acil ayrılmalısın tabiki bu tarz durumlara maruz bırakmayın kendinizi,normalde böyle birşeyi önermem ama nafaka fln ne lazımsa bütün davaları aç,şiddet gördüğünüde ekle,ailesiyle ilgili olan kısımdada onlardanda şikayetçi ol,kimsenin yanına kar kalmasın,iyiki çocuk yokmuş,şimdi acitasyon flnda yapar sakın kanma,ailesi hizmetçi bu da köle arıyor acil kaç onlardan.Kızlar maalesef ki utanarak söylüyorum kendimi çok özgüvensiz ve aşağılık hissediyorum. Şuanda ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynim durmuş gibi. Eşim olacak kişi ailesine hizmette bulunmuyorum diye içinde biriktiriyor ve bugün olanlar oldu. Kendisini okutmamışlar zamanında ama kardeşini üniversiteye yolluyorlar şehir dışına .orda yapamayacağını anlayıp dersleri zormuş birkaç ay sonra bıraktı okulu . Birdahaki sene tekrar başka üniversiteye yazdırdılar .Bir işte çalışmıyor bu arada erkek kardeşi. Her gün dışarıdan yemek yiyor ailesinin parasını çarçur ediyor . Ben çalışmam sevmiyorum diyor üniversiteye de ortam için gidiyorum sırf diyor .Ama eşimi ailesi küçük yaşta işe vermişler bunların acısı şuan benden çıkıyor . Kendisi okuyamamış önceden çünkü hep ailesinin banka borçlarını ödemek zorunda kalmış . Eşim denecek kişi Kendisi anlatırdı ailemin borcunu ödemekten param kalmadığı için çoğu zaman işyerinden eve yürüyerek dönerdim otobüse binemezdim neler çektim ben diye. Ailesine karşı hiç sesi çıkmaz onlar ne derlerse onu yapar. Şimdide Ailesi ,benim evlerine gidip iş yapmamı yemek yapmamı söylüyormuş. Bir arada çocuk yapmayın çalışın ev alın sakın çocuk falan yok diyorlardı. Eşim o yüzden hiç çocuk istemiyor.6 senedir evliyim . Çocuk istediğimi yaşımızın geçtiğini söylediğimde millet 45 yaşında yapıyor diyor .yaşımız geçmez her zaman olur çocuk diyor.Ben üniversite mezunuyum. Aramızda eğitim farkı olmasına rağmen sorun etmemiştim ama ailesi hiç beni beğenmez neden daha fazla okumamışım onu söyleyip dururlardı yüzüme.Ne beni saydırabildi ailesinde ne de kendini zaten .beni tekme atarak dövdü bugün dolu çünkü . Ben gidip ailesinin yemeğini yapmıyorum çünkü .istedikleri gibi bir gelin değilim . Kavga burdan çıktı. Onlara yapamadığını içinde biriktirip benden çıkarıyor . Kesinlikle ayrılıcam
Hala o evde misin ?Zaten o tekmeyi atarken bir gözü de bulaşıklığın içindeki yıkanmış satırdaydı gitti geldi kaç kere ama eline almadı o potansiyeli gördüm
Rapor almayı deniycem ve ailemin yanına gideceğim boşanıcam ailem il dşındaŞu an nerdesiniz?
O nerede?
Ev kimin?
Sizin aileniz aynı ilde mi?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Rapor alinca 6 ay suren var dava acmak icin. Gitmene engel olmaz mi? Uzaklastirma da çıkart istersen. Ama gözü satıra giden adama bi engel teşkil etmez daha kotu olabilir. O yuzden raporu cikarip bisey yokmuş gibi davranip gizlice ailenin yanına gidersen ve ordaki karakoldan raporunla cikartirsan daha iyi olur. Oraya gelip sana zarar veremez en azindan olasi bi durumda.Rapor almayı deniycem ve ailemin yanına gideceğim boşanıcam ailem il dşında
Yok artıkZaten o tekmeyi atarken bir gözü de bulaşıklığın içindeki yıkanmış satırdaydı gitti geldi kaç kere ama eline almadı o potansiyeli gördüm
Eğitimli bir gencin düştüğü bu duruma üzüldüm.Ailenizi neden haberdar etmediniz hemen veya hala.Gelip te bu anaya babaya eşe haddini bildirseydi keşke.Ben kızımı sizlere gelsin evinizi temizlesin yemek yapsın vb diye okutmadım diyecekti.Kızlar maalesef ki utanarak söylüyorum kendimi çok özgüvensiz ve aşağılık hissediyorum. Şuanda ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynim durmuş gibi. Eşim olacak kişi ailesine hizmette bulunmuyorum diye içinde biriktiriyor ve bugün olanlar oldu. Kendisini okutmamışlar zamanında ama kardeşini üniversiteye yolluyorlar şehir dışına .orda yapamayacağını anlayıp dersleri zormuş birkaç ay sonra bıraktı okulu . Birdahaki sene tekrar başka üniversiteye yazdırdılar .Bir işte çalışmıyor bu arada erkek kardeşi. Her gün dışarıdan yemek yiyor