- 13 Ağustos 2022
- 8.796
- 4.458
- 103
- 31
BosaninKızlar dün eşim bile demek istemiyorum ama maalesef öyle halaa kavga ettik ve beni öldürmekten beter etti bende karşılık verdim elbette ama benim her yerim mosmor o ise hiç bir yara almadı bugün gittim darp raporu aldım yarın mahkemeye gideceğim ama oğlumun psikolojisi çok kötü oldu oda babasının yaptığı hareketleri yapıyor bana kafayı yiyeceğim
Amin canım çocuklarını Allah bağışlasın senin için ve çocukların için herşeyin en güzeli olsun hakkınızdaKadın şiddete uğradığında inanılmaz gururu kırılıyor. O adama sıcaklık duyamıyor. En azından benim için öyle oldu. Benim erkek arkadaşım sonrasında güya çok pişman olmuş filan ama ben bir daha ona güvenemezdim. İçinden çıkan canavarla Korku içinde yaşayamazdım.
Hele ki çocuk varsa 1000 kere düşüneceksin. Bugün sana şiddet uygulayan, yarın çocuğuna da uygular. Ben böyle bir evde büyüdüm. Babam annemi kemerle dövdü. Ben ve ablamda çok dayağına maruz kaldık.
Allah hiç bir kadını ve çocuğu bunla sınamasınSenin adına da çok sevindim. Bende evlendim. 2 kızım var. Ama benim bu evliliğimde eşimin sorumsuzluğu yüzünden bitme noktasında.
Hakkımızda hayırlısı.
Önceden de dövdü affettin mi yoksa?Evet ben eğer sussaymisim eşim beni dövmezmisssss hayır önceden şikayet etsem buralara gelemezdik keskede gelmeseydik
Ailesi değil ben zapdetebilirim eve giremez çünkü onun bende açık kapısı kalmadı.. evet bir kere daha yaptı ve ailesi beni manipulw etti kızım sen susmamissin erkeği o hale getiren sensin diye hoş bunda da aynısını söylediler ama dinlemedim.Önceden de dövdü affettin mi yoksa?
Bide nasıl eminsin bu kadar gelmeyeceğine?
Ailesi onu zaptedeblir mi
Rezil kepazeler.Ailesi değil ben zapdetebilirim eve giremez çünkü onun bende açık kapısı kalmadı.. evet bir kere daha yaptı ve ailesi beni manipulw etti kızım sen susmamissin erkeği o hale getiren sensin diye hoş bunda da aynısını söylediler ama dinlemedim.
Amin kuzummŞiddet olayları duyunca benimde seref yoksunu ilk eş öyleydi daha evliliğimin 1haftasinda benide öyle dövmüstu birlikte olamadık diye bu konular benim için çok hassas cahildim o zaman kimseye birşey anlatamadım sonra bosandim keşke o gün boşasaymisim böyle psiliklerin yaşamaya hakkı yok...şimdi yeniden evlendim 2tane evladım var Rabbim kimseye böyle şiddet olayları yaşatmasın
Aynen öyle tam rezil kepazelerRezil kepazeler.
Deli oğullarını eğitemezler elin kızını eğitmeye çalışırlar
Çok teşekkür ederim canım güzel akılın için bunların hepsini dikkate alacağimKarakola gidip şikayetçi olduğunu belirt onun hakkında kamu davası açılacak, bir de oradan ceza yer. Adliyede dilekçe doldur oradaki memurlar yönlendiriyor uzaklaştırma muhakkak talep et. Ben şiddetten boşandım, 1 ay uzaklaştırma veriliyor sonra bir kez de sen uzatirsin 2 ay olur. Darp raporunu sakin kaybetme, boşanma aşamasında mahkemeye sun ve avukat iste barodan, gerisini takip etme. Çok yorucu bir süreç. Tazminatlarını muhakkak al, haklarının hepsini. Sen korkup sineye çekme, o korksun. Evin kilidini değiştirme hakkın var. Eşyaları falan kaçırmasın, sen evde yokken gelebilr. Hemen polis çağır, riskli konular bunlari yap. Yoksa pişman olursun, şu mahkeme sürecini atlat sonra kendine yeni düzen kurarsın. Şiddetin devamı gelecek o yüzden sakin duygularina yenik düşüp aileleri falan araya katsa da duruşunu bozma. Çok geçmiş olsun
Umarim güzel bir hayatınız olur çocuğunuzla birlikteÇok teşekkür ederim canım güzel akılın için bunların hepsini dikkate alacağim
UmarımUmarim güzel bir hayatınız olur çocuğunuzla birlikte
İnşallah ama zannetmiyorum öyle bisey olacağını bunu kimse adam edemezDayak nedir ya inanılmaz nefret ediyorum insan olan insan gibi davranır resmen davarlık bu. Insallah birileri karsısına cıkarda onuda pişman eder dayak öyle atılmaz böyle atılır diye.
Gittiniz mi ?Bugün gidecegim
HastanedeyimGittiniz mi ?
Hastaneye gitme sebbeniz darp dediyseniz bile hastane polisi gelir ifade alırHastanedeyimsabaha karşı baya kötü oldum dayanamadım ambulansı çağırdım şu an serum yiyorum vücudum susuz kaldığı için doktor şu an hemen göndermiyor oğlumu özledim cok
Oğlunuz nerde?Hastanedeyimsabaha karşı baya kötü oldum dayanamadım ambulansı çağırdım şu an serum yiyorum vücudum susuz kaldığı için doktor şu an hemen göndermiyor oğlumu özledim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?