Bunun adı travma değil daha beteri oğlumun gözünün önünde öldüresiye dayak yemek.onun çığlıkları dur demesine rağmen durmamasi
Beni boşamak istiyormuş ailesine dün öyle diyor ben istemiyorum bunu diyor sevmiyorum diyor annelikte yapmıyor zaten akşama kadar camış gibi yatıyor dediElleri kırılsın.
Görüşmek filan isterse sakın kabul etme. Sana daha çok zarar verebilir. Belli ki psikopat bir yapısı var. Kinlenmiştir sana.
İnşAllah bir an önce kurtulursun. Alabildiğin kadar çok nafaka al.
Morlukların için soğuk kompres yap. Arnica krem kullan. Ben dolgu yaptırdığımda çok faydasını gördüm.
Kalk birseyler atistir bişey yemedim demişsin ondanda yapar yapma be kuzum böyle şeyler bak evladın var onu düşünBende bundan korkuyorum evde su an kendime güvenemiyorum ciddi anlamda bir vücut titremesi mide bulantısı mevcut
İnşallah geçecek bir gün canım sabret sakın evliliğe devam etme
Ağzıma lokma atamıyorum canım yemeye çalışıyorum yemeği görünce direk bırakıyorumKalk birseyler atistir bişey yemedim demişsin ondanda yapar yapma be kuzum böyle şeyler bak evladın var onu düşün
Adresini bilsem yemek gönderecem çok üzüldümBende bundan korkuyorum evde su an kendime güvenemiyorum ciddi anlamda bir vücut titremesi mide bulantısı mevcut
Ayyy ya çok üzüldüm bebeğinize.. Çocuklar o kadar masum ki nasıl korkmuştur kim bilir?Bunun adı travma değil daha beteri oğlumun gözünün önünde öldüresiye dayak yemek.onun çığlıkları dur demesine rağmen durmamasi
Allah razı olsun kardeşimle buluştuk o herseyi biliyor sabahtan beri neler neler aldı da yiyemedimAdresini bilsem yemek gönderecem çok üzüldüm
Aman öyle olsun. Sen bu saatten sonra sakın kendini ona savunma. Bak bende eski sevgilimden şiddet gördüm. Sokak ortasında beni dövdü. Allah yarattı demedi. Saçlarım öbek öbek elinde kaldı. Ben korkudan büyük abdestimi altıma kaçırdım. Bir daha asla görüşmedim. Şikayetçi de olmadım. Kinlendirip bana daha fazla zarar versin istemedim.Beni boşamak istiyormuş ailesine dün öyle diyor ben istemiyorum bunu diyor sevmiyorum diyor annelikte yapmıyor zaten akşama kadar camış gibi yatıyor dedi
Canım mesajlara bakarsan birine anlattım ama hatırlamıyorum çok saçma nedenden dolayı iş inada bindi benim ki saygısızlığa gelemezmiste haketmisimde neler neler annesi babası dün beni haksız gördü falanAyyy ya çok üzüldüm bebeğinize.. Çocuklar o kadar masum ki nasıl korkmuştur kim bilir?
Neden saldırdı sıfatsız? Ne oldu?
Allah kimseye yaşatmasın aynısını kendi yasasinAman öyle olsun. Sen bu saatten sonra sakın kendini ona savunma. Bak bende eski sevgilimden şiddet gördüm. Sokak ortasında beni dövdü. Allah yarattı demedi. Saçlarım öbek öbek elinde kaldı. Ben korkudan büyük abdestimi altıma kaçırdım. Bir daha asla görüşmedim. Şikayetçi de olmadım. Kinlendirip bana daha fazla zarar versin istemedim.
O yüzden sende mümkün olan en kısa zamanda kurtulmaya bak.