ailesinin parasını çarçur ediyor . Ben çalışmam sevmiyorum diyor üniversiteye de ortam için gidiyorum sırf diyor .Ama eşimi ailesi küçük yaşta işe vermişler bunların acısı şuan benden çıkıyor . Kendisi okuyamamış önceden çünkü hep ailesinin banka borçlarını ödemek zorunda kalmış . Eşim denecek kişi Kendisi anlatırdı ailemin borcunu ödemekten param kalmadığı için çoğu zaman işyerinden eve yürüyerek dönerdim otobüse binemezdim neler çektim ben diye. Ailesine karşı hiç sesi çıkmaz onlar ne derlerse onu yapar. Şimdide Ailesi ,benim evlerine gidip iş yapmamı yemek yapmamı söylüyormuş. Bir arada çocuk yapmayın çalışın ev alın sakın çocuk falan yok diyorlardı. Eşim o yüzden hiç çocuk istemiyor.6 senedir evliyim . Çocuk istediğimi yaşımızın geçtiğini söylediğimde millet 45 yaşında yapıyor diyor .yaşımız geçmez her zaman olur çocuk diyor.Ben üniversite mezunuyum. Aramızda eğitim farkı olmasına rağmen sorun etmemiştim ama ailesi hiç beni beğenmez neden daha fazla okumamışım onu söyleyip dururlardı yüzüme.Ne beni saydırabildi ailesinde ne de kendini zaten .beni tekme atarak dövdü bugün dolu çünkü . Ben gidip ailesinin yemeğini yapmıyorum çünkü .istedikleri gibi bir gelin değilim . Kavga burdan çıktı. Onlara yapamadığını içinde biriktirip benden çıkarıyor . Kesinlikle ayrılıcam
Kendi birey olamamış biriyle devam etmenin bı anlamı yok zaten çok bile dayanmissin. Kendilerine hizmetci arıyorlardı heralde istedikleri olmadı. Kendilerini daha dusuk gördükleri için senin eğitim durumunu eleştirip üzerine iş yükü bindirmeye çalışmışlar.Kızlar maalesef ki utanarak söylüyorum kendimi çok özgüvensiz ve aşağılık hissediyorum. Şuanda ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynim durmuş gibi. Eşim olacak kişi ailesine hizmette bulunmuyorum diye içinde biriktiriyor ve bugün olanlar oldu. Kendisini okutmamışlar zamanında ama kardeşini üniversiteye yolluyorlar şehir dışına .orda yapamayacağını anlayıp dersleri zormuş birkaç ay sonra bıraktı okulu . Birdahaki sene tekrar başka üniversiteye yazdırdılar .Bir işte çalışmıyor bu arada erkek kardeşi. Her gün dışarıdan yemek yiyor ailesinin parasını çarçur ediyor . Ben çalışmam sevmiyorum diyor üniversiteye de ortam için gidiyorum sırf diyor .Ama eşimi ailesi küçük yaşta işe vermişler bunların acısı şuan benden çıkıyor . Kendisi okuyamamış önceden çünkü hep ailesinin banka borçlarını ödemek zorunda kalmış . Eşim denecek kişi Kendisi anlatırdı ailemin borcunu ödemekten param kalmadığı için çoğu zaman işyerinden eve yürüyerek dönerdim otobüse binemezdim neler çektim ben diye. Ailesine karşı hiç sesi çıkmaz onlar ne derlerse onu yapar. Şimdide Ailesi ,benim evlerine gidip iş yapmamı yemek yapmamı söylüyormuş. Bir arada çocuk yapmayın çalışın ev alın sakın çocuk falan yok diyorlardı. Eşim o yüzden hiç çocuk istemiyor.6 senedir evliyim . Çocuk istediğimi yaşımızın geçtiğini söylediğimde millet 45 yaşında yapıyor diyor .yaşımız geçmez her zaman olur çocuk diyor.Ben üniversite mezunuyum. Aramızda eğitim farkı olmasına rağmen sorun etmemiştim ama ailesi hiç beni beğenmez neden daha fazla okumamışım onu söyleyip dururlardı yüzüme.Ne beni saydırabildi ailesinde ne de kendini zaten .beni tekme atarak dövdü bugün dolu çünkü . Ben gidip ailesinin yemeğini yapmıyorum çünkü .istedikleri gibi bir gelin değilim . Kavga burdan çıktı. Onlara yapamadığını içinde biriktirip benden çıkarıyor . Kesinlikle ayrılıcam
