Eşimden şiddet görüyorum

hacerimsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
8
-31
1
22
Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım

Sahip ciksalar bile zamani gelince yüzüme vururlar diye endişe ediyorum biz sana demiştik biz sana söylemiştik dicekler
yahu bırak en fazla yüzüne vursunlar. Şerefsizin birinden şiddet görmekten, çocuğu böyle bir ortamda büyütmekten iyidir.

Sahip ciksalar bile zamani gelince yüzüme vururlar diye endişe ediyorum biz sana demiştik biz sana söylemiştik dicekler
Sen boşanıp hayatını kurduktan sonra, pişirip pişirip önüne getirmezler bu durumu.. Hem de bu şekilde fiziksel ve psikolojik şiddet görmektense varsın anan baban biz sana demiştik desinler. Bir iki der susarlar

Arkadaş nasil hemen hamile kaliyorsunuz ben de 6 aylik evliyim eşim mukemmel bir insan ama henüz hamile kalamadim ama bu siddet gören abuk subuk evliligi olan insanlar hemen hamile kaliyor kendinize acimiyorsunuz da şu masum bebeklere nasil acimiyorsunuz yazik ya vallahi yazik

Bebek olursa düzelir kafasıyla hareket ediyorlar.

Sen boşanıp hayatını kurduktan sonra, pişirip pişirip önüne getirmezler bu durumu.. Hem de bu şekilde fiziksel ve psikolojik şiddet görmektense varsın anan baban biz sana demiştik desinler. Bir iki der susarlar
Çok çok haklı bi yorum. Bencede bir an önce git o evden

Hemen çocuk yapmak sağlam evlilikleri bile sarsarken bide sizin şiddet olan evliliğiniz ne hale gelir düşünmek istemiyorum. Ailen niye istemiyordu bu adami

1 günde değişir mi adam ya sen görmezden gelmişsin. Ailen evlenme dediğine göre onlar görmüş. Evlenince güncelleme mi geldi Pamuk gibi harika adama. Keşke aileni dinleseydin ama sanmıyorum 3 Aylık evlilikte 3 aydır şiddet görüp boşanma işlemlerini başlatmadığına göre çekeceksin belli ki.

"Ailem beni uyarmıştı" diye bu saçmalığa katlanamazsınız.
Evet tükürdüğünüzü yalayacaksınız ve ailenize geri döneceksiniz. "Affedin sizi dinlemedim" diyeceksiniz, ne gerekirse yapacaksınız o herifin elinden kurtulmak için.
Beklemeyin. Şiddet asla azalmaz, giderek artar.

Evliliğin daha ilk ayından hamile kalmanıza, korunmayı bile becerememenize girmiyorum aşırı sinirlenicem çünkü.

Evliliğimden önce böyle değildi evlendikden sonra çok değişti inan bilemedim böyle olacağını ,şimdi ise bana çok iyi davranıyor ama yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum
Zaman kavramlarınız çok ilginç
Evlenmeden önce dediğiniz nezaman, şimdi dediğiniz nezaman? 3 aylık evli ve 2 aylık hamilesiniz ama dayak yemişsiniz hamileyken bile. Şimdi iyi derken son 1 saatden mi bahsediyorsunuz? Vallah hiç bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…