Şiddet olayları duyunca benimde seref yoksunu ilk eş öyleydi daha evliliğimin 1haftasinda benide öyle dövmüstu birlikte olamadık diye bu konular benim için çok hassas cahildim o zaman kimseye birşey anlatamadım sonra bosandim keşke o gün boşasaymisim böyle psiliklerin yaşamaya hakkı yok...şimdi yeniden evlendim 2tane evladım var Rabbim kimseye böyle şiddet olayları yaşatmasınAman öyle olsun. Sen bu saatten sonra sakın kendini ona savunma. Bak bende eski sevgilimden şiddet gördüm. Sokak ortasında beni dövdü. Allah yarattı demedi. Saçlarım öbek öbek elinde kaldı. Ben korkudan büyük abdestimi altıma kaçırdım. Bir daha asla görüşmedim. Şikayetçi de olmadım. Kinlendirip bana daha fazla zarar versin istemedim.
O yüzden sende mümkün olan en kısa zamanda kurtulmaya bak.
Kadın şiddete uğradığında inanılmaz gururu kırılıyor. O adama sıcaklık duyamıyor. En azından benim için öyle oldu. Benim erkek arkadaşım sonrasında güya çok pişman olmuş filan ama ben bir daha ona güvenemezdim. İçinden çıkan canavarla Korku içinde yaşayamazdım.Şiddet olayları duyunca benimde seref yoksunu ilk eş öyleydi daha evliliğimin 1haftasinda benide öyle dövmüstu birlikte olamadık diye bu konular benim için çok hassas cahildim o zaman kimseye birşey anlatamadım sonra bosandim keşke o gün boşasaymisim böyle psiliklerin yaşamaya hakkı yok...şimdi yeniden evlendim 2tane evladım var Rabbim kimseye böyle şiddet olayları yaşatmasın
Eşinizin iki eli birden kırılsın kopsun ama siz de yanlış davranmışsınız. Çocuğun önünde bağırıp çağırıp küfürler etmişsiniz. Ayrıca evde temiz ortamda yaşaması gereken bir bebek var ve sigara üstüne sigara. Günah değil mi çocuğa?Anlatsam şaşırır kalırsın abisine bizim evimizde kullandığımız bir eşyayı verdi sonrada dedim ki abimden onu al eve lazım dedim oda öyle bisey olmayacak dedi bende tamam.o zaman yenisini al dedim oda bana kes sesini dedi sonra ben isterim abinden dedim öyle bisey yap bak sağlam yerin kalıyormu dedi o ne demek ya dedim sus bak sabahtan beri sinirliyim zaten dedi bende susmadim sesim ondan yüksek çıkmış sesin benden yüksek çıkmayacak dedi vurdu baya sonra bende küfür ettim ona daha çok vurdu
Darp raporu alırken sadece görünen izlere mi baktılar? Kafanıza da vurdu mu ayı? Yani detaylı muayene oldunuz mu görüntüleme yaptılar mı? Bence de ya komşunuzu ya yakınınızı çağırın yanınızda dursun. Şak der düşer bayılırsınız çocuk perişan olur.Bende bundan korkuyorum evde su an kendime güvenemiyorum ciddi anlamda bir vücut titremesi mide bulantısı mevcut
Yüzüme vurdu kafama vurdu bacaklarıma kollarıma her yerime vurduDarp raporu alırken sadece görünen izlere mi baktılar? Kafanıza da vurdu mu ayı? Yani detaylı muayene oldunuz mu görüntüleme yaptılar mı? Bence de ya komşunuzu ya yakınınızı çağırın yanınızda dursun. Şak der düşer bayılırsınız çocuk perişan olur.
Eve giremez bunu çok iyi biliyorum ben istemediğim sürece bu eve adım dahi atamaz..Eşinizin iki eli birden kırılsın kopsun ama siz de yanlış davranmışsınız. Çocuğun önünde bağırıp çağırıp küfürler etmişsiniz. Ayrıca evde temiz ortamda yaşaması gereken bir bebek var ve sigara üstüne sigara. Günah değil mi çocuğa?
