Eşimden bunu hiç beklemezdim.

masumum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
2.535
19
158
Diğer
Selam arkadaşlar gecenin bu saatinde canım çok sıkkın ve paylaşabileceğim tek yerde burası. Eşim görümcemle yani ablasıyla uzun zamandır dargın ve görüşmüyoruz açıkçası bende hiç sevmem kendisini ama bu akşam k.validemin kapısında karşılaştık. Bana neden kırıldığımızı söyledi bende, benden kaynaklanan bir sorun olmadığını eşime sormasını söyledim sonra eşim geldi görümcem ona sordu ama eşim hiç birşey demeden arabayı çalıştırdı kadını yolun ortasında bıraktı geldi. Bende söylendim ama bana kızdı. aradan 1 saat falan geçti kapı zili çaldı. Eşim açmadı kapıyı saat akşamın dokuzbuçuğu görümcem yalnız, kapıda hem telden hem kapıdan sürekli çaldırıyor ama eşim hem bana hemde çocuklara açmayın dedi ve bana çok kötü yemin verererk eğer açarsam beni boşayacağını söyledi. üstelik ölmüş anneme küfür etti. Hatta daha ileri giderek beni döveceğin söyledi.Saatlerdir ağlıyorum. Arkadaşlar her ne kadar görümcemi sevmesemde eşimin yaptığı hareket beni şok etti. Üstelik son 2yıldan bu yana eşimle aramda hiç sorun yoktu. Eşimi ikna etmeye çalışmakla hata mı yaptım sizce.

ne olmuşki aralarında eşini bu hale getirecek
ablasının korkunç bir hata yapması gerek
yoksa kardeş kardeşe bunu yapmaz

eşini ikna ederek iyi yaptın eşin biraz ileri gitmiş daha sonra hatasını anlayacaktır keşke eşinle tartışacağına görümcene mesaj atıp neden kapıyı açamadığını anlatsaydın

evet malesef hata yapmışsın görümcene çok üzüldüm. ama eşin barışmak istese zaten barışırdı birdaha bu konuyu açmamalısın bence. konuşmuyorsa elbet geçerli nedeni vardır. ama annene küfür etmesi hiç hoş değil canımı sıktı gece gece... siz olayın şokunu üzerinizden atın... araya girmeyin bence, öyle an olurki et tırnaktan ayrılmaz eşiniz ablasıyla can ciğer kuzu sarması olurda beraber oturup sizi kötülerler. insanoğlu çiğ süt emmiş.

ne olmuşki aralarında eşini bu hale getirecek
ablasının korkunç bir hata yapması gerek
yoksa kardeş kardeşe bunu yapmaz

Aslında eşim eniştesiyle dargındı sonra görümcem benim ve evliliğimle ilgili konuşmuş bir kaç kez ama ben bile o kadar aldırmadım yani.

Aslında eşim eniştesiyle dargındı sonra görümcem benim ve evliliğimle ilgili konuşmuş bir kaç kez ama ben bile o kadar aldırmadım yani.

Bilmediğiniz şeyler daha vardır...Neyse içinize kurt düşürmek değil de amacım bence sadece seyir halinde olun çok müdahale etmeyin olumlu ya da olmusuz olarak.

Haklısınız arkadaşlar belki karışmamalıydım ama oda sonuçta bir bayan akşamın o saatinde kalkmış gelmiş ben kapıyı aç, derdini anlat dedim sadece eşime, görümcemi bilmem ama bunu bana kardeşim yapsa hayatta affetmem herhalde.

Bilmediğiniz şeyler daha vardır...Neyse içinize kurt düşürmek değil de amacım bence sadece seyir halinde olun çok müdahale etmeyin olumlu ya da olmusuz olarak.

kesinlikle katılıyorum, onlar barışır sonra siz kötü olursunuz yorumsuz kalın

ozaman hiç karışma ister barışsın ister küssün
ama süründür biraz konuşma sana çok hakaret etmiş, hatasını anlayıp özür dileyincede
birdaha ne çocuklarımın ne benim huzurumu kaçıracak bir davranış istemiyorum de
kendi ablan kendin bilirsin ama beni yıpratma de bence

canim tabiki de hos degil uzulmussundur kirilmissindir ama ustune alinma derim ben. insanlar ofkelerini en yakinindakilere gosterriyorlar bazen.. ablasiyla kavga etmek ostemedigi kaale almak istemedigi icin huzursuzluk olacagi icin ya da kavga olacagi icin gorusmek istemeyince siz de acarsiniz kapiyi diye birden o ofkeyle size patlamistir.. sakinlesmesini bekleyin ve sakince konusun. dediklerini alttan almayin boyle sozler soylememesi gerektigini dile getirin ama sakince..

konuyu biliyor musunuz peki neden gorusmek istemiyor?

