Esimden şiddet gördüm karakola gittim darp raporu aldim..

Yakmur123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
118
43
48
28
Kızlar dün eşim bile demek istemiyorum ama maalesef öyle halaa kavga ettik ve beni öldürmekten beter etti bende karşılık verdim elbette ama benim her yerim mosmor o ise hiç bir yara almadı bugün gittim darp raporu aldım yarın mahkemeye gideceğim ama oğlumun psikolojisi çok kötü oldu oda babasının yaptığı hareketleri yapıyor bana kafayı yiyeceğim

Biran önce o evden kurtulun,cocugunuz kaç yaşinda

Uzaklaştırma aldım mi eve gelmesin yine şiddet olmasin bir an evvel boşanın ve dediğim gibi destek alın

Uzaklaştırma aldım mi eve gelmesin yine şiddet olmasin bir an evvel boşanın ve dediğim gibi destek alın
Uzaklaştırma almadım ailesinin yanında gelmeyecek eve istemiyorum dedim aileside aldı oglunu

Allah yardımcın olsun arkadaşım, bir an önce uzaklaştırın o adamı kendinizden. Bu işin peşini bırakmayın. İnşallah bir an önce de boşanırsınız.
inşallah canım bırakmayacağım peşini her yerim mosmor özellikle aynadan kaçıyorum yüzüme bakamiyorum

Eski konularına baktım keşke bu duruma gelmeden boşanma gerçekleseymiş ...size bebeginize yazık değil mi
Illa dayak şiddet psikoloji herşey yerle bir olmadan adamı hayatınızdan yok etseydiniz

Elleri kirilasica gücü anca kadına yeter bunlarun karşisina vericen izmandut gibi bir adam evire çevire dovecekler aslında hak ettikleri bu . Lütfen bir daha şans vermeyin

Uzaklaştırma almadım ailesinin yanında gelmeyecek eve istemiyorum dedim aileside aldı oglunu
Nasıl yani karakola gidince darp olunca zaten uzaklaştırma verilir onun bir süresi var hattım da yok şuan
Oğlunu ailesi aldı derken böyle bi adamın dediğine neden güveniyorsunuz
Bütün haklarınızı ve önlemler neyse almalısınız

Bir daha ona cesaret edemez çünkü bunu biliyorum dün polisi arayınca telefonumu aldı sakladı vermedi polisi arayamazsın beni rezil edemezsin diye sonradan verdi telefonu polisi arayamadım hemen bugün gittim karakola herseyi hallettim uzaklaştırma kararı istiyormusun diye sordular ben istemedim

Çok iyi yapmışsınız dik durmuşsunuz, inşallah en ağır cezayı alır kurtulursunuz sizde bu ayıdan.

Cocuk içinde psikolog talep edin mahkemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…