Eşimden dayak yedim

Canım üniv mezunusun, çocuğun yok… belki de dayanmana gerek yoktur. Çocuk yapmak istemeni anlıyorum ama eşin iyi bir baba olabilecek mi? Bir kadına el kaldıran adamı baba olarak görmek istemiyorum ben mesela.
Ayrıca sen kimseye hizmet etmek zorunda değilsin. Bilmiyorum eşin ev işi vs yapıyor muydu ama hal ettiğin, senin ayağına hizmet gelmesi, eşinin sana güzel yemekler yapması. Senin de ona tabi ama ailelere değil. Bunlar sana çok ütopik geliyorsa, en azından sana dayak atmayabilirdi.
Genelde bir kere vurma olayı geldi mi devamı da gelir. Emin ol seslerin dahi yükselmediği, birbirinin gözlerinin içine bakan eşlerle evlilikler var. Sana da bundan dilerim, en iyi ihtimalle bir evlilik terapisine gidin ama barışcaksanızda.

Ya cocukta yokmus ne guzel neden cekiyorsunki bu cileyi.don annenlerin yanina ver dilekceyi kurtul.cocuk olmamasi avantaj.kendi kaba ailesi hizmetcilik bekler.bu ne ya.

Şikayetci olun yine dövmeye devam eder suç duyurusunda bulunun

Ay ıns ayrılmıssınızdır
Allahın okuzu,delı oluyorum su tıplere.Kımsın sen köpek dıye tavayla dalarım valla ona,gorur tekmelemek neymıs.

Umarım bir daha hiç donmezsin ona. Kendi ayakları üstünde duracak bir kadınsın. Kimsenin sana böyle davranmasına izin verme.

Zaten bu tipler
Ailesine ses çıkaramaz onlara olan hıncını eşinden çocuğundan çıkarırlar
Zayıf karakterlilerdir.
Umarım asla affedip barışma hatasını yapmazsınız

Ezik adamdan uzak durmak lazım. Dışarda herkese kendini kullandırır evde bütün hıncını karısından çıkarır. Ayrılmanıza çok sevindim.

Daha iyiyim derken açmadınız mı boşanma davası?siz canınızı sokakta mı buldunuz.bugün tekme yarın ağzın burnun kan içinde hastanelik eder bu manyak adam.anlattıklarından bu potansiyel var bu adamda.

Lütfen ben ne yaparım ederm diye düşünmeden hastaneye gidin ve darp raporu alın. Zaten üniversite mezunuymuşsunuz yani kendi ayaklarının üzerinde durabilecek güçlü ve eğitimli bir bireysiniz. Bir kere kabullenip susar ve başkalrının baskısıyla bile olsa affederseniz bir dahaki dayak yiyişinize davetiye çıkartmış olursunuz. Hiçbir kadın şiddet karşısında susmamalı ve kendisine bunu reva görüp katlanmamalı.

Ayrıca bugün aileme hizmet etmedin diyerek sizi döven bir adamı affederseniz, yarın çamaşır-bulaşık yıkamadın diye bu adam sizin canınıza kıyabilir de. Bunu nasıl bir psikolojide olduğunuzu bilmeyerek yazıyorum çok özür de dileeim lakin hastalıklı her şeyden kurtulunmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…