Selam arkadaşlar gecenin bu saatinde canım çok sıkkın ve paylaşabileceğim tek yerde burası. Eşim görümcemle yani ablasıyla uzun zamandır dargın ve görüşmüyoruz açıkçası bende hiç sevmem kendisini ama bu akşam k.validemin kapısında karşılaştık. Bana neden kırıldığımızı söyledi bende, benden kaynaklanan bir sorun olmadığını eşime sormasını söyledim sonra eşim geldi görümcem ona sordu ama eşim hiç birşey demeden arabayı çalıştırdı kadını yolun ortasında bıraktı geldi. Bende söylendim ama bana kızdı. aradan 1 saat falan geçti kapı zili çaldı. Eşim açmadı kapıyı saat akşamın dokuzbuçuğu görümcem yalnız, kapıda hem telden hem kapıdan sürekli çaldırıyor ama eşim hem bana hemde çocuklara açmayın dedi ve bana çok kötü yemin verererk eğer açarsam beni boşayacağını söyledi. üstelik ölmüş anneme küfür etti. Hatta daha ileri giderek beni döveceğin söyledi.Saatlerdir ağlıyorum. Arkadaşlar her ne kadar görümcemi sevmesemde eşimin yaptığı hareket beni şok etti. Üstelik son 2yıldan bu yana eşimle aramda hiç sorun yoktu. Eşimi ikna etmeye çalışmakla hata mı yaptım sizce.
ne olmuşki aralarında eşini bu hale getirecek
ablasının korkunç bir hata yapması gerek
yoksa kardeş kardeşe bunu yapmaz
ne olmuşki aralarında eşini bu hale getirecek
ablasının korkunç bir hata yapması gerek
yoksa kardeş kardeşe bunu yapmaz
Aslında eşim eniştesiyle dargındı sonra görümcem benim ve evliliğimle ilgili konuşmuş bir kaç kez ama ben bile o kadar aldırmadım yani.
Bilmediğiniz şeyler daha vardır...Neyse içinize kurt düşürmek değil de amacım bence sadece seyir halinde olun çok müdahale etmeyin olumlu ya da olmusuz olarak.
eşini ikna ederek iyi yaptın eşin biraz ileri gitmiş daha sonra hatasını anlayacaktır keşke eşinle tartışacağına görümcene mesaj atıp neden kapıyı açamadığını anlatsaydın
Selam arkadaşlar gecenin bu saatinde canım çok sıkkın ve paylaşabileceğim tek yerde burası. Eşim görümcemle yani ablasıyla uzun zamandır dargın ve görüşmüyoruz açıkçası bende hiç sevmem kendisini ama bu akşam k.validemin kapısında karşılaştık. Bana neden kırıldığımızı söyledi bende, benden kaynaklanan bir sorun olmadığını eşime sormasını söyledim sonra eşim geldi görümcem ona sordu ama eşim hiç birşey demeden arabayı çalıştırdı kadını yolun ortasında bıraktı geldi. Bende söylendim ama bana kızdı. aradan 1 saat falan geçti kapı zili çaldı. Eşim açmadı kapıyı saat akşamın dokuzbuçuğu görümcem yalnız, kapıda hem telden hem kapıdan sürekli çaldırıyor ama eşim hem bana hemde çocuklara açmayın dedi ve bana çok kötü yemin verererk eğer açarsam beni boşayacağını söyledi. üstelik ölmüş anneme küfür etti. Hatta daha ileri giderek beni döveceğin söyledi.Saatlerdir ağlıyorum. Arkadaşlar her ne kadar görümcemi sevmesemde eşimin yaptığı hareket beni şok etti. Üstelik son 2yıldan bu yana eşimle aramda hiç sorun yoktu. Eşimi ikna etmeye çalışmakla hata mı yaptım sizce.
canim tabiki de hos degil uzulmussundur kirilmissindir ama ustune alinma derim ben. insanlar ofkelerini en yakinindakilere gosterriyorlar bazen.. ablasiyla kavga etmek ostemedigi kaale almak istemedigi icin huzursuzluk olacagi icin ya da kavga olacagi icin gorusmek istemeyince siz de acarsiniz kapiyi diye birden o ofkeyle size patlamistir.. sakinlesmesini bekleyin ve sakince konusun. dediklerini alttan almayin boyle sozler soylememesi gerektigini dile getirin ama sakince..
konuyu biliyor musunuz peki neden gorusmek istemiyor?
Canım konuyu az çok biliyorum bu görümcem oldum olası beni ve evlilğimiz sindiremedi eşim oldukça yakışıklı bense fiziksel engelliyim her fırsatta bunu dile getirdi. Eşim bir kaç kez ikaz etmiş ama o dinlemedi sonra araya ufak tefek olaylarda girince buda eşime bahane oldu. Aslında benim tavır almam gerekirken ben üzüldüm. Kadın gene bir şekile aramızın bozulmasına vesile oldu.(
Canım konuyu az çok biliyorum bu görümcem oldum olası beni ve evlilğimiz sindiremedi eşim oldukça yakışıklı bense fiziksel engelliyim her fırsatta bunu dile getirdi. Eşim bir kaç kez ikaz etmiş ama o dinlemedi sonra araya ufak tefek olaylarda girince buda eşime bahane oldu. Aslında benim tavır almam gerekirken ben üzüldüm. Kadın gene bir şekile aramızın bozulmasına vesile oldu.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?