Eşimden dayak yedim

Anneniz babqnız sizi üç kuruşluk bir adam dövsün el alemehizmetçilik yapasınız diye mi doğurdu büyüttü okuttu
Kendinize saygınız için yanına bırakmayın lütfen

Bende tüm üyelerin dediyi gibi önce darp raporu acilen alin sonra bosani dicem.

Sizin anneniz sizi baskalari hizmetci olarak kullansin diyeri tekmeleyip dövsün diye büyütmedi. Sakin gitmeyin temizlik yapmaya kv denize. Az yesinlerde kendilerine birilerini tutsunlar ev islerini yaptiricak.
Bosanin ve bosanincada kv denizin size söylediyi lafi siz ona söyleyin. Keske oglunu okutsaydin bir üni. Bitirseydi belki biraz adam olurdu diyin.

Annesi izin versin yapar çocuğu. Böyle bir embesile 6yil çok bile katlanmissin üzerine yetmemiş şiddet görmüşsün. Hayatıni daha fazla zehir etme

Az yesinlerde kendilerine hizmetçi tutsunlar ne biçim insanlar var ya hala eski kafa
Eşine de ne desek az kötü şeyler yaşamış ama bunun sebebi siz değil ailesi gidip ruhsal tedavi olsaydı
Umarım kararından vazgeçmezsin yolun açık olsun

İz yok şuanlık rapor verirlermi acaba düşündüm bunu ama tereddütte kaldım
Eğer tekme attıysa iz yoksa bile bi iki gune morluk eziklik falan çıkıyor ya da direkt vurduğu yerleri gostererek acıdığını belirtin yardımcı oluyorlar. Allah yolunuzu açık etsin yardımcınız olsun

deliye bak, aşağılık kompleksini eşinden çıkartıyor aklınca. böyle erkekleri maalesef biliyorum, ezik büyüyünce hayatlarında birini arıyorlar o ezikliklerini çıkartmak için. hiç düşünmeden ayrılmanızı öneriririm

Öncelikle merhaba diyorum az önce üye oldum. Ve üzülerek okudum okuduğum ilk mesajda buydu. Ben 2 evlilik yaptim ve 2. Evliliğinde benzerini yasadim. Kısa ve öz esinizde aileside tam bir narsist.bu mesajı denemek için yolluyorum henüz platformu çözemedim cunku

Gerçekten gittiniz mi yoksa burada sizin adınıza üzülenleri rahatlatmak için mi yazdınız. Olay çıkarmadı mı giderken ? Kısaca ailemdeyim yazmışsınız.
Annemler öğrenince geldiler zaten hemen .eski kafada oldukları için açıkçası böylesine destek beklemiyordum ben annem kesinlikle ayrılmamı söylüyor .bu arada olay çıkarmadı ailemden çekindi hatta mahçup oldu. Yani öyle olay çıkaracak biri değil başkalarının yanında çekinir baş başkayken Aslan oluyor . Ailemde kesinlikle senelerimi boşuna harcamamam fikrinde çok güzel destek oldular

Merhaba hoşgeldiniz teşekkür ederim desteğinize

Kadının degerini kıymeti bilmeyen cahil kişilerle hiç muhattap olupta kenide özellıkle sen hakaret etme benliğini ve kişiliğini ezdirme buna ne kadar müsade edersen inan daha fazlasını yapacaklar şiddetin affı yoktur esin seni sevse zaten kesinlikle bunu yapmazdı bence tavrını koyup kararlı bir şekilde yoluna tek başına devam et başın dik bir şekilde kardeşim allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Net boşanırdım tam bi şerefsizmiş

Şiddet varken iyi bir evlilik geçirme ihtimaliniz sıfıra yakın Kendinize temiz sayfa açarak yolunuza devam edebilirsiniz Hayat sizin karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…