Eşimden dayak yedim

acil ayrılmalısın tabiki bu tarz durumlara maruz bırakmayın kendinizi,normalde böyle birşeyi önermem ama nafaka fln ne lazımsa bütün davaları aç,şiddet gördüğünüde ekle,ailesiyle ilgili olan kısımdada onlardanda şikayetçi ol,kimsenin yanına kar kalmasın,iyiki çocuk yokmuş,şimdi acitasyon flnda yapar sakın kanma,ailesi hizmetçi bu da köle arıyor acil kaç onlardan.

Şu an nerdesiniz?
O nerede?
Ev kimin?
Sizin aileniz aynı ilde mi?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Rapor almayı deniycem ve ailemin yanına gideceğim boşanıcam ailem il dşında
Rapor alinca 6 ay suren var dava acmak icin. Gitmene engel olmaz mi? Uzaklastirma da çıkart istersen. Ama gözü satıra giden adama bi engel teşkil etmez daha kotu olabilir. O yuzden raporu cikarip bisey yokmuş gibi davranip gizlice ailenin yanına gidersen ve ordaki karakoldan raporunla cikartirsan daha iyi olur. Oraya gelip sana zarar veremez en azindan olasi bi durumda.

Canını seviyorsan kaç kurtar kendini. Bugün o satırı eline almamış, yarın alabilir. Ailenin yanına git ve ordan uzaklaştırma al, boşanma davanı da hemen aç

Eğitimli bir gencin düştüğü bu duruma üzüldüm.Ailenizi neden haberdar etmediniz hemen veya hala.Gelip te bu anaya babaya eşe haddini bildirseydi keşke.Ben kızımı sizlere gelsin evinizi temizlesin yemek yapsın vb diye okutmadım diyecekti.
Siz de okumuşsunuz madem hemen iş bulup o adamdan ayrılacaksınız.Bunlar eğitimli olduğunuz için daha sizi çok ezerler böyle adam yerine koymazlar.
Siz önce kendinizi saydıracaktınız.Dediğim gibi bu adamdan koca olmaz genel olarak baktığınızda.Bitirin kendi ve aileniz için.İş bulun nerede olursa çalışmaya başlayın.
Bakın bugün burada iki çocuklu genç bir annenin paylaşımı vardı.12 senelik evliliğinde çalışmış ve atanmış işe yaramaz eşide postalamış hemen.Siz de dik durun eğitiminizin hakkını verin lütfen.

Kendi birey olamamış biriyle devam etmenin bı anlamı yok zaten çok bile dayanmissin. Kendilerine hizmetci arıyorlardı heralde istedikleri olmadı. Kendilerini daha dusuk gördükleri için senin eğitim durumunu eleştirip üzerine iş yükü bindirmeye çalışmışlar.

6 sene çocuk yapmamasi nedir yani eşlerin ortak kararı olmalı kendi başına nasıl bu karari almış. 45 yaşında çocuk yapıyor olabilir insanlar ama herkesin oluyor mu acaba biyolojik yaş ilerleyince geri getiriliyormuymus? Arkana bakmadan kaç kurtar kendini utanmadan bide şiddet uyguluyor hangi hakla bunu yapıyor saygısız bencil.

Nedense kaçarak evlenmişsin gibi hissediyorum konu sahibi.
Ve ailenin kesinlikle olmaz dediği bir insanla evlendiğine emin gibiyim.
Bosanacagini da düşünmüyorum sanki çare arar gibisin bu adam telafisi olmayan iğrenç bir suç işlemiş kardeşim barismayi düşünme seni öldürür bu yaratık.
Yargilamiyorum ama o hayvanoglu hayvan tekmeyi attığı an karşı tekmeyle camdan aşağı atmak lazım böylelerini,hala başlık açıp ne yapmalıyım diye sorman çok ilginç kaç git ailen kabul etmiyorsa da izini kaybettir dava aç avukatların muhatap olsun o yaratık ve yaratığın ailesiyle insan bile denemez onlara

Aklını başına al devlet hastanesine git darp
Raporu al raporla polise git polisle eve gör o hayvan herifi hem uzaklaştırma ile hemde nezarete sok o seni doverken utanmamis sen bunları yaparken hiç utanma

Yani basta size denk olamayan biriyle evlenmeseydiniz keske cekilecek dert degil kesinlikle rapor alin ve ayrilin surunsun ondan sonra sakin yapvarir falan kanmayin

Bu kadar cehalete çocuk istememeleri ilginç doğrusu.genelde bu tipler çoluğun çocuğun hayatını da karartmayı tercih eder.

Yıllarca ailesinin hamallığını yapmış şimdi de size hamallığını yaptırma derdinde eşiniz. Karısını dövmekle erkeklik olmuyor gücü yetiyorsa ailesine hesap sorsun.

Çocuğunuz da yok madem kurtulmanız daha kolay, boşandıktan sonra herhangi bir bağınız kalmayacak bu insan müsveddesi ile.

Aşkım kimse senden önemli değil boşver eşin utansın yaptığından sen niye utanıyorsun ki sen onun deneme tahtası değilsin bunu unutma umarım en doğru karar ayrılmak olur dikkat et kendine sevgiyle …

Bu kadar cehalete çocuk istememeleri ilginç doğrusu.genelde bu tipler çoluğun çocuğun hayatını da karartmayı tercih eder.
Hiç çocuk isterler mi, çocuk demek maddi külfet demek. Oğullarının parasını yemek varken maaşa ortak çıkmalarını isterler mi hiç. Zaten konu sahibine de çalışması konusunda baskı yapıyorlarmış demek ki yedikleri para yetmiyor daha fazla yeme derdindeler

Rapor almayı deniycem ve ailemin yanına gideceğim boşanıcam ailem il dşında

Benim kırığım ve tendon zedelenmesi vardı, olay günü çok hafif bir şişlik vardı, hiç iz yoktu. Tabi iki gün sonra mosmor oldu orası.

Doktorlar iz aramaz bir dokunmayla hemen anlıyorlar, mutlaka gidin.

Ailenizin yanına gitmeniz çok iyi olur, önce güvenlik.
Boşanın, pişmanım derse de sakın inanmayın, dönerseniz bin beterini yapacak.

Kurtul bu dağ ayısı ve vampir ailesinden. Ömrünü yerler, bitince niye bitti diye bi daha döverler. Git ailenin evine, kendi ananın babanın lafını ye bunların eziyetini çekme. İz bırakmadan vurma olayına da aldanma, git muayeneni ol, doktor anlar sana vurulup vurulmadığını. Vakit geçirmeden git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…