Canım konuyu az çok biliyorum bu görümcem oldum olası beni ve evlilğimiz sindiremedi eşim oldukça yakışıklı bense fiziksel engelliyim her fırsatta bunu dile getirdi. Eşim bir kaç kez ikaz etmiş ama o dinlemedi sonra araya ufak tefek olaylarda girince buda eşime bahane oldu. Aslında benim tavır almam gerekirken ben üzüldüm. Kadın gene bir şekile aramızın bozulmasına vesile oldu. (

canim ne diyeyim boyle dusunenlerin bence beyni engelli...

Allah daha da mutlu mesut etsin sizi. bosverin milleti ki zaten bosvermissiniz. esiniz hakli olarak sert tutum icinde, kirilmayin ona da ne yapsin.. kendinizi dusunun sizin kardesiniz bu sekilde konusmalar yapsaydi esinize karsi , siz nasil ofkelenirdiniz kardesinize..

azicik zaman gecsin sakinlessin esiniz konusur halledersiniz.

Son düzenleme:

Sana kotuluk yapana iyilik yapmaya calisiyorsun ya, gercekten helal olsun arkadasim.
Ama sen iyilik yapicam derken, kendine kotuluk yapmis oluyorsun.
O halde birak konusmazsa konusmazsinlar.
Esinin dediklerine bakma, eger gercekten yapmak isteseydi o an yapardi.
Sinirli olunca, insanin agzindan bilinc altinda olmadan kalp kirici sozler cikabiliyor maalesef...

Allah kulları birbirine layık görüp evlenmeyi nasip etmiş bence görümceni beyninde damar tıkanıklığı var dermişim kabullenmeyi bilmiyo yaw delibozuk

Eşimi ikna etmeye çalışmakla hata mı yaptım sizce demişsin
Hayır bence sen doğru olanı yapmışsın. Görümcenin onca yaptıklarına rağmen sen vicdanlı davranmışsın. Üzerine düşeni yaptığını düşünüyorum bence bundan sonra sessiz kal ve sadece izle. Sonuçta görümcen iyi bi kadın olsa eşin yakışıklı yok sen söylesin böylesin diye sana yüklenmez. Bırak herkes hakettiğini yaşasın. Eşin belli ki çok kızgın, ateşi körükleme ama ortalık sakinleşince de eşine kırgınlığını belli et... Nedemek ya seni döverim bu lafı es geçme dikkat et! Unutma insanın fikri neyse zikride odur, tedbirini önceden al. Herşey düzelir moralini bozma... Allah yardımcın olsun...

sen iyi yada kötü yorum bile yapma haketmiş görümcen...bırak eşin nasıl istiosa öle davransın

Eşinin kendisini bu derece savunmasını isteyen nice kadın vardır eminim.Eşiniz size sahip çıkıyor tersini yapsaydı emin olun zamanla sizi yıpratıp ve çok üzecekti görümcenizin tavırları..Herkes kardeşinin huyunu az-çok bilir.Yani kırılma noktasını...oda şansını çok zorlamasaydı.Karışmayın aralarında halletsinler meselelerini.

karışmasaydınız iyi olurdu ama bende olsam dayanamazdım belki.siz iyi niyetinizi göstermişsiniz,bu çok güzel bir davranış.ama ben eşinizin size söylediği cümlelere takıldım.kapıyı açarsan boşarım,döverim ne demek ya? ve daha kötüsü ölmüş anneye küfür etmek ne oluyor? kardeşine sinirlenmiş hırsını sizden almış ayıp etmiş! zaten siz de kapıyı kırıp açacak değilsiniz ya,doğru düzgün anlatsaymış da anlardınız mutemelen.kusura bakmayın gerçekten sinirlendim,birisine kızıp hırsını başka birinden alan insanlara tahammül edemiyorum.bence bundan sonra hiç karışmayın,bırakın birbirlerini yesinler nasıl olsa barışırlar kardeşler sonuçta.arada kalan ve kırılan siz olmuşsunuz,çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…