Bu cocugun bir de babası olduguna göre biraz da o koysun elini taşın altına. Tek basınıza omuzlamayın.Mrb herkese belli bir miktar annem ve babamdan kalan(vefat sebebiyle) birikimim mevcuttu az bir miktarını yazlık evim için tadilata harcadım. Asıl konu şudur ki 7, 5 aylık hamileyim eşimin ailesi ve eşim şu zamana kadar bebeğim için bir çift çorap bile almadılar. Ben bütün eksiklerimi o birikimi den harcadım.kılık kıyafet vs. Birde altlı üstlü oturuyoruz. Doğunca alırız mantığıyla hareket ediyorlar. Ben biraz olsa özensinler istiyoruz ama hep işte örnek ayşen in puseti var onu kullanırsın, Ahmetin anne yanı var onu mu getirsek, gibi vs. Şimdi oda alalım diyorum biliyorlar ki bende para var ne alırız diyolar ne eşim ben alırım diyo sizce ben almalıyım yoksa geri paramı saklamasımıyım. Onlardan bişey görmediğim için çok kızginim. Evlat benim evladım ben ne yaparsam tabiki ona yapıcam ama siz olsaydınız napardınız. Şuan kızgınlıkla odayı bırakmayı düşünüyorum soranlara almadılar demek için eşimde dahil. Allaha şükür orta karar maaşlı bir aileyiz ama eşimin de bende ki paraya güvenmesi mi gerekir doğum masrafı vs hepsi dahil ona güveniyor
Sizi n bu söylediklerinize ağladım desem annem daha ölmeden önce hırkası yeleği örüp gitti ablamın çocuklarına yaparken dedi kızım ben ölürsem senin boynun bükük kalmasın annemden hatıra dersin diye. Birikimler kıyafetini aldımsizn dediğiniz mantıklı geldiannane ve dedesi adina biseyler alinmis bebise zaten ... daha kalan paraya guvenmek doğru degil . Aile icin bisey diyemem ama babasi zamani gelince yapar ki bende doğmadan cok seyin yapılması taraftari değilim hevesinize de saygi duyarim
Bence kalan paradan zararina olsa da hevesin olmasa bile bilezik yap tak koluna sorarlarsa annemden babamdan hatıra dersin .. onu da alip bozdurmayacaklar ya
Para olarak tutarsan uctur bestir yerine koyariz diye harcanir anlamazsin bile.
Annemin bir lafı vardı hep “Eşinden paranı da sırrını da sakla”derdi.Dinlemedim ve bütün takılarımı eşim beni dövüp çalıp gitti.Onunla paylaştığım ufak tefek şeyleri bile ortaya döktü.Kesinlikle SAKLAYIN.çocuğunuz aç açık kalmaz.Kötü gün paranız olmalı.Hayat malesef çok acımasız çünkü
Amin inşallah Allah kalplerimizden merhameti eksik etmesin insanın başına herşey geliyor ne hayallerle yola çıkılıyor halbukiBöyle şeyleri okuyunca çok sinirleniyorum üzülüyorum gerçekten . Allah ıslah etsin inşallah .
Ben annemi 8 yaisnda kaybettim o zaman bol bol ceyizime dantel lif batik vs yapmis iki tane eski tip bebek kundaklari vardir ya bir yuzu pembe bir yuzu mavi onlardan dantellemis kenarlarını bebeğim prematüre doğdu kullanmak nasip olmadi o telasta ama ikinci çocuğum olursa kullanacağım insallah onlarda annemden hatira bana ...Sizi n bu söylediklerinize ağladım desem annem daha ölmeden önce hırkası yeleği örüp gitti ablamın çocuklarına yaparken dedi kızım ben ölürsem senin boynun bükük kalmasın annemden hatıra dersin diye. Birikimler kıyafetini aldımsizn dediğiniz mantıklı geldi
Tabi ki evet. Sonradan toplu para biriktirmek o kadar kolay değil. Kalsın bir kenarda unut o parayı .
Çocuk odası ilk zamanlarda çokta elzem değil . Kızım 4 yaşına girince yaptık odasını. Uzun şifonyer ve geniş bir oyun parkı işimizi gördü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?