Babanın yaptıklarından etkilenmiş korkmuş yazık ama siz de korkutmuşsunuz çocuğu. Karı koca ilişkinize bakarak çoktan güzellikle bitmesi gereken evliliği sürdürmüşsünüz.
Uzaklaştırma kararını niye istemiyorum dediniz, hiç bir şey olmamış gibi eve gelebilir ve gelme diyemezsiniz. Mahkemeden sonra ilk işiniz evin kilidini değiştirmek olsun. Ailesinden gelen aramalara da cevap vermeyin, sizi yumuşatmaya çalışabilirler. Herkes başından atmaya çalışacaktır bunu.
Eve giremez bunu çok iyi biliyorum ben istemediğim sürece bu eve adım daEşinizin iki eli birden kırılsın kopsun ama siz de yanlış davranmışsınız. Çocuğun önünde bağırıp çağırıp küfürler etmişsiniz. Ayrıca evde temiz ortamda yaşaması gereken bir bebek var ve sigara üstüne sigara. Günah değil mi çocuğa?
Babanın yaptıklarından etkilenmiş korkmuş yazık ama siz de korkutmuşsunuz çocuğu. Karı koca ilişkinize bakarak çoktan güzellikle bitmesi gereken evliliği sürdürmüşsünüz.
Uzaklaştırma kararını niye istemiyorum dediniz, hiç bir şey olmamış gibi eve gelebilir ve gelme diyemezsiniz. Mahkemeden sonra ilk işiniz evin kilidini değiştirmek olsun. Ailesinden gelen aramalara da cevap vermeyin, sizi yumuşatmaya çalışabilirler. Herkes başından atmaya çalışacaktır bunu.
Hakkında hayırlısı olsun umarım eşine bir aydinlmA gelir biran önceKadın şiddete uğradığında inanılmaz gururu kırılıyor. O adama sıcaklık duyamıyor. En azından benim için öyle oldu. Benim erkek arkadaşım sonrasında güya çok pişman olmuş filan ama ben bir daha ona güvenemezdim. İçinden çıkan canavarla Korku içinde yaşayamazdım.
Hele ki çocuk varsa 1000 kere düşüneceksin. Bugün sana şiddet uygulayan, yarın çocuğuna da uygular. Ben böyle bir evde büyüdüm. Babam annemi kemerle dövdü. Ben ve ablamda çok dayağına maruz kaldık.
Allah hiç bir kadını ve çocuğu bunla sınamasınSenin adına da çok sevindim. Bende evlendim. 2 kızım var. Ama benim bu evliliğimde eşimin sorumsuzluğu yüzünden bitme noktasında.
Hakkımızda hayırlısı.
Sussaydın bunlar yasanmayacaktı yani. Hep senin fedakarlıklarınla evlilik akıp gidecekti. Höt diyince gözü dönen erkekler çok basit. Önceden şikayet ettin miAnlatsam şaşırır kalırsın abisine bizim evimizde kullandığımız bir eşyayı verdi sonrada dedim ki abimden onu al eve lazım dedim oda öyle bisey olmayacak dedi bende tamam.o zaman yenisini al? dedim oda bana kes sesini dedi sonra ben isterim abinden dedim öyle bisey yap bak sağlam yerin kalıyormu dedi o ne demek ya dedim sus bak sabahtan beri sinirliyim zaten dedi bende susmadim sesim ondan yüksek çıkmış sesin benden yüksek çıkmayacak dedi vurdu baya sonra bende küfür ettim ona daha çok vurdu
Evet ben eğer sussaymisim eşim beni dövmezmisssss hayır önceden şikayet etsem buralara gelemezdik keskede gelmeseydikSussaydın bunlar yasanmayacaktı yani. Hep senin fedakarlıklarınla evlilik akıp gidecekti. Höt diyince gözü dönen erkekler çok basit. Önceden şikayet ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?