş, baba olamaz. Evet bende cok calismasina üzülüyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorumO da bir şey mi, 4 sene günde 2 3 saat uykuyla yaşadım ben.
Hala zor günlerde ki ayda birkaç kere olur, en son geçen hafta oldu, gün atladım 36 saati geçer dakika uyumadığım ama sorsanız çalışmıyorum, çocuk bakıyorum
4 saat uyuyunca adeta süper mario oluyorum nasıl bir şeymiş uyku diye.
Yani diyeceğim o ki, insan sadece karşıdakinin de insan olduğunu anladığında işler kolaylaşır.
Ne güzel siz eşinizin gösterdiği çabanın farkındasınız. Az uyuyarak hayata katılıyor, bunu bahane etmiyor.
Ben 2 yıl önce gittiğimde çift terapisi 550Ücretler ne kadar canım ayıptır sorması ama çok yüksek mi birde ücretsiz var mı sanmıyorum ama sorayım dedim gene de bir bilgin vardır diye
Insanlar para kazanayim derken neleri kurban verdiklerini anlasalar keşke. Çocugunun buyudugunu bile goremeyen insanlar var. Amaç sadece bu dunyada mevcut sureyi tamamlamak. Ne diyelim. Allah anlayiş versin eşine. Ikinci bebek için acele etmeyin. Başka iş bulursa çok iyi olur. Sabah çikip 5-6 gibi donecegi iş.sinirden elim ayağım titriyor beni sinir hastası yaptı adam bir insan bu kadar mı gıcık nefretlik bencil bir insan olabilir eşim işe 2 de gidiyor akşam da 11 de geliyor 2 yaşında da kızımız var babasına çok düşkün evden çıkarken peşine ağlıyor gün içinde sürekli baba baba diyor gece eşim eve geldiğinde yapışıyor bacağına bırakmıyor eşimde yorgunum köpek gibi çalışıyorum uyut çocuğu oyala diyor zaten oyalıyorum çocuğa bakan benim çocuk seni istiyorsa ben ne yapayım bana carlıyor adam yorgunum diye yarım saat oynuyorlar ee kızım bırakmıyor baba baba diye tutturuyor yavrum tuvalete banyoya giriyor çıkana kadar kapısında bekliyor çizgi film felan oyuncak baktırıyorum kandırıp getiriyorum çocuğu şimdi işe gidecek gene kavga ettik çocuk yanındayken bende eşim hazır oynuyorken bi sigara yakıyorum ortalığı topluyorum 2 dakika bi telefon elime alıp bakıyorum neymiş ben ona çocuğu kitleyip keyif yapıyormuşum!!
Bana demediği kalmadı iki dakika da ne yaptığım yemeği temizliği işi hiçbirini beğenmiyormuş evlendiğine benimle çok pişmanmış 3 senedir bıkmış hayattan ne aşk sevgi bir şey kalmamışmış daha bir çocuk bakamıyormuşum ben (nasıl bakamıyorsam doğduğundan beri tek başıma bakıyorum ailemden uzakta oturuyoruz) ya neler neler dedi bana ne yapayım ben ne çıldıracağım yaptığım hiçbir şeyi beğenmeyen sevmeyen adam eleştirip azarlar çocuğumuz baba baba deyip duruyor ben ne diyim küçücük çocuğa baba uyuyacak yorgun dediğimde anlıyor mu el kadar çocuk ne yapayım ben sinirden ağlıyorum ya bir değil iki değil bu ağlayarak yazıyorum ayağımda kızımı sallayıp şimdi reva mı bu bana her şeye sus sus alttan al al bende insanım ya birde ne için kim için çalışıyorum ben bıktım çalışmaktan diyor ne yapalım evlenmeseydi o zaman annemin evine gidince niye hemen koşa koşa gelip alıyor getiriyor eve bizi ?? Delircemmm ..
Size destek sart maalesef cozulmez bu okuzCanım uyutsamda işe gideceği saatte kadar uyuyor adam kızımla biz kalkıyoruz mutfak oturma odası takılıyoruz kızım baba baba diye yatak odasının kapısına vuruyor dayanıyor ben açıyorum kapıyı eşim sesimize kalkınca da uyuyorum görmüyor musun diye bağırıp çağırmaya başlıyor susmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?