Esimden şiddet gördüm karakola gittim darp raporu aldim..

Bosanin

Amin canım çocuklarını Allah bağışlasın senin için ve çocukların için herşeyin en güzeli olsun hakkınızda

Evet ben eğer sussaymisim eşim beni dövmezmisssss hayır önceden şikayet etsem buralara gelemezdik keskede gelmeseydik
Önceden de dövdü affettin mi yoksa?
Bide nasıl eminsin bu kadar gelmeyeceğine?
Ailesi onu zaptedeblir mi

Önceden de dövdü affettin mi yoksa?
Bide nasıl eminsin bu kadar gelmeyeceğine?
Ailesi onu zaptedeblir mi
Ailesi değil ben zapdetebilirim eve giremez çünkü onun bende açık kapısı kalmadı.. evet bir kere daha yaptı ve ailesi beni manipulw etti kızım sen susmamissin erkeği o hale getiren sensin diye hoş bunda da aynısını söylediler ama dinlemedim.

Rezil kepazeler.
Deli oğullarını eğitemezler elin kızını eğitmeye çalışırlar

Karakola gidip şikayetçi olduğunu belirt onun hakkında kamu davası açılacak, bir de oradan ceza yer. Adliyede dilekçe doldur oradaki memurlar yönlendiriyor uzaklaştırma muhakkak talep et. Ben şiddetten boşandım, 1 ay uzaklaştırma veriliyor sonra bir kez de sen uzatirsin 2 ay olur. Darp raporunu sakin kaybetme, boşanma aşamasında mahkemeye sun ve avukat iste barodan, gerisini takip etme. Çok yorucu bir süreç. Tazminatlarını muhakkak al, haklarının hepsini. Sen korkup sineye çekme, o korksun. Evin kilidini değiştirme hakkın var. Eşyaları falan kaçırmasın, sen evde yokken gelebilr. Hemen polis çağır, riskli konular bunlari yap. Yoksa pişman olursun, şu mahkeme sürecini atlat sonra kendine yeni düzen kurarsın. Şiddetin devamı gelecek o yüzden sakin duygularina yenik düşüp aileleri falan araya katsa da duruşunu bozma. Çok geçmiş olsun

Amin kuzumm

Çok teşekkür ederim canım güzel akılın için bunların hepsini dikkate alacağim

karakolda şikayetçi olduysan zaten dosya savcılığa gidecek ve mecbur sen sikayetinden vazgeçsen de (ki herhalde gecmezsin) dava açılacak. geçmiş olsun keşke uzaklaştırma da alsaydin

Dayak nedir ya inanılmaz nefret ediyorum insan olan insan gibi davranır resmen davarlık bu. Insallah birileri karsısına cıkarda onuda pişman eder dayak öyle atılmaz böyle atılır diye.

Hastanedeyim sabaha karşı baya kötü oldum dayanamadım ambulansı çağırdım şu an serum yiyorum vücudum susuz kaldığı için doktor şu an hemen göndermiyor oğlumu özledim cok
Hastaneye gitme sebbeniz darp dediyseniz bile hastane polisi gelir ifade alır

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…