Biran önce o evden kurtulun,cocugunuz kaç yaşindaKızlar dün eşim bile demek istemiyorum ama maalesef öyle halaa kavga ettik ve beni öldürmekten beter etti bende karşılık verdim elbette ama benim her yerim mosmor o ise hiç bir yara almadı bugün gittim darp raporu aldım yarın mahkemeye gideceğim ama oğlumun psikolojisi çok kötü oldu oda babasının yaptığı hareketleri yapıyor bana kafayı yiyeceğim
Evet araştırmaya başladım bileSende çocuğun da destek alın pedagog yardımı alın çocuğun sağlığı için
Uzaklaştırma aldım mi eve gelmesin yine şiddet olmasin bir an evvel boşanın ve dediğim gibi destek alın2 buçuk yaşında teyzesi onun gözünün önünde yaptı ben evi terketmedim onu evden kovdum
Çocuk icin destek almalisiniz2 buçuk yaşında teyzesi onun gözünün önünde yaptı ben evi terketmedim onu evden kovdum
Araştırdım bi kaç yer yarın mahkemede isim kısa biterse goturucemÇocuk icin destek almalisiniz
Uzaklaştırma aldım mi eve gelmesin yine şiddet olmasin bir an evvel boşanın ve dediğim gibi destek alın
Uzaklaştırma almadım ailesinin yanında gelmeyecek eve istemiyorum dedim aileside aldı oglunuUzaklaştırma aldım mi eve gelmesin yine şiddet olmasin bir an evvel boşanın ve dediğim gibi destek alın
inşallah canım bırakmayacağım peşini her yerim mosmor özellikle aynadan kaçıyorum yüzüme bakamiyorumAllah yardımcın olsun arkadaşım, bir an önce uzaklaştırın o adamı kendinizden. Bu işin peşini bırakmayın. İnşallah bir an önce de boşanırsınız.
Allah yardimciniz olsunAraştırdım bi kaç yer yarın mahkemede isim kısa biterse goturucem
SagolunAllah yardimciniz olsun
Bitti emin olabilirsinizElleri kirilasica gücü anca kadına yeter bunlarun karşisina vericen izmandut gibi bir adam evire çevire dovecekler aslında hak ettikleri bu . Lütfen bir daha şans vermeyin
Nasıl yani karakola gidince darp olunca zaten uzaklaştırma verilir onun bir süresi var hattım da yok şuanUzaklaştırma almadım ailesinin yanında gelmeyecek eve istemiyorum dedim aileside aldı oglunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?