Eşimden paramı saklamalımıyım

siz şimdi hiçbirşey yapmadan oturun
çocuguma kardeş yap dediğiniz zaman benımde size verilecek cevabım hazır dersin ,
terbiyesiz insanlar ,

ayrıca bak hamileliğinin son 3 ayına girmişsin. en güzel dönemdesin. bu konulara takılıp kendini doldurma lütfen..mide bulantıları, testler vs gibi stresli dönemler geçmiş, şuan en mutlu olacağın, göbeğini hoplata hoplata gezeceğin en keyifli dönemlerdesin, neden çula çaputa kafayı takıp huzurunu kaçırıyorsun..tadını çıkar bu zamanların. zira yerinde olmak isteyen binlerce kadın var (Allah kimseye aratmasın, isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallah) tadını çıkar hayatın, gelen bebiş aç da kalmaz, açıkta da kalmaz....

4 yıllık evliliğin boyunca çocuk özlemi için bizde yandık tutuştuk tüp bebek olcaktı Allah bize bir mucize verdi Allah herkese nasip etsin inş zor dönemlerim oldu. Son 2.ayımı tabiki bende güzel değerlendirmek hevesle alınan cicilerle geçirmek istiyorum.

Kesinlikle böyle bir tutum ve tavır içinde olan aileden birikiminizi saklamalisiniz...Nihayetinde onlarin da çocuğu ve torunu...Bir zahmet pamuk eller cebe...Paranızı belli etmeyin ...Ne olur ne olmaz...

saklaaa kimseyede söyleme babamdan kaldı kötü gün için saklıyorum dersin eşine sıkışınca sana veririm zaten dersin ama bilirsen rehavet çökmesin nasılsa nakit var diyip nolursa olsun dersin sakın nakitine dokunma nasıl zamanlar gelir bilinmez sana teminat olsun

Bence kenarda dursun o aileye fazla çünkü eğer bizim buradaki gibiyse eve gelen yakınlar aaa bak ne güzel şeyler almışlar diyecek onları poh pohlayacak

Cogu arkadas gibi bende parani saklamandan yanayim, senin parana guvenmeleri cok sacma bunu onlara hissettirmelisin,kosedeki 3 kurus param evladimin egitimi,oncelikli masraflari icin bu parayi herkes unutsun diyebilirsin, yaptiklari cok ayip, oncelikle esinle sonra ailesiyle bunu konusun, belki hevesin kalicak oda yapamicaksin ama onlara bunu anlatmanin yoluda bu bence, yetim kizin parasina goz dikmek degilde nedir bu...

Benim eşimin ailesi de bebeğime sadece 100 lira harçlık verdi. Kendileri beğenip hiç bişey almadılar. Aramızda bir sorun da Yok anlamıyorum insan hiç mi heveslenmez. Eltime de yapmamışlar durumları da çok iyi. Benim annem hiç durumu olmadığı halde nerdeyse bütün kıyafetlerini aldı. Odasını, arabasını vs biz kendimiz yaptık. Burda mesele para değil aslında torunlarına heves edip bir iğneyi bile çok görmeleri.

Eşline zaten birirkimim var demen hata.Param bitti de babası değil mi biraz da onlar alsın.Herşeye rağmen paranı sakla canım. İlerde pişman olursun. Ayşenin pusetinden fatmanın anne yanından bize ne ? Herkesin ilki kendine özel.

Herkesin ilki kendine özel dediğiniz de tarlada doğurdu millet oluyor ne gerek vara oluyor. Görümcem var 1 tane çok iyidir ama bu ara oda nedense ne gerek varcılardan oturduğum şehirde epey lüks olan bir mağazadan gidip onun kayın pederi bütün ihtiyacını almış zamanında ama dillerinde anlatamm 3 tana çocuğu var diğerlerine hep başkasınınkini kullandım diyor. Bide maddi durumları çok iyi.2ci falan olsa bende kullanırım ne var ki

Son düzenleme:
Eşini kaybetmiş ablam var 2 yetimiyle ondan bile ben hani çocukların zırkından kısamasın diye istemezken çeyiz düzmüş teyzeyim diye özenci den karnıma düştüğünden beri kendi soy ismini alcak babaanneerden tık yok

ay o azıcık birikiminize el uzattırmayın lütfen, hazıra dağ mı dayanır bitti maalesef diyin. odası için de acele etmeyin, 1-2 yıl sonra olsa da çok bi kayıp değil.

Bence kesinlikle saklayın paranızı .
Oda çok maliyetli değil bildiğim kadarıyla orta karar maaşı varsa eşinizin oda alabilir taksitle falan

Bence o parayı bir köşenize ayırın. Onlar 3 biliyorsa 1 deyin. içinizde kalmasin diye parayı tüketmeyin. Gerekirse bir park yatak alın geçin. Bu benim fikrim.

Evlilikte senin benim olur.

evet gizlilik de olur.

Koca kişisi altın suyuna batırılmış bile olsa yinede para saklanmalı.

insanız yarın neler getirir hiç bilinmez.

bugün pek sevgili olan eş yarın düşmen kesilebiliyor. neler görüyoruz.

aklın varsa 1 kuruş koklatmazsın. o parayı hepiniz unutun bence

Hukukta bile miras yoluyla gelen para eşler arası paylaşıma dahil değildir. Paranızı döviz altın bir yatırım aracına bağlayıp kendinize dair zor durumlar için şaklayın. Bebek odası olmasa da olur annelik hevesleri için tüketmeyin paranızı eşiniz bebek için gerekenleri almıyorsa başına kakarsınız

Böyle bir adama çocuk yapsam önce kendimden tiksinirim sanırım.
Böyle bir erkekten ne koca olur nede baba.
Üç kuruşa bel bağlayan insandan hayır gelmez,bence gelecek planınızı ona göre yapın.
Çocuk odası vs almayın,hiç bişey almayın ki o paranın onlara kalan bir miras olmadığını anlasınlar.
Kendi soyları geliyor,yaprıklarına bak.
İnsanlar en yakınlarını düğün,ölüm ve zor günlerde tanır ve gerçek yüzlerini görürler.
Size tavsiyemde gözünüzü açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…