Bu kadar cehalete çocuk istememeleri ilginç doğrusu.genelde bu tipler çoluğun çocuğun hayatını da karartmayı tercih eder.Kızlar maalesef ki utanarak söylüyorum kendimi çok özgüvensiz ve aşağılık hissediyorum. Şuanda ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynim durmuş gibi. Eşim olacak kişi ailesine hizmette bulunmuyorum diye içinde biriktiriyor ve bugün olanlar oldu. Kendisini okutmamışlar zamanında ama kardeşini üniversiteye yolluyorlar şehir dışına .orda yapamayacağını anlayıp dersleri zormuş birkaç ay sonra bıraktı okulu . Birdahaki sene tekrar başka üniversiteye yazdırdılar .Bir işte çalışmıyor bu arada erkek kardeşi. Her gün dışarıdan yemek yiyor ailesinin parasını çarçur ediyor . Ben çalışmam sevmiyorum diyor üniversiteye de ortam için gidiyorum sırf diyor .Ama eşimi ailesi küçük yaşta işe vermişler bunların acısı şuan benden çıkıyor . Kendisi okuyamamış önceden çünkü hep ailesinin banka borçlarını ödemek zorunda kalmış . Eşim denecek kişi Kendisi anlatırdı ailemin borcunu ödemekten param kalmadığı için çoğu zaman işyerinden eve yürüyerek dönerdim otobüse binemezdim neler çektim ben diye. Ailesine karşı hiç sesi çıkmaz onlar ne derlerse onu yapar. Şimdide Ailesi ,benim evlerine gidip iş yapmamı yemek yapmamı söylüyormuş. Bir arada çocuk yapmayın çalışın ev alın sakın çocuk falan yok diyorlardı. Eşim o yüzden hiç çocuk istemiyor.6 senedir evliyim . Çocuk istediğimi yaşımızın geçtiğini söylediğimde millet 45 yaşında yapıyor diyor .yaşımız geçmez her zaman olur çocuk diyor.Ben üniversite mezunuyum. Aramızda eğitim farkı olmasına rağmen sorun etmemiştim ama ailesi hiç beni beğenmez neden daha fazla okumamışım onu söyleyip dururlardı yüzüme.Ne beni saydırabildi ailesinde ne de kendini zaten .beni tekme atarak dövdü bugün dolu çünkü . Ben gidip ailesinin yemeğini yapmıyorum çünkü .istedikleri gibi bir gelin değilim . Kavga burdan çıktı. Onlara yapamadığını içinde biriktirip benden çıkarıyor . Kesinlikle ayrılıcam
Aşkım kimse senden önemli değil boşver eşin utansın yaptığından sen niye utanıyorsun ki sen onun deneme tahtası değilsin bunu unutma umarım en doğru karar ayrılmak olur dikkat et kendine sevgiyle …Kızlar maalesef ki utanarak söylüyorum kendimi çok özgüvensiz ve aşağılık hissediyorum. Şuanda ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynim durmuş gibi. Eşim olacak kişi ailesine hizmette bulunmuyorum diye içinde biriktiriyor ve bugün olanlar oldu. Kendisini okutmamışlar zamanında ama kardeşini üniversiteye yolluyorlar şehir dışına .orda yapamayacağını anlayıp dersleri zormuş birkaç ay sonra bıraktı okulu . Birdahaki sene tekrar başka üniversiteye yazdırdılar .Bir işte çalışmıyor bu arada erkek kardeşi. Her gün dışarıdan yemek yiyor ailesinin parasını çarçur ediyor . Ben çalışmam sevmiyorum diyor üniversiteye de ortam için gidiyorum sırf diyor .Ama eşimi ailesi küçük yaşta işe vermişler bunların acısı şuan benden çıkıyor . Kendisi okuyamamış önceden çünkü hep ailesinin banka borçlarını ödemek zorunda kalmış . Eşim denecek kişi Kendisi anlatırdı ailemin borcunu ödemekten param kalmadığı için çoğu zaman işyerinden eve yürüyerek dönerdim otobüse binemezdim neler çektim ben diye. Ailesine karşı hiç sesi çıkmaz onlar ne derlerse onu yapar. Şimdide Ailesi ,benim evlerine gidip iş yapmamı yemek yapmamı söylüyormuş. Bir arada çocuk yapmayın çalışın ev alın sakın çocuk falan yok diyorlardı. Eşim o yüzden hiç çocuk istemiyor.6 senedir evliyim . Çocuk istediğimi yaşımızın geçtiğini söylediğimde millet 45 yaşında yapıyor diyor .yaşımız geçmez her zaman olur çocuk diyor.Ben üniversite mezunuyum. Aramızda eğitim farkı olmasına rağmen sorun etmemiştim ama ailesi hiç beni beğenmez neden daha fazla okumamışım onu söyleyip dururlardı yüzüme.Ne beni saydırabildi ailesinde ne de kendini zaten .beni tekme atarak dövdü bugün dolu çünkü . Ben gidip ailesinin yemeğini yapmıyorum çünkü .istedikleri gibi bir gelin değilim . Kavga burdan çıktı. Onlara yapamadığını içinde biriktirip benden çıkarıyor . Kesinlikle ayrılıcam
Hiç çocuk isterler mi, çocuk demek maddi külfet demek. Oğullarının parasını yemek varken maaşa ortak çıkmalarını isterler mi hiç. Zaten konu sahibine de çalışması konusunda baskı yapıyorlarmış demek ki yedikleri para yetmiyor daha fazla yeme derdindelerBu kadar cehalete çocuk istememeleri ilginç doğrusu.genelde bu tipler çoluğun çocuğun hayatını da karartmayı tercih eder.
Rapor almayı deniycem ve ailemin yanına gideceğim boşanıcam ailem il dşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?