• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESIMDEN BOSANIYORUM

Yarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Ne ara mahkemeye gittinizde bugüne gün aldınız ?

Yarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
O öyle söylerken sende p.zev.nksin o zaman deseydin ya onunda zoruna gitseydi

Detay yok hiç
O.. demesi zaten rezalet bişey ama keske biraz ayrıntılınanlatsaydınız

yani daha öncede mahkemeden dönmüştük zaten.En ufak bir şeyde bana aileme küfür ediyor.Artık daha fazla dayanamadım.Kızım var 9 yaşında en cok ona üzülüyorum.Acaba onun için devam etse miydim.

Hep kendimi suçluyorum.Acaba ben farklı davransaydim nasil olurdu diye...
Ne olması gerekiyor mesela ?
Size orospu diyen bir kişiliksizden daha ne bekliyorsunuz ?
Bıçağı şah damarınıza dayamasını mı ?
Neyin pişmanlığı bu ya hu ?

Çocukları bahane olarak görmekten vazgeçin. Adam size"o..." demiş, ötesi yok. Azıcık kendinize saygınız olsun. Bu adamın sonradan değiştiğini de düşünmüyorum. Adamlar ne b.. olduklarının sinyalini evlenmeden önce açık şekilde gösteriyorlar ama bir çok kadın değişir umuduyla evleniyor. Evlendikten sonra da "yuvam" dağılmasın diye her şeylerine katlanıyorlar. Bir erkeğin yuvam dağılmasın dediğini duydunuz mu? Adamlar o kadar rahat ki! Bu rahatlığı da onlara veren maalesef kadınlar.

Çocukları bahane olarak görmekten vazgeçin. Adam size"o..." demiş, ötesi yok. Azıcık kendinize saygınız olsun. Bu adamın sonradan değiştiğini de düşünmüyorum. Adamlar ne b.. olduklarının sinyalini evlenmeden önce açık şekilde gösteriyorlar ama bir çok kadın değişir umuduyla evleniyor. Evlendikten sonra da "yuvam" dağılmasın diye her şeylerine katlanıyorlar. Bir erkeğin yuvam dağılmasın dediğini duydunuz mu? Adamlar o kadar rahat ki! Bu rahatlığı da onlara veren maalesef kadınlar.

Agzınıza saglık nedeni belli bosanınca bi cocuk varsa zaten genelde anne bakıyor üc bes kurus nafakayla haftada bir iki bakıyor cocuklara beyfendiler ondan sonra rahatlarr hic yuvaymıs cocukmus hak getire. Zaten cocuklarına bakılıyor değme keyiflerine sonra gelsin bekar hayatıı .....

Her boşanalıma tamam diyen yarın boşanıyor olsaydı evli çift kalmazdı herhalde. Öyle bir yazmışsınız ki sanki yarın davanız var ancak yarın dilekçe verebilirsiniz ki onu da veremezsiniz yarın Pazar,Pazartesi günü de 15 Temmuz resmi tatil. Önce dava açılacak muhtemelen mahkeme gününü adli tatil sonrasına verirler ancak Eylül ayında davanız görülür. Kızınız için boşanmamayı düşünüyorsanız öyle bir hata yapmayın gerçi eşler çocuğum için adı altında genelde düzenleri bozulmasın diye boşanmazlar. Mutsuz evlilik yürüten anne babadansa ayrı anne baba her zaman daha iyidir

Benim anlamadığım,neyin vicdanını yapıyorsunuz?
Bana o... dedi ama önemli değil,boşanmasam mı acaba diye soruyorsunuz değil mi?
Ben mi yanlış anladım?

çocuğu düşünün ve evlilik terapistine gidin bu ortam normal değil ya düzelmeli ya da ayrılmalı doğrusu bu durumun sürmemesi bence

Topa tutulacam olsun hiç önemli değil,orospu deyince orospu olmuyirsunuz. Ha kabul edilir değil,lakin bosanmslikda değil. Yüzüne bakmayin,surundurun gerekirse. Eğer başka sorunlar yoksa tabi.
Sizce bunu söyleyebilen biriyle tek sorun bu olabilir mi

İnsan karısına nasıl böyle bir şey der aklım almıyor, o zaman sen ne oluyorsun deseydiniz hiç değilse. Ben sizden daha çok sinirlendim sanırım.

Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Ben bu konuda farklı düşünüyorum, boşanılacak şartlar oluşsa bile ekonomik özgürlüğünü ele alıp boşanmalı kadınlar yoksa etrafımdan görüyorum çucuklarını babanneye bırakıp gidiyorlar, bu çok daha vahim bir durum. Ekonomik özgürlüğünüz varsa bir dakika bile beklemeyin boşanın, yoksa önce iş bulun para biriktirin, o süreçte de koca müsvedesi ile muhatap olmayın.

Back
X