kesin bosanmaya karar verirseniz aciklayin. sizlik bir durum yokki onun ayibi.. calismiyorsaniz onsuz yapamaz gibi hissediyor olabilirsiniz. yoksa asik misiniz?
Bende açık saçık şeylere bakarken yakaladım kimisi her erkek bakar diyor kimisi kesinlikle olmaz diyor bende çıkamadım işin içinden ne düşüneceğimi şaşırdım hislerim alt üst hakkımızda hayırlısı
gizli gaylik ya da biseksuellik coooook yaygin tr de. sandigimizdan cok. cocuklu adamlar kadin kiyafeti giyme, kendilerini bir erkege sunma derdinde. ya da bir erkekle beraber olma derdinde..
Ben ona her sıkıntısında yanında olduğum için nice Kadınlar var eşi kısır diye bırakıyor Ben onun herşeyine göğüs germişken onun bana bunu yapması zoruma gidiyor Art niyetim yok onu yazmakta
Ben ona her sıkıntısında yanında olduğum için nice Kadınlar var eşi kısır diye bırakıyor Ben onun herşeyine göğüs germişken onun bana bunu yapması zoruma gidiyor Art niyetim yok onu yazmakta
Cocugunuzun olmaması ikinizin de sıkıntısı ve uzuntusu. Kısır hos durmayan bir kelime.
Art niyetli yazdınız da demedim, sebebini merak ettim konuyla ilgisi yok cunku.
Sevdıgınızı onsuz olamayacağınızı yazmıssınız yukarıda birine, bır iki gune gecer uzuntunuz.