Esimden şiddet gördüm karakola gittim darp raporu aldim..

Iste uzaklaştırmayı kendin için boşver onun rezilligini ayrıca olsun rezil kepeza
darp raporuna eklenir boşanmada kullana bilirsin

Iste uzaklaştırmayı kendin için boşver onun rezilligini ayrıca olsun rezil kepeza
darp raporuna eklenir boşanmada kullana bilirsin
İnşallah kullanacağım o kadar kötüyüm ki fiziksel olarak şu an üşüme geliyor mesela mide bulantısı var siddetli şekilde napicam bilmiyorum

İnşallah kullanacağım o kadar kötüyüm ki fiziksel olarak şu an üşüme geliyor mesela mide bulantısı var siddetli şekilde napicam bilmiyorum
Ilik bi dışa gir yada yine hastaneye git rapor al tedavide olursun

Kolum çok ağrıyor dünden beri siddetli onun dışında yüzümde morluklar var kırık olsa duramazdim ama dünden beri asla ağzıma lokma koyamadım birde sigaraya çok yüklendim sanirim ondan

Kolum çok ağrıyor dünden beri siddetli onun dışında yüzümde morluklar var kırık olsa duramazdim ama dünden beri asla ağzıma lokma koyamadım birde sigaraya çok yüklendim sanirim ondan
Mm sigara yapar haklısın.
Çok özel değilse kavga neden çıktı ?
Anlatmak istemezsen okey

2 buçuk yaşında teyzesi onun gözünün önünde yaptı ben evi terketmedim onu evden kovdum
Cocuguda bir pedagogla görüştür.. Sanada geçmiş olsun elleri kırılsında tutmasın bida hayvanın...Sımdi nerde içeri atmışlardır inşallah

Mm sigara yapar haklısın.
Çok özel değilse kavga neden çıktı ?
Anlatmak istemezsen okey
Anlatsam şaşırır kalırsın abisine bizim evimizde kullandığımız bir eşyayı verdi sonrada dedim ki abimden onu al eve lazım dedim oda öyle bisey olmayacak dedi bende tamam.o zaman yenisini al dedim oda bana kes sesini dedi sonra ben isterim abinden dedim öyle bisey yap bak sağlam yerin kalıyormu dedi o ne demek ya dedim sus bak sabahtan beri sinirliyim zaten dedi bende susmadim sesim ondan yüksek çıkmış sesin benden yüksek çıkmayacak dedi vurdu baya sonra bende küfür ettim ona daha çok vurdu

Kuzum ailen falan yokmu gelseler yanına

Kuzum ailen falan yokmu gelseler yanına
Çok şükür var kapı gibide arkamdalar ama babam kalp hastası ona bu olayı anlatsam adam kriz geçirir bu yüzden hiç kimseye anlatmadım oğlumun da düzenini bozmamak için evden kovdum şu an oğlumla evdeyiz kardeşi biraz önce mesaj atmış yenge abim bizim evde diye umrumdaaaa bile değil

İnşallah yapacagim ama kendimi yorgun hissediyorum daha yolun başındayım ve bitik durumdayım normalmi

Çokta merak ettim nerde olduğunu deseydin...birilerni yanına çağır ne bilim abi amca dayı mutlaka yanında biri olsun senin için değilse bile evladının psikolojisi için çağır birini yanına babana söyleyemez sen anneni çağır ama birini çağır yalnız olmaz Allah korusun sana birşey olsa o bebek napicak kimi arayacak kimi cagirabilecek

Bende bundan korkuyorum evde su an kendime güvenemiyorum ciddi anlamda bir vücut titremesi mide bulantısı mevcut

Elleri kırılsın.
Görüşmek filan isterse sakın kabul etme. Sana daha çok zarar verebilir. Belli ki psikopat bir yapısı var. Kinlenmiştir sana.
İnşAllah bir an önce kurtulursun. Alabildiğin kadar çok nafaka al.
Morlukların için soğuk kompres yap. Arnica krem kullan. Ben dolgu yaptırdığımda çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…